İş arkadaşımın tavrı

Bu durum sizi rahatsız ettiyse söz,resim paylaşmayarak durumunuzu gayet resmi hale getirebilirsiniz.Karşı taraf da artniyetli ise eğer o da vazgeçer muhtemelen

demek ki bundan sonra birilerinin story , durum vs. bakarken iki kere düşünmeliyiz çünkü karşımızda ki psikopat çıkıp olaya farklı anlamlar yükleyebilir.

Merhaba kızlar konuyu açarken herkes epwy olumsuz yorum yapmştı adam birkaç gün önce bana mesaj attı günaydn naslsn ne yapyrsn ben şok oldm

Şimdi tatil öylesne neden arkadaşça mesaj attı hiçbir samimiyet de yok

Kızlar ne yapaym benimle diyalog kurmaya çalışıyor

Neden rahatsız olduğunuzu anlamadım
Ama rahatsızsanız engelleyin gitsin

Kızlar ne yapaym benimle diyalog kurmaya çalışıyor

Tüm kolluk kuvvetlerini seferber edin. Mesaj hangi alete geldi ise, üç Felak üç nas okuyup "evliyim uzak tut rabbim" deyip alete üfleyin. Sonra da kocanıza "o kadar ilgisiz ve sevgisizim ki, karşı cins mesaj atınca binbir gece dizisindeki ahlaksız teklifi almış gibi dumur oluyorum. Bana az ilgi göster" deyin.

Şu yazdığınız mesajı bir daha okuyun lütfen. Ne yapayım benimle diyalog kurmaya çalışıyor ne demek ya. 10 yaşında mısınız? Mahremiyet eğitimi mi verelim buradan size? Dalga mı geçiyorsunuz yoksa bizimle?

Diyalog kurmak istemiyorsanız, bunu net bir şekilde belirtir ya da hiç cevap yazmazsınız. Bu kadar basit bir çözümü var ama yapmazsınız. Çünkü kırk yılın başı bir adam ilgi göstermiş, ego okşanmış falan. Ama evlisiiiğğğn benim değilsiiğğğnnn. Güzel şarkıdır dinleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…