- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
Kızlar merhaba konuya geleyim hemen :18: her gün görüyorum az önce yine elinde telefonu görünce yazıp sizin ile paylaşmak istedim bizim ofiste bir çalışanımız var Adam 58 yaşında bu şirkette 2 yıldır çalışıyorum işe başladığım zamandan bu yana adamın elinden telefonu şüpheli davranışları hareketleri gözümden kaçmıyor normalde eşine söylemediği bir telefonu var akşam çıkarken ofisten telefonu kapatır çekmecesine koyar her gün ordan biliyorum turkcell bayısıni arıyor ofisten 50 tl lik kontor yukletiyor farklı numaralara eşinden sakladığı telefon elinde chat programlarına üye olmuş ordan kızlarla konuşuyor yabancı uyruklular sanırım beni de sanıyor ki bu anlamaz çakmıyor bir şey diye durmadan bana gelip şu ingilizce kelimenin anlamı ne demek istedi diye soruyor bende saf ayağına yatıyorum doğrusu
durmadan odasının kapısını kapıyor kadınlarla konuşuyor yanındaki odada ben olduğum için bizzat duyuyorum konuşmalarını :18: kız para karşılığı soyunuyormuş ekranda, sanırım hafta sonu telefonunu yanına götürdü eve pazartesi bi geldi moreli sıfır öğlene doğru yine kapısını kapamış karısı ağlıyor telefonda ağlama bitanem ben seni hiç aldatır mıyım hiç bana yakışır mı kaç yaşında adamım iki çocuğumuz var bir torunum var ben yapar mıyım ağlama sen diyor karısı gördü sanırım yazışmaları mı kızları mı kadın diyor sanırım benim gördüklerim ne ben o kızla konuştum ama yapma etme demek için söyledim diyor öyle olsa 2 yıldır onu mu konuşuyorsun o insanlarla :26: karısıyla konuştu 1 saat geçmedi aldı eline o telefonunu dışarı çıktı baya uzaklaştı şirkette şöför çocuk diyor ki bana bu bizim abi ne iş kimlerle konuşuyor gizli saklı manita mı yaptı diyor şakayla karışık bende saçmalama kaç yaşında adam konuşma öyle dedim kapatma konuyu getirdim ama herkes yavaş yavaş şüpheleniyor odasında yığınla iş var yapamıyor telefon elinden düşmüyor ki :26: karısını da gördüm bir kaç kez iş yerine gelmişti
karısına çok üzülüyorum ev hanım başı kapalı annem yaşında biri namazında sürekli hep ibadetinde ama kocası

Son düzenleme: