- 29 Mart 2012
- 1.784
- 1.839
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
oldu iyi günler...
Böyle konularla buradan da kovulursunuz aman dikkat....
ben önceki konunuzu zaten hatırlıyorum da
kadın size alenen hakaret ederken bu kadar donup kalmayın artık
hadi bu bir değil iki değil yani...
Ama bir taraftan da kadinin kendisine soyleyip icimi dokmek istiyorum. Ben bu ise basvururken boy kriter olarak sunulmadi, podyumda yurumeye gelmedim ama oyle dahi olsa senden daha fazla sansim olurdu demek istiyorum.
donup kaldım diyorsun ya işte o yüzden devam edebiliyor.
almanyadaymışsın ama olsun devede de boy var deseydin keşke.
eğer patron değilde çalışansanız ve işe ihtiyacınız varsa hazmetmek durumundasınız. Benımde boyum kısa bırı bana kısa dese üzülmem çünkü kısayım :) bence kendinizle barısın on zaman kimsenin değini takmaz boylece patronun gozunde de sorunlu ımajı cizmezsiniz.Benden tavsiyeArkadaslar ben hazmedemiyorum. Beyinsiz bir de bu asagilayaci bir cumle ama diye seni asagiliyorum anla diyor resmen ya.
Hayir kendi tipine de bakmadan.
Eski konunuzada yazmistim böyle tipler cevap vermezseniz daha çok üzerinize gelir diye.
Benzer seyleri Türkiyede ilk atandığım zaman yasadım. Annem yasindaki emekliliği gelmis bir öğretmen surekli bana laf vuriyordu. Sonra ogrendimki benimle ayni bransta atanamamış kızı varmış hırsı oymuş.
Ben cevap verdim. Söyledigi herseye aynı onun uslubuyla cevap verdim. Artık bardaği tasiran son damlada da (cok kucuk bir olay icin bana ogretmenler odasinda bağirmaya kalktı) bana bağiramayacağinı benim amirim olmadigini bir daha bana sesini yükseltirse tutanak tutup mudure verecegimi soyledim. Korktu ve daha bana bulasmadı. Sonra da emekli olup gitti.
Şimdi Almanya da prosedur nasıl isliyor bilmiyorum ama size bir daha hakaret ederse "Bu yaptiginin irkcilik oldugunu, soylediklerinin nefret soylemi olduğunu, bunu artık ust mercilere bildireceginizi" söyleyin. Bağirmayın ama diliniz sert olsun. tepkiniz ölçülü ama sert olursa hem haksız duruma düşmezsiniz hemde geri adım atar.
Tamam da siz donup kalırsanız,tavşan gibi olursanız bu aşağılamaları dinlemeye devam edeceksiniz gibime geliyor.
Hiç kimse gelip de sizin yanınızda sizin yerinize cevap veremez ki.
eğer patron değilde çalışansanız ve işe ihtiyacınız varsa hazmetmek durumundasınız. Benımde boyum kısa bırı bana kısa dese üzülmem çünkü kısayım :) bence kendinizle barısın on zaman kimsenin değini takmaz boylece patronun gozunde de sorunlu ımajı cizmezsiniz.Benden tavsiye
Sabrediyim, deneme sürecim gecsin diye bekledim ama kadin ustume ustume geliyor. Onda da bana karsi bir hirs hissediyorum. Hem daha genc hem daha üst kademedeyim diye sanirim.
Bir dahaki hakareti beklemeden harekete gecmek istiyorum. Ya üstüm üzerinden ya da kendiyle konusarak.
Bu kadınla lafla sözle baş edebileceğin hissiyatını alamadım. Bence sen susmalısın. Hani pasif direniş diye bir şey var ya he he dersin geçersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?