- 22 Kasım 2020
- 6.514
- 93.497
- 498
- 32
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
O size bunlari soylerken oylece bakıyormunuz gerçekten? Kadinda bir anormallik olduğu belli ama siz de normal değilsiniz ki.
Niye vahim olsun ki. Donup kalanlar için bu da bir seçenek.O kadar vahim mi durum?
Ozaman biz nasil çözebiliriz bu durumu? Bize bir yol göster, oradan ilerleyelim o halde. Ama konuşmadan, karşılık vermeden nereye kadar?Yalan söyleyecek halim yok arkadaslar, donup kaliyorum evet. Gecmiste yasadigim bazi travmalar var, herhalde ondan. Yoksa aklimda, zekamda bir sorun yok.
Ozaman biz nasil çözebiliriz bu durumu? Bize bir yol göster, oradan ilerleyelim o halde. Ama konuşmadan, karşılık vermeden nereye kadar?
Kendine yazik edersin.
Bu donup kalma bana da oluyor. Öyle bir cevap tepki beklemedigimiz icin ve genel hayatimizda boyle asalak tiplere aliskin olmadigimiz icin bir şaşırıp kalıyoruz.Yalan söyleyecek halim yok arkadaslar, donup kaliyorum evet. Gecmiste yasadigim bazi travmalar var, herhalde ondan. Yoksa aklimda, zekamda bir sorun yok.
Patronunuzla konuşunBu kadinla mi konusayim yoksa iki hafta sonraki patronumla olacak olan konusmada mi? Bunu sormustum konuda.
Bu donup kalma sorunu icin tavsiyelere de acigim elbette. Tembel, aptal biri degilim calisa calisa bir cok seyi de astim ama bu konu hep kaldi. Ve evet, benden daha az donanimli, cahil kisilerden bu yuzden laf duyuyorum ve dediginiz gibi kendime yazik ediyorum.
Iyi de, sorunun kimleyse, onunla konusman gerekmez mi? Patronunla konuşunca biteceğine inaniyorsan şimdiye kadar niye konusmadin? Sana kimse tembel, aptal demiyor ki. Donup kalma diye bir hastalik yok yani, cevap veremiyorsun biz de sana sırası gelince cevabini ver diyoruz. Hasta olursun bu stresle yasanmazBu kadinla mi konusayim yoksa iki hafta sonraki patronumla olacak olan konusmada mi? Bunu sormustum konuda.
Bu donup kalma sorunu icin tavsiyelere de acigim elbette. Tembel, aptal biri degilim calisa calisa bir cok seyi de astim ama bu konu hep kaldi. Ve evet, benden daha az donanimli, cahil kisilerden bu yuzden laf duyuyorum ve dediginiz gibi kendime yazik ediyorum.
Biz de alisik degiliz ama gerektiginde hakedene hakkettiği verilmeli.Bu donup kalma bana da oluyor. Öyle bir cevap tepki beklemedigimiz icin ve genel hayatimizda boyle asalak tiplere aliskin olmadigimiz icin bir şaşırıp kalıyoruz.
Ben de işte telefonla bilgilendirme yapmak için aramıştım sonra karşıdaki birden bağırmaya başladı dondum kaldım telefonu yüzüne kapattım tekrar beni arayıp niye yüzüme kapattın diye bağırmaya başladı ben yine dondum yine yüzüne kapattım. Yüzüne kapattığım için o da kudurdu kudurmasına sevindim :)
iki haftayı bekleyebilirsiniz ama bu kadının lafları altında da kalmayınBu kadinla mi konusayim yoksa iki hafta sonraki patronumla olacak olan konusmada mi? Bunu sormustum konuda.
Peki o zaman iyi gunler demek hak ettiği cevap değildi. O kibarlığı hak etmiyor. Yüzüne kapatmak kaba olsa da iyi oldu benceBiz de alisik degiliz ama gerektiginde hakedene hakkettiği verilmeli.
Sizin olayda ben olsam, bağırdığı an; peki ozaman iyi günler der sonlandirirdim konuşmayı.
işte demek istediğim bu, bu bir hakaret değil. Siz hakaret olarak algıladığınız için zorunuza gitmiş:) Maalesef hayatta önce kusura takılan bakan insanlar var kusur arayan .. O insan sizin hayatınızda ne kadar yetkılı bırı kı sizi üzebiliyor, once bunu dusunun.Siz o insana yüklediğiniz anlama karar verirseniz, biri size birşey mı demiş dedıkodu mu yapmıs umrunuz olmuyor.Kendimden biliyorum:) iş hayatında insanları değiştiremeyeceğimize göre en güzeli takmamakBoyum kisa ve kabul ediyorum burada sorun yok. Ama kimse bunu bir hakaret olarak ortaya getiremez. Kimisi kisa, kimisi uzun, sarisin, esmer cesit cesidiz ama bunlar bir asagilama ya da ustunluk kurmak icin vasif degiller.
Bu kadin boyun kisa ve ben seni asagiliyoruma getirdi. Zoruma giden bu. Kusurlar(!) üzerinden gideceksek, senin de burnun yamuk, cildin kötü, fazla kilolusun, vücudun da bicimsiz diyebilirim ozaman :)
işte demek istediğim bu, bu bir hakaret değil. Siz hakaret olarak algıladığınız için zorunuza gitmiş:) Maalesef hayatta önce kusura takılan bakan insanlar var kusur arayan .. O insan sizin hayatınızda ne kadar yetkılı bırı kı sizi üzebiliyor, once bunu dusunun.Siz o insana yüklediğiniz anlama karar verirseniz, biri size birşey mı demiş dedıkodu mu yapmıs umrunuz olmuyor.Kendimden biliyorum:) iş hayatında insanları değiştiremeyeceğimize göre en güzeli takmamak
Evet kendime inanamiyorum. Kadin bana resmen hakaret etti, bir de üstüne acikca söyledi ve ben onunla hic bir sey olmamis gibi konusmaya devam ettim.
Sonradan dank ediyor ama is isten gecmis oluyor.
Ya niye iş işten geçmiş olsun ben buna benzer bikaç şey yaşadım, gerekirse ertesi gün dün bana söylediğin şeyi tam algılayamadım ama sonrasında düşününce rahatsız etti tam olarak ne söylemeye çalıştın bununla ilgili bi açıklama bekliyorum dedim. Çoğu zaman sorduğum insanlar alttan aldı yanlış anlamışsın cart curt dediler ki yanlış anlamadığımdan emindim, olabilir ben hassas bi insanım takılıyorum böyle şeylere benimle konuşurken lütfen daha dikkatli ol çünkü gerilip ters yapabilirim ben de diyorum, yüzde 90 da tekrarlanmadı. Mutlaka o an cevap vereceğiz diye bi kural mı var git şimdi konuş.
Ben sizi inanın sizin beni anladığınızdan daha cok anlıyorum. Beni iş yerinde istemeyen genel müdür yardımcısı kadın var ve patrona soylemiş, sebep var mı yok. Onunla çalışmadım bile. Üstelik iş yerinde ne biriyle tartışma ve kavgam olmadı. Kişisel muhabbetim bile çok az takmış bana. Sonuç itibari ile çalışıyorum ve onun benimle ilgili kötü düşünceleri için yapabileceğim birşey yok. Biraz avamca belki ama çekemeyen anten taksın :) İnanın takmayınca insanın üstünden yük kalkıyor.Ben sizi anliyorum. Ama ben bunu kendim hakaret olarak anlamadim, kadin bizzat kendisi soyledi, hatta soyle;” boyun o kadar kisa ki; masami ayarlamama gerek bile yok, aslinda bu ASAGILAYICI bir cümle ama.”
Aynen bu yukaridaki cumleyi soyledi.
Ozaman hepimiz birbirimize agzimiza geleni soyleyelim, madem hakaret olarak algilayip algilamamak elimizdeyse:)
Ha sizin bahsettiginiz gibi seyler tabii ki oluyor; mesela odama gelip, seni goremedim ya :) falan diyenler oluyor, gulup geciyorum ama bu kadin bir yilan.
Bugün homeoffice calisiyorum. Arayip söyleyim mi sizce? Eger devam ederseniz patronuma söyleyecegim derim, ki zaten ona da bir mail yazarim.
Seni asağılıyorm diyen insana niye gülüyorsunuz pardonda?Arkadaslar ben hazmedemiyorum. Beyinsiz bir de bu asagilayaci bir cumle ama diye seni asagiliyorum anla diyor resmen ya.
Hayir kendi tipine de bakmadan.
Seni asağılıyorm diyen insana niye gülüyorsunuz pardonda?
Yok mu sikayet edebileceğiniz bi merci?
Yada ben muhattap olmak istemiyorm seninle niye diyemiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?