- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Kabahat sizde hanfendi hiçbirşey olmamış gibi davranıyor gelmiş burdan akıl fikir istiyorsunuz ...Evet kendime inanamiyorum. Kadin bana resmen hakaret etti, bir de üstüne acikca söyledi ve ben onunla hic bir sey olmamis gibi konusmaya devam ettim.
Sonradan dank ediyor ama is isten gecmis oluyor.
Kabahat sizde hanfendi hiçbirşey olmamış gibi davranıyor gelmiş burdan akıl fikir istiyorsunuz ...
Donup kalıyorsan da kal olabilir çok takılma buna, ama sonradan sor yani niye kendini kötü hissettiren bir durumu içinde tutasın. Kadınla konuşamıyorsan yöneticinle konuş. Bi de bu avrupalılar bu tür konularda hassas değil miydi, ırkçılık ayrımcılık mobbing diye bi başlasan çekinmez mi zaten?O an böyle ne oldugumu anlamiyorum ve donup kaliyorum. Bir de tabii ki cat cat söylemiyor, saka kisvesi altinda dostane latife ediyor guya angut.
Ya simdi bu bana ne demek istedi? Saka mi ciddi mi derken laf karisip gidiyor bile.
Herkesle uğraşılmaz bu hayatta, canina yazik iinsanın. Ama daha karşılaştığı bir olumsuzluğu yönetemeyerek cocuk gibi tel kapatmak bana göre değil. Iyi günler :)Peki o zaman iyi gunler demek hak ettiği cevap değildi. O kibarlığı hak etmiyor. Yüzüne kapatmak kaba olsa da iyi oldu bence
Donup kalıyorsan da kal olabilir çok takılma buna, ama sonradan sor yani niye kendini kötü hissettiren bir durumu içinde tutasın. Kadınla konuşamıyorsan yöneticinle konuş. Bi de bu avrupalılar bu tür konularda hassas değil miydi, ırkçılık ayrımcılık mobbing diye bi başlasan çekinmez mi zaten?
Herkesle uğraşılmaz bu hayatta, canina yazik iinsanın. Ama daha karşılaştığı bir olumsuzluğu yönetemeyerek cocuk gibi tel kapatmak bana göre değil. Iyi günler :)
Ya hep ya hiç deme bence kuralı mı var böyle şeylerin ayol :)) o an söyleyemediysen sonra söylersin, önemli olan çözüm bulmak. Yeri geldiğinde kadına da söylersin benden hoşlanmıyor musun acebası sen diye, ben böyle şeyleri açık açık söyleme taraftarıyım asıl o zaman karşı taraf donup kalıyor :)) yapmaya çalıştığı şeyi gördüğünü belli ediyorsun çünküSimdiye dek hep soyle dusundum: ya o an cevap vermeliyim, ya hic. O yuzden hic de konusmadim.
Kadinla degil de yoneticimle konusucam.
senden de bekliyoruz o zaman biraz feyz al, cesaretlen:)Cocuk gibi bir hareket olsa, sonradan tekrar arayip niye kapattin demezdi :) iyi damarina basmis, boylesi daha guzel olmus ayiya.
senden de bekliyoruz o zaman biraz feyz al, cesaretlen:)
Sizin adınıza üzgünüm hakarete uğruyor ve gülüyorsunuz. Biz ne desek işe yaramayacak yani.
Evet kendime inanamiyorum. Kadin bana resmen hakaret etti, bir de üstüne acikca söyledi ve ben onunla hic bir sey olmamis gibi konusmaya devam ettim.
Sonradan dank ediyor ama is isten gecmis oluyor.
Neden cevap vermiyorsunuz ? Diyeceginiz sey gayet basit:
... Hanim, burasi bir isyeri , ben de sizin amirinizim. isimi nasil yaptigimi ogretmek size dusmaz lutfen yorumlarinizi kendinize saklayin. Isdisi yorumlari da yapmayin lutfen isyerinde sadece isle ilgilenin. Daha once belki birakirsiniz diye ses cikarmadim ama tekrar yaparsaniz IKya sikayet etmek zorunda kalicam.
Bu kadar.
Cherry, benim sosyal iliskilerim hic gelismemis. Ben boyle bir kac kere cikis yaptigimda, hos bu isle alakali degildi, hemen geri bastirildim, sen yanlis anladin, cok alingansin vs. manipulasyona cok acigim sanirim.
Bu kadina bunu deseydim sunu diyecekti: saka yaptim, cok alingansin.
Ha yine soyleyecegim ve bakacagim devam edecek mi.
Belki de fazla dusunmekten ataga gecemiyorum.
Donup kalıyorsan da kal olabilir çok takılma buna, ama sonradan sor yani niye kendini kötü hissettiren bir durumu içinde tutasın. Kadınla konuşamıyorsan yöneticinle konuş. Bi de bu avrupalılar bu tür konularda hassas değil miydi, ırkçılık ayrımcılık mobbing diye bi başlasan çekinmez mi zaten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?