Is arkadasinin bitmeyen asagilamalari, terörü

Evet kendime inanamiyorum. Kadin bana resmen hakaret etti, bir de üstüne acikca söyledi ve ben onunla hic bir sey olmamis gibi konusmaya devam ettim.

Sonradan dank ediyor ama is isten gecmis oluyor.
Kabahat sizde hanfendi hiçbirşey olmamış gibi davranıyor gelmiş burdan akıl fikir istiyorsunuz ...

O an böyle ne oldugumu anlamiyorum ve donup kaliyorum. Bir de tabii ki cat cat söylemiyor, saka kisvesi altinda dostane latife ediyor guya angut.

Ya simdi bu bana ne demek istedi? Saka mi ciddi mi derken laf karisip gidiyor bile.
Donup kalıyorsan da kal olabilir çok takılma buna, ama sonradan sor yani niye kendini kötü hissettiren bir durumu içinde tutasın. Kadınla konuşamıyorsan yöneticinle konuş. Bi de bu avrupalılar bu tür konularda hassas değil miydi, ırkçılık ayrımcılık mobbing diye bi başlasan çekinmez mi zaten?

Peki o zaman iyi gunler demek hak ettiği cevap değildi. O kibarlığı hak etmiyor. Yüzüne kapatmak kaba olsa da iyi oldu bence
Herkesle uğraşılmaz bu hayatta, canina yazik iinsanın. Ama daha karşılaştığı bir olumsuzluğu yönetemeyerek cocuk gibi tel kapatmak bana göre değil. Iyi günler :)

Simdiye dek hep soyle dusundum: ya o an cevap vermeliyim, ya hic. O yuzden hic de konusmadim.

Kadinla degil de yoneticimle konusucam.

Simdiye dek hep soyle dusundum: ya o an cevap vermeliyim, ya hic. O yuzden hic de konusmadim.

Kadinla degil de yoneticimle konusucam.
Ya hep ya hiç deme bence kuralı mı var böyle şeylerin ayol :)) o an söyleyemediysen sonra söylersin, önemli olan çözüm bulmak. Yeri geldiğinde kadına da söylersin benden hoşlanmıyor musun acebası sen diye, ben böyle şeyleri açık açık söyleme taraftarıyım asıl o zaman karşı taraf donup kalıyor :)) yapmaya çalıştığı şeyi gördüğünü belli ediyorsun çünkü

eski konunuzu da hatirliyorum,

neden bu kadini bu kadar ciddiye aldiginizi hala anlamiyorum,
zaten ustuyum diyorsunuz,
size emir vermek vs gibi bir durumu yok,
bos bos geveze geveze konusuyor iste,
ben mesela buradan asagilama da cikarmam, hem kim sizi asagilayabilir ki, kimin haddinedir yani.

yerinizde olsam kafami da takmam, ne diyor diye uzerine 1 sn de dusunmem,
he he der gecerim.

ama siz bunu yapamiyorsunuz, yapamayacaksiniz da anlasilan,
bu durumda bence yoneticinizle konusun, belki onlar bir cozum bulurlar, belki iletisiminizi daha da aza indirmenin yontemleri vardir. Belki kadini uyarirlar, cunku bu irkciliga girer demis bazi arkadaslar, cidden o kapsama giriyorsa zaten suctur bu yapilan Almanyada.

Evet kendime inanamiyorum. Kadin bana resmen hakaret etti, bir de üstüne acikca söyledi ve ben onunla hic bir sey olmamis gibi konusmaya devam ettim.

Sonradan dank ediyor ama is isten gecmis oluyor.

Neden cevap vermiyorsunuz ? Diyeceginiz sey gayet basit:

... Hanim, burasi bir isyeri , ben de sizin amirinizim. isimi nasil yaptigimi ogretmek size dusmaz lutfen yorumlarinizi kendinize saklayin. Isdisi yorumlari da yapmayin lutfen isyerinde sadece isle ilgilenin. Daha once belki birakirsiniz diye ses cikarmadim ama tekrar yaparsaniz IKya sikayet etmek zorunda kalicam.

Bu kadar.

Cherry, benim sosyal iliskilerim hic gelismemis. Ben boyle bir kac kere cikis yaptigimda, hos bu isle alakali degildi, hemen geri bastirildim, sen yanlis anladin, cok alingansin vs. manipulasyona cok acigim sanirim.

Bu kadina bunu deseydim sunu diyecekti: saka yaptim, cok alingansin.

Ha yine soyleyecegim ve bakacagim devam edecek mi.

Belki de fazla dusunmekten ataga gecemiyorum.

Canım konu sahibesi böyle dangalak insanlar karşı tarafın ses çıkarmamasından güç alıp konuşur. Bana kimse böyle şeyler söyle(ye)mez meselaŞaka yaptım derse de lütfen seviyeyi koruyalım diyip sırtını dön geç. Yani ben diyeceğimi dedim sus artık yap postanı koy çık git.

Avrupalılarda çok irkçılık var özellikle Almanlarda cok fazla ama kanunları güçlü insan hakları her yerde kanunlarla korundugu icin cekiniyorlar. yoksa yakin gecmisleri insan hakları konusunda pek parlak değil. Zaten Hitlerin ırkçılığını Alman olmayanlara yaptıklarını bilmeyen yoktur.

Her yerde karşılaşabiliriz böyle densiz insanlarla. Buz gibi bi ifadeyle gözlerinin içine bakın, yaptığı dangalakça esprilere sakın gülmeyin, aynı üslupla cevap vermeyin. Daha resmi, daha soğuk davranın. Sınırları daha belirginleştirin. Bu, hadsiz insanlarla başa çıkabilme becerisi kazanmanız için büyük bir fırsat aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…