iş arkadaşınızla kocanız göz flörtü ederse ne yaparsınız?

Tatilcik

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
72
2
13
Bursa
merhaba herkese.. bugün gördügüm bi topikten etkilenerek 1 yıldır kafamda büyüte büyüte bitiremedigim bir derdimi paylaşmak istiyorum sizinle.geçen sene iş degiştirdim ve eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.farklı bölümlerde.benim çalıştıgım bölümde bir kadının(evli ve çocuklu) eşime baktıgını ve eşiminde ona baktıgını fark ettim.üstünde durmadım.sonra bi akşam iş çıkışı ikimizde arabadayken kadın yine eşime baktı ve ben "bu sana niye bakıyor" diye kavga ettim.evlilik yıldönümüzdü o gün : ( sanırım bununla eşimin bakışı daha da arttı.egosu okşandı..eşime "bu kadını sevmiyorum" dedim.facebooktan arkadaşlık yollamıştı kabul etmiştim, "artık onu listemden çıkardım" dedim.. ve ilk günden beri kötü bir elektrik alıyordum.diger arkadaşlar gibi "hoşgeldin" demedi.benimle hiç iletişime geçmedi.hep mesafeli oldu..geçen akşam yemekli eşli toplantıda kadın ve eşi de vardı.eşim bana sarıldı,hemen ardından kadın da kocasına.eşim beni öptü yanagımdan.dedim ben kuruntu yapıyorum bak benimle ilgileniyor,sonra da kadına mı yapıyor bunları diye düşündüm?çünkü arada bakmaya devam etti.kadın bunları gördü ve giderken kocasıyla elele gittiler.eşimde arkasından baktı : ( acaba ben mi abartıyorum kızlar?bu arada kocam ilgili sevgi doludur,sevdigini söyler hissettirir.gece dışarı çıkmaz.tam bir işkoliktir..

ne yaparsın cidden?ne bakıyorsun kocamamı dersin?yoksa başka bişey mi?

Oncelikle bu kadin sana niye bakiyor diye kizman gereksiz cunku kadin bakiyorsa bunda adamin yapacagin bir sey yok. Kadin bakarsa bakar, buna da yapacagin bir sey yok. Kadinin yanina gidipte kocama bakmayin desen, aa hanimefendi siz uyduruyorsunuz ben bakmiyorum da diyebilir. O yuzden senin gozlemleyecegin kocanin bakip bakmamasi ama onu da cok sikmadan yapacaksin.

3 maymunu oynuyorum şu an.. görmezden geliyorum önemsemiyor gözüküyorum ama aslında kocam o kadına ne kadar gıcık oldugumu biliyor..

kocan gıcık olduğunun farkındaysa görmezden gelme bir dahaki seferde git yanına edepsiz kocandan çocuğundan utanmıyor musun baka baka gözlerin yerinden çıkacak ayağını denk al de kalakalsın orda. Hadsiz senin sesini çıkarmamandanda cesaret alıyor olabilir

ben bu kıza ne yapsam yarın yine eşim bizim bölümde olucak ve ben şimdiden stres yapıyorum böyle birşeyle karşılaşıcam diye..artık kızı görünce elim ayagım titriyor sinirden.

bunu ancak rüyamda yapabilirim.üstte bir arkadaş yazmış ne bakması der üste çıkar hem ben orda yeniyim digerleri de onu tutar..başka bir yol olmalı?

Esinizle bu kadin sana neden bakiyor diye tartismaniz cok yanlis.

Onun ilgisini de kadina yonlendirmis oldunuz bu sekilde.

Bu noktadan sonra bana bakiyor mu diye doner bakar adam bakacagi yoksa da.

Olcusuz tepkinizle biraz da sizin koruklediginiz bu durumu uzaktan izlemeye devam edin.

Esinize bu rahatsizliginizi kesinlikle daha fazla belli etmeden...

Aksi halde gule oynaya sohbet etseler esiniz 'sen ortada hicbir sey yokken de mesele cikardin yine kuruntu yapiyorsun' der iyice sinirleriniz bozulur.

çok dogru söylüyorsunuz ben de yaptıgım hatanın farkındayım : ( kadın ile eşimin hiç konuşması yok bu arada sadece bakışıyolar..

Hayırdır ne bakiyon kocama bisey mi var derim horoz gibi diklenirim cok konuşursa yeminle yolarim yuzunu tırnaklarimla çizerim bide kocasina Karina sahip cik kocama bakiyor derim bi daha da kimseye bakamaz yaparim yani

bence meseleniz kadınla olmamalı, eşinizden sorumlusunuz
bu çok aşağılayıcı, özellikle yanında siz varken de yapıyor olması
yerinizde olsam bana, kişiliğime, evliliğime saygısızlık yapan bu adamı alır karşıma restimi çekerim
olmadı bye bye derim
sadakat önemli

öyle mi diyorsunuz? kadın bakmasa ben eşimi fişeklemesem eşim bu kadar bakmazdı gibime geliyor.. onunla bu konuda 2 kere büyük kavga ettim.yeminle bakmıyorum,farkında degilm vs klasik laflar yani..

Gene kadına yüklenilmiş. Nedense suçlu hep kadın oluyor ama kadına bakan "evli" erkeğin hiç mi suçu yok ? Kadını çizmek, yolmak, laf sokmak hiçbir şeyi çözmez eşinizde bitiyor olay.

öyle mi diyorsunuz? kadın bakmasa ben eşimi fişeklemesem eşim bu kadar bakmazdı gibime geliyor.. onunla bu konuda 2 kere büyük kavga ettim.yeminle bakmıyorum,farkında degilm vs klasik laflar yani..

bence yanlış düşünüyorsunuz, ben bu söze inanmam, aklına sokmak olayına yaniii
kişiliğinde varsa yapar yoksa yapmaz
hem siz de kendinize saygısızlık ediyorsunuz süsleniim, ilgi çekiiim diye,
inanın bana ..buna ihtiyacınız yok
güvenin kendinize, geçin karşısına
üstelik uzun zamandır böyle diyorsunuz yanılmıyorsam
hakettiğiniz saygı için savaşın ve kendinizi suçlamaktan vazgeçin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…