ne yaparsın cidden?ne bakıyorsun kocamamı dersin?yoksa başka bişey mi?Gozlerini oyarim.
ne yaparsın cidden?ne bakıyorsun kocamamı dersin?yoksa başka bişey mi?
bunu ancak rüyamda yapabilirim.üstte bir arkadaş yazmış ne bakması der üste çıkar hem ben orda yeniyim digerleri de onu tutar..başka bir yol olmalı?kocan gıcık olduğunun farkındaysa görmezden gelme bir dahaki seferde git yanına edepsiz kocandan çocuğundan utanmıyor musun baka baka gözlerin yerinden çıkacak ayağını denk al de kalakalsın orda. Hadsiz senin sesini çıkarmamandanda cesaret alıyor olabilir
çok dogru söylüyorsunuz ben de yaptıgım hatanın farkındayım : ( kadın ile eşimin hiç konuşması yok bu arada sadece bakışıyolar..Esinizle bu kadin sana neden bakiyor diye tartismaniz cok yanlis.
Onun ilgisini de kadina yonlendirmis oldunuz bu sekilde.
Bu noktadan sonra bana bakiyor mu diye doner bakar adam bakacagi yoksa da.
Olcusuz tepkinizle biraz da sizin koruklediginiz bu durumu uzaktan izlemeye devam edin.
Esinize bu rahatsizliginizi kesinlikle daha fazla belli etmeden...
Aksi halde gule oynaya sohbet etseler esiniz 'sen ortada hicbir sey yokken de mesele cikardin yine kuruntu yapiyorsun' der iyice sinirleriniz bozulur.
ben de isterdim..Hayırdır ne bakiyon kocama bisey mi var derim horoz gibi diklenirim cok konuşursa yeminle yolarim yuzunu tırnaklarimla çizerim bide kocasina Karina sahip cik kocama bakiyor derim bi daha da kimseye bakamaz yaparim yani
öyle mi diyorsunuz? kadın bakmasa ben eşimi fişeklemesem eşim bu kadar bakmazdı gibime geliyor.. onunla bu konuda 2 kere büyük kavga ettim.yeminle bakmıyorum,farkında degilm vs klasik laflar yani..bence meseleniz kadınla olmamalı, eşinizden sorumlusunuz
bu çok aşağılayıcı, özellikle yanında siz varken de yapıyor olması
yerinizde olsam bana, kişiliğime, evliliğime saygısızlık yapan bu adamı alır karşıma restimi çekerim
olmadı bye bye derim
sadakat önemli
öyle mi diyorsunuz? kadın bakmasa ben eşimi fişeklemesem eşim bu kadar bakmazdı gibime geliyor.. onunla bu konuda 2 kere büyük kavga ettim.yeminle bakmıyorum,farkında degilm vs klasik laflar yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?