iş arkadaşınızla kocanız göz flörtü ederse ne yaparsınız?

Gerçekten bakışıyorlarsa kadına öyle bir bakarım ki o anda, ağzını burnunu kırıp eline veririm der gibi ondan sonra yiyorsa baksın bir daha.
Eşimin ise direk ağzını burnunu kırarım herhalde. Ne demek tanıdığımız biriyle bakışmak ya!

Şu mantığı da anlamıyorum, niye eşimin aklına sokmuş oluyorum bakıyorsun deyince, hiçbir şekilde bakmasın işte, aklı, vicdanı yok mu?

çok teşekkür ederim.. nedense biz kadınlar kocalarımızın dikkatini süslenip püslenip çekebilecegimize inanmışız.. dogrudur ama yetmez zaten..kimse için degil içimden gelmeli..peki yarın ne yapayım?böyle bir şey görmekten korkuyorum şu an.. bakışırlarsa..

inanın bunu denedim ama olmadı : (

ben farkındayım üçümüzünde hatası var.. peki öneriniz var mı bana?

Sizin hatanız yok bence siz bozulmak kıskanmakta haklısınız. Eşinizle konuşun ciddi bir şekilde bu durum devam ederse köprüleri yakacağınızı anlasın. Kadına da gelince yapmayın hiçbir şey yani savaş ortamı yaratmayın evliliğiniz zedelenir. Eşinizle konuşun sadece. Yani eğee böyle bakışa bakışla karşılık verecekse bu sadece iş ortamı değil ki di mi ? Bunun dışarısı da var...

bunu da denedim.ama inkar ediyor.hangi erkek kabul ediyor ki.. şöyle gibi geliyor "kadın ona bakıyor mu diye o da kadına bakıyor" yani ego yapıyor..

eşinizi akşam yemeğine davet edin
değişik ortam iyi gelecek, sizi de sakinleştirecektir, üstelik tartışmayı da seviyeli tutar diye düşünüyorum,
rahatsızlığınızı, hassasiyetinizi belirtin ve emin olun kendinizden
sormayın hani
böyle bir şey var ben bu saygısızlığa dayanamıyorum diye başlayın gelir gerisi
dilerim gönlünüzce olur her şey...

bunu da denedim.ama inkar ediyor.hangi erkek kabul ediyor ki.. şöyle gibi geliyor "kadın ona bakıyor mu diye o da kadına bakıyor" yani ego yapıyor..

O zaman siz de egosuna çalışın. Valla bak! Giyim tarzınızı bilmiyorum ama mini etek giyin mesela bir gün siz de baktırın kendinize. Kısasa kısas olsun göreyim o zaman egocuğunu :)

Olayın öncesi var mı peki? Yani siz orada işe başlamadan da bakışma var mıymış? Kızlar haklı, eşinizde bitiyor iş. Sizin rahatsız olduğunuzu bile bile bakmaya devam ediyorsa adam rahatsız demek ki.

şu an sadece bakışma var.bi sohbetleri yok..belki en fazla merhaba..
bazen bizler bile yapıyoruz göz bakışını dikkat çeken bişeyler olur
ama eşinize ne kadar o kadından bahsederseniz ister istemez ilgisini çeker
bence kenardan sessizce izleyin

Ben de şeytani akıllar veriyordun egosuna çalış diye bu yorum daha mantıklı yorumlarınızı çok beğeniyorum zaten sizin

inanın denedim,inkar edip duruyor.kabul etmiyor..başka bir yol olmalı çok teşekkür ederim..

bazen bizler bile yapıyoruz göz bakışını dikkat çeken bişeyler olur
ama eşinize ne kadar o kadından bahsederseniz ister istemez ilgisini çeker
bence kenardan sessizce izleyin
o kadın şöyle dedi bugün işte şöyle terbiyesizlik yaptı,şöyle dedikodu yaptı diye anlatıyorum sogusun diye (gerçekten yapıyor bunları) hata ediyorum galiba.çünkü pek bi şey degişmiyor

eş ile aynı işyerinde çalışmak zor derlerdide inanmazdım.ben nasıl olsa hep karşılaşmıyorum diye..gerçekten zormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…