ben farkındayım üçümüzünde hatası var.. peki öneriniz var mı bana?Gene kadına yüklenilmiş. Nedense suçlu hep kadın oluyor ama kadına bakan "evli" erkeğin hiç mi suçu yok ? Kadını çizmek, yolmak, laf sokmak hiçbir şeyi çözmez eşinizde bitiyor olay.
çok teşekkür ederim.. nedense biz kadınlar kocalarımızın dikkatini süslenip püslenip çekebilecegimize inanmışız.. dogrudur ama yetmez zaten..kimse için degil içimden gelmeli..peki yarın ne yapayım?böyle bir şey görmekten korkuyorum şu an.. bakışırlarsa..bence yanlış düşünüyorsunuz, ben bu söze inanmam, aklına sokmak olayına yaniii
kişiliğinde varsa yapar yoksa yapmaz
hem siz de kendinize saygısızlık ediyorsunuz süsleniim, ilgi çekiiim diye,
inanın bana ..buna ihtiyacınız yok
güvenin kendinize, geçin karşısına
üstelik uzun zamandır böyle diyorsunuz yanılmıyorsam
hakettiğiniz saygı için savaşın ve kendinizi suçlamaktan vazgeçin!
inanın bunu denedim ama olmadı : (Gerçekten bakışıyorlarsa kadına öyle bir bakarım ki o anda, ağzını burnunu kırıp eline veririm der gibiondan sonra yiyorsa baksın bir daha.
Eşimin ise direk ağzını burnunu kırarım herhalde. Ne demek tanıdığımız biriyle bakışmak ya!
Şu mantığı da anlamıyorum, niye eşimin aklına sokmuş oluyorum bakıyorsun deyince, hiçbir şekilde bakmasın işte, aklı, vicdanı yok mu?
ben farkındayım üçümüzünde hatası var.. peki öneriniz var mı bana?
bunu da denedim.ama inkar ediyor.hangi erkek kabul ediyor ki.. şöyle gibi geliyor "kadın ona bakıyor mu diye o da kadına bakıyor" yani ego yapıyor..Sizin hatanız yok bence siz bozulmak kıskanmakta haklısınız. Eşinizle konuşun ciddi bir şekilde bu durum devam ederse köprüleri yakacağınızı anlasın. Kadına da gelince yapmayın hiçbir şey yani savaş ortamı yaratmayın evliliğiniz zedelenir. Eşinizle konuşun sadece. Yani eğee böyle bakışa bakışla karşılık verecekse bu sadece iş ortamı değil ki di mi ? Bunun dışarısı da var...
şu an sadece bakışma var.bi sohbetleri yok..belki en fazla merhaba..kadınlar hisseder
inşallah öyle bişey yoktur ama şüphe insanı öldürür
çok teşekkür ederim.. nedense biz kadınlar kocalarımızın dikkatini süslenip püslenip çekebilecegimize inanmışız.. dogrudur ama yetmez zaten..kimse için degil içimden gelmeli..peki yarın ne yapayım?böyle bir şey görmekten korkuyorum şu an.. bakışırlarsa..
bunu da denedim.ama inkar ediyor.hangi erkek kabul ediyor ki.. şöyle gibi geliyor "kadın ona bakıyor mu diye o da kadına bakıyor" yani ego yapıyor..
bazen bizler bile yapıyoruz göz bakışını dikkat çeken bişeyler olurşu an sadece bakışma var.bi sohbetleri yok..belki en fazla merhaba..
eşinizi akşam yemeğine davet edin
değişik ortam iyi gelecek, sizi de sakinleştirecektir, üstelik tartışmayı da seviyeli tutar diye düşünüyorum,
rahatsızlığınızı, hassasiyetinizi belirtin ve emin olun kendinizden
sormayın hani
böyle bir şey var ben bu saygısızlığa dayanamıyorum diye başlayın gelir gerisi
dilerim gönlünüzce olur her şey...
inanın denedim,inkar edip duruyor.kabul etmiyor..başka bir yol olmalıeşinizi akşam yemeğine davet edin
değişik ortam iyi gelecek, sizi de sakinleştirecektir, üstelik tartışmayı da seviyeli tutar diye düşünüyorum,
rahatsızlığınızı, hassasiyetinizi belirtin ve emin olun kendinizden
sormayın hani
böyle bir şey var ben bu saygısızlığa dayanamıyorum diye başlayın gelir gerisi
dilerim gönlünüzce olur her şey...
Ben de şeytani akıllar veriyordun egosuna çalış diye bu yorum daha mantıklıyorumlarınızı çok beğeniyorum zaten sizin
o kadın şöyle dedi bugün işte şöyle terbiyesizlik yaptı,şöyle dedikodu yaptı diye anlatıyorum sogusun diye (gerçekten yapıyor bunları) hata ediyorum galiba.çünkü pek bi şey degişmiyorbazen bizler bile yapıyoruz göz bakışını dikkat çeken bişeyler olur
ama eşinize ne kadar o kadından bahsederseniz ister istemez ilgisini çeker
bence kenardan sessizce izleyin
çok teşekkür ederim, sevindim....ama yardımcı olamadık sanırım arkadaşa..
yok oluyorsunuz hepiniz sagolun.. peki yarın nasıl davranmalıyım hem kadına hem eşime.. yarın eşim bizim bölümde olucak.. nasıl olmalıyım yarın?çok teşekkür ederim, sevindim....ama yardımcı olamadık sanırım arkadaşa..
ben de bilemedim gerçekten.. her yol denenmiş gibi cadılık dışında. o da olmaz..Başka yol soruyor da ben de bilemedim nedir başka yol ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?