Değilmi fazla samimi olunca napacakları belli olmuyorİş arkadaşıysa anlatmam net politik olun
Is arkadasi is arkadasidir. Ozel birseyimi paylasmam. Isimi yaparim. Merhaba derim. Havadan sudan bahsederim ama asla sırrimi, derdimi paylasmam. Ilerde cunku hepsi aleyhinize kullanilabilir. Hep bir mesafe olmali aranizda.
Evet o yüzden ketum olmak en mantıklısı galibaİş arkadaşından çok nadir gerçek arkadaş çıkar.
Çoğu çelme takma peşinde
Buğün can ciğer olan yarin düşman olabiliyor o yüzden en iyisi böyle bencede herkes acık ararken yüz göz olmamak en iyisi belkideMesafe lazım insan bazen yakın arkadaşı dediğinden neler ne kazıklar yiyor kimin ne olacağı belli değil boşverin
Kesinlikle öyle bugün arkadaş sanırsın yarın içinde neler çıkarBuğün can ciğer olan yarin düşman olabiliyor o yüzden en iyisi böyle bencede herkes acık ararken yüz göz olmamak en iyisi belkide
İş hayati çok tehlikeli o yüzden çok temkinliyimKesinlikle öyle bugün arkadaş sanırsın yarın içinde neler çıkar
Dedikodu yapıyorlar değilmi olumsuz bşy anlatıncaBaşta tecrübesizdim anlattım. Zararını gördüm. Sonradan mesafeli olmayı öğrendim.
Dedikodu yapıyorlar değilmi olumsuz bşy anlatınca
Benim dışımdaki insanların fikrini öğrenmek istedim sadece psikoloJim yerinde o kdrda kötü durumda olduğumu düşünmüyorumDuygu Hanım (adınızın bu oldugunu varsayıyorum) siz içinizde ne yaşıyorsunuz ben cok merak ediyorum. Aynı konuları tekrar tekrar soruyorsunuz. Emin olamıyorsunuz, anlamaya calısıyorum sizi ama kafanız karısık sanki genel manada. Gercekten kabalasmak için yazmıyorum bunu. Bir psikologa gidin ve belki Bi rahatsızlığınız vardır. (takıntı gbi cok normal hepimiz de olan birsey) Yardım alırsınız ve daha mutlu bir birey olursunuz. Sorunuza gelince neyden korktuğunuzu gecmiş konunuzdan biliyorum, evet mesafe iyidir ama korkulacak bir durum da değil gerci. Tabi en iyisini siz bilirsiniz...
Anlatma çocuk değilsin iyi var kötü var haset eden var göz eden var arkandan kötü konuşan var dalga geçen var hepsi var ve hiç bir insana asla emin olamazsın. İnsanlar menfaatleri için boş beleş muhabbetleri için kimseyi düşünmez harcarlar.
Peki siz öle diyorsanız öyledir zaten. Kusura bakmayın.Benim dışımdaki insanların fikrini öğrenmek istedim sadece psikoloJim yerinde o kdrda kötü durumda olduğumu düşünmüyorum
Rekabet olan ortamda dedikodu, basamak olarak kullanılma, ayak kaydırma vs... Hepsi mümkün ancak asıl olan orası iş yeri. Emeğim karşılığında para alıyorum. Dert yanmak ya da dost edinmek için gitmiyorum oraya dolayısıyla özelimi paylaşmıyorum. işimi yapıyorum, olması gerektiği ölçüde insanlarla iletişim kuruyorum ve evime dönüyorum. İşle ilgili iletişime çok açığımdır. Mesleki yönden iş arkadaşlarımla muhabbet ederim, fikir alışverişinde bulunurum ama özelimi anlatmam. Kimseninde bana anlatmasını istemem. Paylaşmam gereken bir durum varsa da dozajında paylaşırım.Dedikodu yapıyorlar değilmi olumsuz bşy anlatınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?