- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmuyo maalesef.. kimse benim kadar işini yapamiyo o yüzden degiştiremiyo bende isterse gönder dedim denediler müdürden ret cvbi aldi.olabiliyorsa odanı değiştir
burasi bir market degil. kamu kurum illa kafaiarina göre iş yapacak durum yok demi..bende kamudanım. o yüzden senı anlıom ama yapcak bişey yok gibi. ya dişini göstericen ya da dişini sıkıcan.
göndermeye çalıştı ama başaramadi. onun istekleri olmaz müdür ne derse o .Bende memurum durumunuzu anlıyorum huzursuz bir ortamda 8 saat geçirmek yorar insanı biraz fazla takmışsınız galiba döenm dönem her işyerinde olur bu tür olaylar anlamadığım şu iki memur başka bir memuru başka birime nasıl gönderebiliyor sallamayın
burasi bir market degil. kamu kurum illa kafaiarina göre iş yapacak durum yok demi..
müdür ve şef ne derse onu yapıcaz.. biz sonuçta memuruz.
Sirf Sizin icin degil yorumum konu acilmisken yazim okunur mutlakamerhaba arkadaşlar
ben kamuda 3 yıllık memurum..
çalıştığım yerde 4 kişiyiz... biri şef var
bide karı koca çalışıyor ikisine de anlaşamiyorum ikisi de beni ezmeye çalıştı...
kocasi 5 yıllık karisi da 3 yılık memur.. kim oluyo da bana iş veriyor..
bende dedikleri yapmadığım için konuşmuyorlar günaydin iyi akşamlar gibi..
eskiden kadinla iyi anlaşirdim herşeyi konuşurduk şimdi ne olduysa 180 dereceyle degişti..
sorun mu?
şef başka bir şehire tayin çikti şefimiz erkek.. onla bile konuşmuyolar..ona yaptığı gibi banada yapıyolar..
hak edecek ben ne yaptım ki??
sora öğrendim ki yeni gelen şefi istemiyolarmiş.. çünkü karişma işine gelmiyor.
gitsin market işletsin degilmi?
burasi kamu kurum.. emirlerimize uymak zorundayiz.. müdür ne derse şef ne derse onu yapacagiz..
peki arkadaşlar eskisi gibi olmak için ne yapmam lazim ya.
merhaba arkadaşlar
ben kamuda 3 yıllık memurum..
çalıştığım yerde 4 kişiyiz... biri şef var
bide karı koca çalışıyor ikisine de anlaşamiyorum ikisi de beni ezmeye çalıştı...
kocasi 5 yıllık karisi da 3 yılık memur.. kim oluyo da bana iş veriyor..
bende dedikleri yapmadığım için konuşmuyorlar günaydin iyi akşamlar gibi..
eskiden kadinla iyi anlaşirdim herşeyi konuşurduk şimdi ne olduysa 180 dereceyle degişti..
sorun mu?
şef başka bir şehire tayin çikti şefimiz erkek.. onla bile konuşmuyolar..ona yaptığı gibi banada yapıyolar..
hak edecek ben ne yaptım ki??
sora öğrendim ki yeni gelen şefi istemiyolarmiş.. çünkü karişma işine gelmiyor.
gitsin market işletsin degilmi?
burasi kamu kurum.. emirlerimize uymak zorundayiz.. müdür ne derse şef ne derse onu yapacagiz..
peki arkadaşlar eskisi gibi olmak için ne yapmam lazim ya.
Aynen öyle.. 8 saatin boyunca istesin iste kendi isini kendi yapiyorsun dosya kaldirma isini bana yükleniyor bende yapmadigimda surat asiyor hamileyim bide tansiyon hastasiyim. Yapamayacagimi isi asla yapmam zaten öyle olunca sbes karis suratla geziyor. Dun mesela hastaneye gideceğini söyledim bana solemene gerek yok diyo tamam söylemem dedim meraktan ol diyecektim demedim dişini sikiyorum işde anlayacagi kendimi ezdirmemeye calsiiyorum başaramayinca daha neler yapiyor ben sadece kendi isimi yaparim başka türlü ise derdim yok.bence eskisi gibi olmaya çalışmayın. herkes yerini bilecek. iş yönünden mi yaptırımda bulunuyor bu vatandaşlar? sizin müdür ve şefi dikkate almanız gerekiyor haliyle.
ben özel sektördeyim. iş arkadaşlarıyla , iş dışında muhabbet etmek istemiyorum. hemen yüz göz olunuyor çünkü. ayrıca bana yönlendirdikleri işleri de yapmam. patron ne derse, kime ne görev verirse o.
sizinkiler galiba şefçilik oynamak istiyorlar baksanıza yeni gelen şefe bile tavır almışlar.
halbuki herkes oturup kendi işine gücüne bakıp güzelce işini yapsa hiç sorun olmaz . işten çok millet birbiri ile uğraşıyor.