Ben anlamadım anlayan bir hayır sahibi tercüme ets
Ben anlamadım anlayan bir hayır sahibi tercüme etsin
Bi iş çevirmedim kesinlikle gerçekten ya ama öyle oldu,Monica ustabaşı olmak istiyor, bizim işte 2 ustabaşı gerekiyorBen anlamadım anlayan bir hayır sahibi tercüme etsin
Bi işler çevirmişsiniz başınız sıkışmış onu anladım
Bi iş çevirmedim kesinlikle gerçekten ya ama öyle oldu,Monica ustabaşı olmak istiyor, bizim işte 2 ustabaşı gerekiyor
2. Teklif bana geldi iş saatim uzayacağı için düşünme aşamasında iken Monica mesaj attı bana , buradaki hastanede yer doluymuş diğer hastanede boşluk varmış firmayı aradım , mesaj bu(başka bir iş arıyordum, monicada haberdardı ama önceki mevzu unutmuştum bile )
Ben kabul etsem mi etmesemmi diye düşünüp bir yandan da çalışıyorum , ben zannettim ki bizim firmadan bahsediyor
Ve monicaya Ayşe’ye (1. Usta) söylüyorum dedim resmen tehdit gibi
Açıkladıkça anladığımızı da unutuyoruz. Anlayan, tercüme edebilecek biri var mıBi iş çevirmedim kesinlikle gerçekten ya ama öyle oldu,Monica ustabaşı olmak istiyor, bizim işte 2 ustabaşı gerekiyor
2. Teklif bana geldi iş saatim uzayacağı için düşünme aşamasında iken Monica mesaj attı bana , buradaki hastanede yer doluymuş diğer hastanede boşluk varmış firmayı aradım , mesaj bu(başka bir iş arıyordum, monicada haberdardı ama önceki mevzu unutmuştum bile )
Ben kabul etsem mi etmesemmi diye düşünüp bir yandan da çalışıyorum , ben zannettim ki bizim firmadan bahsediyor
Anlamadım.İyi akşamlar arkadaşlar, ilk kez aile dışında bir konu açıyorum.
Ben bir hastanede çalışıyorum taşeron firma işçisi olarak, aynı firmaya bağlı yaklaşık 30 kişiyiz.Ben başka bir iş arıyordum ama bir türlü istediğim şartlarda iş denk gelmemişti bunu da iş arkadaşlarım şefimde biliyordu, bugün sabah şefim bürosuna çağırdı beni çalışanlardan sorumlu olmak isteyip istemediği sordu, temizlik personeliyiz Vorarbeiterin deniliyor ustabaşı gibi bir anlamı var Türkçede , kagıt kürek işleri denetleme kontrol falan temizlik olmayacak . Çalışma saatim ve maaşım artıyor, sorun şu ki ben bunu düşünüyorken ustabaşı olmak isteyen iş arkadaşım monica mesaj atmış , firmayı aradım burada yeterince kadın varmış ama diğer hastanede eksik varmış diye , benim kafam nasıl durduysa aptallık mı nasıl bir akıl tutulması bilmiyorum, diğer ustabaşıda Türk , ona ulaşamadı benim 2. Usta olacağı duydu o hastaneninde işini biz aldık ben söyleyeyim diye bana yazdı sandım ve Ayşe’ye söylüyorum dedim
Rezalet ayyy yok böyle bşr salaklık ve söyledim Ayşe’ye monica böyle diyor diye bşr ara , ben başka yere gitmem o hastaneyide mi bizim firma aldı dedim, kadın delirdi senin ayağına kaydırmaya çalışıyor duydu kesin senin ustabaşı olacağını , zaten iyi elamanları ksçırmaya uğraşıyor bunu şefe göster , arkadan iş çeviriyor falan deyince benim jeton anca düştü. Dedim lütfen bu aramızda kalsın ben zaten kadına resmen tehdit eder gibi Ayşe’ye söylüyorum yazdım, iş aradığımı biliyor o iyi niyetle yazmıştı diyebilir ama benim yaptığım onun başını yakmak.
Aptal biri değilimdir aslında asla birini ifşalamam ama öyle bir oldu ki , resmen kadını zor duruma soktuğum yetmedi birde tehdit ettim gibi oldu
Yarın nasıl bir açıklama yapabilirim ona
Ay hala anlamadım.Bi iş çevirmedim kesinlikle gerçekten ya ama öyle oldu,Monica ustabaşı olmak istiyor, bizim işte 2 ustabaşı gerekiyor
Bu arkadaş yanlışlıkla monikanin arkadan iş çevirmesini Ayşe'ye söylemiş. Ama Ayşe niye zor durumda kaldı bilmiyorum. Ayşe kim bu arada?İyi akşamlar arkadaşlar, ilk kez aile dışında bir konu açıyorum.
Ben bir hastanede çalışıyorum taşeron firma işçisi olarak, aynı firmaya bağlı yaklaşık 30 kişiyiz.Ben başka bir iş arıyordum ama bir türlü istediğim şartlarda iş denk gelmemişti bunu da iş arkadaşlarım şefimde biliyordu, bugün sabah şefim bürosuna çağırdı beni çalışanlardan sorumlu olmak isteyip istemediği sordu, temizlik personeliyiz Vorarbeiterin deniliyor ustabaşı gibi bir anlamı var Türkçede , kagıt kürek işleri denetleme kontrol falan temizlik olmayacak . Çalışma saatim ve maaşım artıyor, sorun şu ki ben bunu düşünüyorken ustabaşı olmak isteyen iş arkadaşım monica mesaj atmış , firmayı aradım burada yeterince kadın varmış ama diğer hastanede eksik varmış diye , benim kafam nasıl durduysa aptallık mı nasıl bir akıl tutulması bilmiyorum, diğer ustabaşıda Türk , ona ulaşamadı benim 2. Usta olacağı duydu o hastaneninde işini biz aldık ben söyleyeyim diye bana yazdı sandım ve Ayşe’ye söylüyorum dedim
Rezalet ayyy yok böyle bşr salaklık ve söyledim Ayşe’ye monica böyle diyor diye bşr ara , ben başka yere gitmem o hastaneyide mi bizim firma aldı dedim, kadın delirdi senin ayağına kaydırmaya çalışıyor duydu kesin senin ustabaşı olacağını , zaten iyi elamanları ksçırmaya uğraşıyor bunu şefe göster , arkadan iş çeviriyor falan deyince benim jeton anca düştü. Dedim lütfen bu aramızda kalsın ben zaten kadına resmen tehdit eder gibi Ayşe’ye söylüyorum yazdım, iş aradığımı biliyor o iyi niyetle yazmıştı diyebilir ama benim yaptığım onun başını yakmak.
Aptal biri değilimdir aslında asla birini ifşalamam ama öyle bir oldu ki , resmen kadını zor duruma soktuğum yetmedi birde tehdit ettim gibi oldu
Yarın nasıl bir açıklama yapabilirim ona
ayşe ustası. ona söylememiş söylerim diyerek tehdit etmişBu arkadaş yanlışlıkla monikanin arkadan iş çevirmesini Ayşe'ye söylemiş. Ama Ayşe niye zor durumda kaldı bilmiyorum. Ayşe kim bu arada?
sen niye söyleyeceğim dedin peki iş arıyorsan?Ben hakkaten anlatamadım galiba
Çok dedikodunun olduğu bir ortamda çalışıyorum ama bugüne kadar hiçbir dedikoduya karışmamıştım.
Taşeron bir firmada hastanede temizlik personeli olarak çalışıyorum
Daha iyi şartlarda iş arıyordum bunuda bir kaç arkadaşımla paylaşmıştım. Bir iş arkadaşım bana bir başka bir işten bahsetmiş mesaj atarak ben cevap olarak seni şefe söyleyeceğim yazdım , utanç verici bir şekilde
O zaman Ayşe niye zor durumda kalmışayşe ustası. ona söylememiş söylerim diyerek tehdit etmişben bunu anladım
Ve ben diğer ustaya( o’da Türk) dedim böyle dedi Monica . O ana kadar gerçekten ne olduğunu anlamamıştım, usta çok sinirlendi senin ayağını kaydırmaya çalışıyor , duydu senin usta olacağını git diye yapıyor dedi , ben ustaya da dedim hayır bu benim hatam, bunu sana söylememeliydim ama firma deyince ben bu firma zannettim beynim durmuş gibiydiBen hakkaten anlatamadım galiba
Çok dedikodunun olduğu bir ortamda çalışıyorum ama bugüne kadar hiçbir dedikoduya karışmamıştım.
Taşeron bir firmada hastanede temizlik personeli olarak çalışıyorum
Daha iyi şartlarda iş arıyordum bunuda bir kaç arkadaşımla paylaşmıştım. Bir iş arkadaşım bana bir başka bir işten bahsetmiş mesaj atarak ben cevap olarak seni şefe söyleyeceğim yazdım , utanç verici bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?