Ayşe’ye monica böyle diyor diye bşr ara , ben başka yere gitmem o hastaneyide mi bizim firma aldı dedim, kadın delirdi senin ayağına kaydırmaya çalışıyor duydu kesin senin ustabaşı olacağını , zaten iyi elamanları ksçırmaya uğraşıyor bunu şefe göster , arkadan iş çeviriyor falan deyince benim jeton anca düştü.
Yok uyenin gozunu acan zaten AyseDiyor ki. Monica hanım, bunun iş aradığını bildiği için diğer hastanede de boşluk var eğer ihtiyacın varsa iş aramaya devam ediyorsan oraya da bak diyor.
Bu arkadaş da sanıyor ki “ Monica benim 2.ustabaşı olacağımı duydu ve beni diğer hastaneye gönderip ayağımı kaydırıyor kendisi ustabaşı olmak istiyor” ve bunu da kalkıp 1.ustabaşı olan Ayşe’ye söyleyeceğini ve ayağını denk alması gerektiğini ima ederek tehdit ediyor. Oysa Monica tamamen iyi niyetli.
Bizim millete göre hep başkaları onların ayağını kaydırır ondan öyle düşünmüşsünüz çok da ayıp olmuş!
sen niye söyleyeceğim dedin
Ha işte sorun o zaten , ben nasıl algıladıysam şu an çalıştığımız firmadan bahsediyor sandım , ustaya ulaşamadı bana söylüyor ustaya söyle diye zannettim , tamam Ayşe’ye ben söylüyorum dedimsen niye söyleyeceğim dedin peki iş arıyorsan?
Ben monicanın ayağımı kaydırır düşüncesi asla olmadı hala da öyle düşünmüyorumYok uyenin gozunu acan zaten Ayseama mantikli bi kurgu olmus senin cevabin da :)
Ben sizede anlatamadım kendimi , Monica ya nasıl anlatacağımOturduk olayı çözmeye çalışıyoruz ahahahah
o zaman gerçekten ayıp olmuş. monicaya da bunu bu şekilde anlatman lazım. ama monica kötü niyetli değilse boş yere onun da zarar görmemesi için ayşeyle de konus istersenHa işte sorun o zaten , ben nasıl algıladıysam şu an çalıştığımız firmadan bahsediyor sandım , ustaya ulaşamadı bana söylüyor ustaya söyle diye zannettim , tamam Ayşe’ye ben söylüyorum dedim
Ayşe’ye konuşunca yaptığımı anladım
Şimdi anladım ben. Gidip monicadan özür dile ve her şeyi olduğu gibi anlat. Hatta bi yemeğe çıkar ya da küçük bi hediye al.Ve ben diğer ustaya( o’da Türk) dedim böyle dedi Monica . O ana kadar gerçekten ne olduğunu anlamamıştım, usta çok sinirlendi senin ayağını kaydırmaya çalışıyor , duydu senin usta olacağını git diye yapıyor dedi , ben ustaya da dedim hayır bu benim hatam, bunu sana söylememeliydim ama firma deyince ben bu firma zannettim beynim durmuş gibiydi
Yarın ben monicanın yüzüne nasıl bakacağım
hiç bir şey anlamadım.İyi akşamlar arkadaşlar, ilk kez aile dışında bir konu açıyorum.
Ben bir hastanede çalışıyorum taşeron firma işçisi olarak, aynı firmaya bağlı yaklaşık 30 kişiyiz.Ben başka bir iş arıyordum ama bir türlü istediğim şartlarda iş denk gelmemişti bunu da iş arkadaşlarım şefimde biliyordu, bugün sabah şefim bürosuna çağırdı beni çalışanlardan sorumlu olmak isteyip istemediği sordu, temizlik personeliyiz Vorarbeiterin deniliyor ustabaşı gibi bir anlamı var Türkçede , kagıt kürek işleri denetleme kontrol falan temizlik olmayacak . Çalışma saatim ve maaşım artıyor, sorun şu ki ben bunu düşünüyorken ustabaşı olmak isteyen iş arkadaşım monica mesaj atmış , firmayı aradım burada yeterince kadın varmış ama diğer hastanede eksik varmış diye , benim kafam nasıl durduysa aptallık mı nasıl bir akıl tutulması bilmiyorum, diğer ustabaşıda Türk , ona ulaşamadı benim 2. Usta olacağı duydu o hastaneninde işini biz aldık ben söyleyeyim diye bana yazdı sandım ve Ayşe’ye söylüyorum dedim
Rezalet ayyy yok böyle bşr salaklık ve söyledim Ayşe’ye monica böyle diyor diye bşr ara , ben başka yere gitmem o hastaneyide mi bizim firma aldı dedim, kadın delirdi senin ayağına kaydırmaya çalışıyor duydu kesin senin ustabaşı olacağını , zaten iyi elamanları ksçırmaya uğraşıyor bunu şefe göster , arkadan iş çeviriyor falan deyince benim jeton anca düştü. Dedim lütfen bu aramızda kalsın ben zaten kadına resmen tehdit eder gibi Ayşe’ye söylüyorum yazdım, iş aradığımı biliyor o iyi niyetle yazmıştı diyebilir ama benim yaptığım onun başını yakmak.
Aptal biri değilimdir aslında asla birini ifşalamam ama öyle bir oldu ki , resmen kadını zor duruma soktuğum yetmedi birde tehdit ettim gibi oldu
Yarın nasıl bir açıklama yapabilirim ona
Neyi anladın onu anlat.Ha işte sorun o zaten , ben nasıl algıladıysam şu an çalıştığımız firmadan bahsediyor sandım , ustaya ulaşamadı bana söylüyor ustaya söyle diye zannettim , tamam Ayşe’ye ben söylüyorum dedim
Ayşe’ye konuşunca yaptığımı anladım
Bi insan bu kadar şey anlatıp nasıl bişey anlatamayabilir bacım ne diyorsun Allah aşkınaVe ben diğer ustaya( o’da Türk) dedim böyle dedi Monica . O ana kadar gerçekten ne olduğunu anlamamıştım, usta çok sinirlendi senin ayağını kaydırmaya çalışıyor , duydu senin usta olacağını git diye yapıyor dedi , ben ustaya da dedim hayır bu benim hatam, bunu sana söylememeliydim ama firma deyince ben bu firma zannettim beynim durmuş gibiydi
Yarın ben monicanın yüzüne nasıl bakacağım
Olay hastanede geçiyorOturduk olayı çözmeye çalışıyoruz ahahahah
Aslında ikiside , bu olayda fırıldaklık yapan ben oldum maalesefFırıldak olan Monica mı
Ayşe mi? Onu diyiverin bari
Ay bir de Anita çıktıAslında ikiside , bu olayda fırıldaklık yapan ben oldum maalesef
Normalde Ayşe’de Monica da sürekli dedikodu yaparlar , hatta Ayşe’ye bütün dedikoduları taşıyan monicaya
Benim yerine usta olacağım anita’ya karşı diğer kadınlarıda Monica örgütlemişti, anita bu ortamdan sıkıldığı için yeni devralınan hastaneye geçti yer boşalınca Monica gözünü oraya dikti ama ben kadının niyeti ne bilmeden tehdit etmiş oldum
ikisi de değil, monica başka bir iş önermiş, mecazen gidip ustasına söylemiş. ustası da monica senin ayağını kaydırıyor demişFırıldak olan Monica mı
Ayşe mi? Onu diyiverin bari
Bunu bekliyordum o gitti konunun onunla alakası yokAy bir de Anita çıktı
Ayşe den beklerdim de.Aslında ikiside , bu olayda fırıldaklık yapan ben oldum maalesef
Normalde Ayşe’de Monica da sürekli dedikodu yaparlar , hatta Ayşe’ye bütün dedikoduları taşıyan monicaya
Benim yerine usta olacağım anita’ya karşı diğer kadınlarıda Monica örgütlemişti, anita bu ortamdan sıkıldığı için yeni devralınan hastaneye geçti yer boşalınca Monica gözünü oraya dikti ama ben kadının niyeti ne bilmeden tehdit etmiş oldum
Ya ben ne kadar yazarsam yazayım anlatamıyorum, nasıl beceriyorum bilmiyorum ama olmuyorBunu bekliyordum o gitti konunun onunla alakası yok
3 senedir burada çalışıyorum hiç bir dedikoduya karışmamıştım , ortasına direk atladım , anita’ya Ayşe ve monicanın dedikodusundan kaçtı zatenAyşe den beklerdim de.
Anita ve Monica ya ben de şaşırdım
Kimseye bir açıklama yapma.
Mesafe koy.
Senin de dedikodunu yapıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?