İş-arkadaşlık-yanlış anlaşılma

Yok uyenin gozunu acan zaten Ayse ama mantikli bi kurgu olmus senin cevabin da :)

sen niye söyleyeceğim dedin
sen niye söyleyeceğim dedin peki iş arıyorsan?
Ha işte sorun o zaten , ben nasıl algıladıysam şu an çalıştığımız firmadan bahsediyor sandım , ustaya ulaşamadı bana söylüyor ustaya söyle diye zannettim , tamam Ayşe’ye ben söylüyorum dedim
Ayşe’ye konuşunca yaptığımı anladım

Yok uyenin gozunu acan zaten Ayse ama mantikli bi kurgu olmus senin cevabin da :)
Ben monicanın ayağımı kaydırır düşüncesi asla olmadı hala da öyle düşünmüyorum
Ayşe dedi monicanın usta olmamasının sebebi zaten sürekli bu ayak oyunları yapması
Hatta şef bana ilk dediğinde Monica çok istiyor o yapabilir dedim , şef o asla olamaz dedi

o zaman gerçekten ayıp olmuş. monicaya da bunu bu şekilde anlatman lazım. ama monica kötü niyetli değilse boş yere onun da zarar görmemesi için ayşeyle de konus istersen

Şimdi anladım ben. Gidip monicadan özür dile ve her şeyi olduğu gibi anlat. Hatta bi yemeğe çıkar ya da küçük bi hediye al.

hiç bir şey anlamadım.

Neyi anladın onu anlat.
Belki oradan çözerim

Bi insan bu kadar şey anlatıp nasıl bişey anlatamayabilir bacım ne diyorsun Allah aşkına

Oturduk olayı çözmeye çalışıyoruz ahahahah
Olay hastanede geçiyor
Taşeron temizlik firması , sürekli yeni hastaneler alıp yetişmiş işçisini başka hastanelere gönderiyor
Şu an 2 farklı yer devralındı ve buradaki işçilerden tasfiye edilecek
1 burası merkezi ve evlerimize yakın kimse diğer yerlere gitmek istemiyor
2 Ayşe buradaki uzun yıllardır usta
3 buraya 2. Usta alınacak
4 ben başka iş arıyorum(firmanın kaybetmek istemediği bir çalışanım, ve bir tartışmada şeflere zaten iş arıyorum istediğim gibi bulduğumda defolup gideceğim dedim
5 Monica , usta olmak isteyen kişi
6 dedikodu yaptığı ve laf taşıdığı için şeflerin usta olarak tercih etmiyor
7 teklif bana bugün geldi , ve yoğun bir şekilde düşünürken mesaj gelince
8 o hastaneyi de aldılar , bana oraya gideyim diye söylüyor sandım
9 bunu ustaya söylerim tamam dedim (bakınca direk seni şikayet ediccem demek gibi)
10 Ayşe yani usta dedi bana sen anlamadın mı senin ayağını kaydırmaya çalışıyor senin usta olacağını biliyor ondan yapıyor fiye
11 Ayşe’ye dedim ben öyle düşünmüyorum iş aradığımı biliyordu gayet iyi niyetli de olabilir ha kötü niyetli olsa dahi aynı konumda olduğum biri üstüme söylemem , üstüm olsaydı şikayet ederdim ayrıca çokta matah değil bu iş
12 ben monicaya nasıl bir açıklama yapabilirim

Fırıldak olan Monica mı
Ayşe mi? Onu diyiverin bari
Aslında ikiside , bu olayda fırıldaklık yapan ben oldum maalesef
Normalde Ayşe’de Monica da sürekli dedikodu yaparlar , hatta Ayşe’ye bütün dedikoduları taşıyan monicaya
Benim yerine usta olacağım anita’ya karşı diğer kadınlarıda Monica örgütlemişti, anita bu ortamdan sıkıldığı için yeni devralınan hastaneye geçti yer boşalınca Monica gözünü oraya dikti ama ben kadının niyeti ne bilmeden tehdit etmiş oldum

Ay bir de Anita çıktı

Ayşe den beklerdim de.
Anita ve Monica ya ben de şaşırdım
Kimseye bir açıklama yapma.
Mesafe koy.
Senin de dedikodunu yapıyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…