İş başka dostluk başka mı???

İş başka dostluk başka mı?

• Kuaföre gidip para vericek sonuçta

OY: 38 77,6%
  • Kaç senelik arkadaşın para almamalısın artık

OY: 3 6,1%
  • Yaptığın işe göre değişir

OY: 8 16,3%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
E tabiki başkasına vereceğine size veriyor.. bu devirde böyle arkadaşlarınız olduğu için şanslısınız.. başkası olsa tam tersini yapar ne de olsa dostuz ayağına..

Arkadaşınuzı takdir ettim. İş başka, dostluk başka, evet.

Teşekkürler:)

Saol kuzum düşüncen için mucks

Arkadasin seni cok sevdigi icin emegine de cok saygi duyuyor vermese bu yuzden kendini kötü hissedecek. Herkese ücretli yaptigin bir is ve de bir kerelik bir sey degil surekli geliyor. Arkadassiniz diye senin cabani karsiliksiz birakmak icine sinmemistir. Ben olsam ben de oyle yapardım iş baska arkadaslik baska diye düşündüğümden degil.

esnaflar para dosttan kazanılır derler canım. bu dosta kazık atmak değil. dost alış verişi dostla yapar ki, onun kalkınmasına yardımcı olur. seni kullanmaya kalksa daha mı iyi? hem arkadaşının hem senin tavrını çok beğendim. o seni kullanmaya kalkmıyor, sen de ince düşünüp para almasam mı diyorsun? evine bu iş için gelenler genelde yakın çevrendir. ondan alma, bundan alma sen nasıl kazanacaksın?
ayrıca sen para almam diye diretirsen ince düşünceli bu arkadaşın bir daha sana gelmez. şahsen ben gitmezdim. parasını verir başka bir kuaföre giderdim. arkadaşımın emeğini de bu şekilde sömürmemiş olurdum.

Son düzenleme:

Başka olmalı bence ..

cnm o senin hakkın. emek veriyorsun.
bir kerelik olsa neyse...

benim başıma da yakın zamanda iş başka arkadaşlık başka mı üzerine bir şey geldi de benim kii çokk ayrı...
bana göre iş yerinde başka türlü sosyal hayatta başka türlü davranmayı ben çok da doğru bulmuyorum.

Kardeş kadar yakın dostlarimdan ben asla almam.tabi bu arkadaşliginizin boyutuna göre olmali bence

ben bu kadar hesapın olduğu yerde dostluk olmaz dıye düşünüyorum,ha ona yemek ısmarlamışsın,hada bir iş yapmışın,benım mesleğim dğeil,ama bu tarz şeyler yapıyorum,para aklıma bile gelmedi bugune kadar,

E heralde yani ne var bunda en doğal hakkınız.
Rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum yok ortada.

Siz istemiyorsunuz ama veriyor,bence olması gerekende bu. Sonuçta emek veriyorsunuz birde bir değil iki değil sürekli tekerrür ediyor,dolayısıyla kuaföre gitse size verdiğinden fazlasını verecek muhakkak. Alın arkadaşınızda huzurlu olsun. Ben arkadaşınız olsam ve para almasanız gelmem bir daha açıkçası,rahatsız olurum.

Yukarıda şıklarda da var "kuaföre gitse de para verecek". O her ay kuaföre gitmiyor, sana geliyor sen de emeğinin karşılığını alıyorsun. Ne var ki bunda? Kafana takma gayet doğal şeyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…