İş başvurum kabul edildi ama...

İşe gitmeli miyim?

• Evet

OY: 39 90,7%
  • Hayır

OY: 4 9,3%

• Ankete Katılan
    43
ben gelen başvuruları incelerken çok uzun süre çalışmamış olmasını çocuk v.b. konular yoksa olumsuz buluyorum. işe giriş çıkış yapmış olması artı puan oluyor. zaten iş görüşmesi esnasında sorduğum sorularla keyfi olarak mı işe girip girip çıkıyor yoksa haklı gerekçeleri mi var anlıyorum. hem vardiyalı çalışmak o kadar gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor değil. tersine akşam vardiyasındayken falan gündüz diğer işlerinizi halledebilirsiniz. uyku düzeninizi vesaire ayarlarsanız eşinizin çalışma saatlerine göre, iadre edersiniz. maddi sıkıntılar sanki evliliği olumsuz etkilemiyor mu?

birde bu açıdan düşünün bence. o çalışmadığınız süre özgeçmişinizde uzadıkça negatif bir his oluşturabiliyor işverenlerde.
Hayır maddi sıkıntı yüzünden hiç sorun yaşamıyoruz çok sükür geçiniyoruz ama daha rahat etmek birikim yapmak için benim çalışmam şart anlıyorum ama malum bu devirde iş bulmakta zor ekmek aslanın ağzında artık ha diyince olmuyor o yüzden bir senedir boştayım önceki işimden de evlendiğim ve şehir değiştiğim için ayrılmak durumunda kaldım

Hayırlı oldun diyelim. :)

Sizin yerinizde olsaydım daha iyi şartlarda hayat sürmek için imkanları güzel olan bir işi kaçırmazdım. Evet, vardiyalı olması zor gibi görünüyor ama işe ihtiyacınız da var iken neden denemeyesiniz ki? Deneyim kazandıktan sonra çok daha iyi şartlara sahip bir işiniz olabilir.
Haklısınız gideceğim

Bence başlamalısınız.
Belki umduğunuzdan farklı çıkacak.
6 ay içerisinde vazgeçme hakkınız var zaten.
Bir deneyin? Ne kaybedersiniz ki?
En fazla vazgeçer yine iş arayışına başlarsınız.

Ben böyle çıkan ve kazanılan fırsatların sonradan "aman olmayacak galiba" denilerek bir kenara atılmasına karşıyım.
Başlamadan, iş ortamını görmeden karar vermeniz doğru değil.

Ben bir sefer bir şirkete girdiğimde "aman 3 ay çalışır çıkarım, çalıştığım dönem boyunca da başka iş ararım" mantığı ile ihtiyacım olduğu için bir firmaya girmiştim. 7 yılı tamamladım o şirkette.
Hiç birşey ilk izleniminiz gibi devam etmiyor...

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bende gitmeyi düşünüyorum cnm

aslında gece vardiyasında değil de ara vardiyada görüşemezsiniz

zira eşin 6 da eliyor çoğu kişiye göre erken sen 11 de iş başı yapsan 10 da çıkarsın evden o arada görüşürsünüz

ara vardiyada da 12 ya da 1 de gelirsin gece eşin uyumamış olursa görüşürsünüz ya a girip yatağa kıvrılırsın işte

çoluk çocuk yokken deneyin olmazsa da bırakırsınız yani
Bizde öyle hesaplıyoruz canım da eşim biraz mırın kırın işte ilk defa olacak ya ondan alışınca sorun kalmaz herhalde gideceğim

İzmir'de Thy , Turkcell Global Bilgiye bağlı çalıştırıyor. İŞkurlu eğitim süreci oluyor ve eğitim süresince çok az ücret veriyor. Başka iş bulmaya çalış bence canım çok yorucu ve ücreti de az
Turkcell değil benimki assistt a.ş canım evet işkur eğitim verecek 6 ay iş kur üzerinden alacağım maaşı hayırlısı bilmiyorum başka işte yok şimdilik dönen olmadı

Ben evet'i oyladım.
İş bulmak kolay değil, zaten siz de bir çok yere başvurmuşsunuz.
Vardiyalı sistemde çalışan tek kişi siz olmayacaksınız ki, iş söz konusu olunca bir sürü insan zor şartlarda çalışıyor, normali bu zaten.
Hazır çocuğunuz da yokken bu fırsatı değerlendirin derim ben.
Hem eşinizle birbirinizi özlersiniz, birlikte geçireceğiniz zamanı daha efektif değerlendirirsiniz.

Çok zor senin için ama hayat şartları işte.
Parasız da yaşanmıyor. Tek maaş ile geçinmek bu zaman da
Allah yardımcınız olsun, biraz çalışıp yeniden iş bakarsın en azından 1 aylık kiranı çıkartırsın :/

Ben evet'i oyladım.
İş bulmak kolay değil, zaten siz de bir çok yere başvurmuşsunuz.
Vardiyalı sistemde çalışan tek kişi siz olmayacaksınız ki, iş söz konusu olunca bir sürü insan zor şartlarda çalışıyor, normali bu zaten.
Hazır çocuğunuz da yokken bu fırsatı değerlendirin derim ben.
Hem eşinizle birbirinizi özlersiniz, birlikte geçireceğiniz zamanı daha efektif değerlendirirsiniz.
Çok haklısınız herkes aynı sonuçta vardiyada çalışacak tek ben değilim nede olsa evet eşime bende söyledim özleriz birbirimizi diye :-)

Kızlar iyi geceler....
Netten iş başvurusu yapmıştım bi şirkete çağırdılar sınava girdim kazandım mülakata çağırdılar kazandım fakat işin vardiyalı olduğunu öğrendim eşim önce kabul etti tamam git dedi fakat şimdi gitmesen mi acaba görüşemicez falan demeye başladı bu işe ihtiyacımız var tek maaş ev kira zor oluyor işin imkanlarıda çok güzel vardiya dışında napacağımı bilemedim :-(
çocuk yoksa yapılabilir gibime geliyor

Çok zor senin için ama hayat şartları işte.
Parasız da yaşanmıyor. Tek maaş ile geçinmek bu zaman da
Allah yardımcınız olsun, biraz çalışıp yeniden iş bakarsın en azından 1 aylık kiranı çıkartırsın :/
Bi sene bile çalışsam iyi olacak ama bilemem tabi belki alışınca çıkmak istemem bile kim bilir

Yerinizde olsam bu işe başlarım, bir yandan da iş arayışıma devam ederim.
Daha içime sinen bir iş olunca da geçerim. Eğer cidden ihtiyacınız varsa biraz dişinizi sıkın derim.

Back
X