- 5 Ağustos 2016
- 141
- 79
- 13
- 34
- Konu Sahibi Masal lina
Hayır maddi sıkıntı yüzünden hiç sorun yaşamıyoruz çok sükür geçiniyoruz ama daha rahat etmek birikim yapmak için benim çalışmam şart anlıyorum ama malum bu devirde iş bulmakta zor ekmek aslanın ağzında artık ha diyince olmuyor o yüzden bir senedir boştayım önceki işimden de evlendiğim ve şehir değiştiğim için ayrılmak durumunda kaldımben gelen başvuruları incelerken çok uzun süre çalışmamış olmasını çocuk v.b. konular yoksa olumsuz buluyorum. işe giriş çıkış yapmış olması artı puan oluyor. zaten iş görüşmesi esnasında sorduğum sorularla keyfi olarak mı işe girip girip çıkıyor yoksa haklı gerekçeleri mi var anlıyorum. hem vardiyalı çalışmak o kadar gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor değil. tersine akşam vardiyasındayken falan gündüz diğer işlerinizi halledebilirsiniz. uyku düzeninizi vesaire ayarlarsanız eşinizin çalışma saatlerine göre, iadre edersiniz. maddi sıkıntılar sanki evliliği olumsuz etkilemiyor mu?
birde bu açıdan düşünün bence. o çalışmadığınız süre özgeçmişinizde uzadıkça negatif bir his oluşturabiliyor işverenlerde.