iş başvurum:(:(

melodi01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
197
77
68
35
Merhaba arkadaşlar. Aylardır işsizim kendime uygun iş bulduğum zaman başvurumu yapıyorum fakat hiç geri dönmüyorlar artık milletin çalışmıyor musun demesinden sıkıldım zaten yeterince canım sıkkın üniversite bitir atanama özel sektörde işte bulama çok bunaldım artık iş başvurularında önyazıya gerek yok diyorlar bende önyazı oluşturmadan yaptm başvurularımı acaba ondan mı geri dönmüyorlar

canım hemen dönüş yapmıyorlar evet ama eğer ilanda telefon numarası varsa direkt ara ,ilanınızı görmüştüm diye.. görüşmeye çağırıyorlar ,, bende işe yaradı :)

Canım ilanda sadece sekreterin numarası var aramanıza ne gerek var biz zaten değerlendirip geri dönüş yaparız demelerinden korkuyorum

Evet canım doğru aslında ilan uzum süredir yayında ve çok istiyorum o işi

Ben hep telefon bekledim ya da bi mail her şirketin illa deneyim istemelerini anlamıyorum sen alma o almasın nerde yapıcaz bu deneyimi

Ozgecmisle ( guzel bir dosya icinde ) birlikte gidip kendiniz basvurun.
Gitmeden once sirket hakkinda biraz bilgi sahibi olursaniz daha etkili olabilir.

Teşekkür ederim kızlar bugün arayıp bi görüşücem bana şans dileyin

Evet gerçekten aramak daha etkili bi yolmuş arkadaşlar bu kadar süre aramalarını bosuna beklemişim yarın için görüşmeye çağırdılar çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz içinn

Donus yapiyorlar resim koymayi ihal etmeyin.Bende ariyorum 3 kez gorusmeye gityim donmediler.4.olan dondu oda bana uymadi sabah 7 bucuk is basi surekli mesailer vs.simdi bir yerden haber bekliyorum maas cok az 1000 tl

Allah yardımcımız olsun canım çok zor ya 1000 tl maaşı boşver sigorta yapmaya yanaşmayanlar bile var

canım özel sektör için konuşuyorum, iş başvurularını sadece internete bırakmamak lazım. biraz yırtmak lazım, tırmalamak lazım. çekinmeden arayıp işi istediğini gösterirsen işveren için olumlu bir referans olur. hem diğer adaylardan da farklı bir konumda olup, bir adım önlerine geçersin. böyle şeylerde utanma çekinme olmaz, ekmek aslanın ağzında yapacak bir şey yok malesef bu devirde.

İşte o utanma bende fazlasıyla var ararken bile kalbim çıkacaktı yerinden daha yeniyim ondan böyle oluyor biliyorum

Ahh ahh aynı dertten muzdaribim. Artık çalışmıyor musunun ç'sini iş bakıyor musunun i' sini duymak iatemiyorum.
Üstlerine atlayasım kafalarını ezesim geliyor.

ben tam 1 buçuk yıl geri dönüşler bekledim dönseler de olmadı. Şuan çalışıyorum ama zor bir süreçti.
Evdeyken sıkıntıdan bütün gün temizlik yapardım deli gibi. ve önüne gelen hala bulamadın mı derdi bu beni delirtirdi.
En sonunda işe başladım. Biraz sabır şart..

hakkınızda hayırlısı olsun :) bu arada görüşmeye gideceksiniz sanırım Allah olsun :)

Ben telefonla gorusmek ten yana degilim. .
Dosyani hazirla ve yuzyuze yap basvurunu seni gorsunler. .
Ben o sekilde yapiyorum.
Is aradigin surece kendini mesleginle gelistirebilicek kurslara basliyabilirsin. .
Extern olarak seminerlere gidebilirsin bunlarin sana cok faydasi olucak. . Diye dusunuyorum

En kisa zaman da guzel bir is bulman dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…