İş başvurusu,arkadaş,cevap

İyi de bu kadar yüzsüzse zaten tatlım ben senin için gittim bile diyebilir

Yapı itibariyle sakinimdir, asla bağırmam zaten bu konuda da ama söylediğiniz gibi yanlışını söyleyeceğim..
o kadınla ilişkinizde ders niteliğinde olmuş.kadın bile isteye gitmiş senin işi de başvuru listesine almış.a M mavilimonata başvurmuş ben onun önünü kesmeyeyim diyeceğini zannetmiyorum.her alternatifi değerlendiriyordur.sizde bir daha iş güç muhabbeti açılırsa "arıyorum işte ne olsun" deyip üstü kapalı geçiştirin.şimdi tutup "ay sen benim başvurduğum yere başvurup benim işimi elimden alma niyetindemisin" deseniz. öyle olsa bile işine gelmediği için inkar edecektir.

Zaten onun işi olmamış çünkü hem nafakası,hemde babasının maaşı kesilecek sigortalı çalışırsa, işveren de sigortasız çalıştırmayı kabul etmemiş. Aynen dediğiniz şekilde yapacağım teşekkür ederim

onun işi zor o zaman. bazı adamlar nafaka ödememek için bile sigortalı işinden çıkıyor.çocuk yok galiba nafaka hak edecek.babası da ssk dan alıyorsa maaşı o yüzden yararlanamaz. zamanında dul yetim aylığı alırken benim kesilmedi çünkü babam emekli sandığından emekli idi.o para ile öğrenim katkı kredimi ödemiştim.

Çocuk var, 4 bin tl falan aylık ödeme yapacağını kabul etti adam + ev veriyor Allah daha çok versin, ben işe girip eksik kalan çeyizlerimi tamamlayacaktım eylülde düğünüm var o yüzden çok bozuldum bu duruma benim gerçekten ihtiyacım var çünkü.. Beni almayıp onu alsaydı adam işe yüzüme canııım diyişini düşünüyorum felaket sinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…