- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Bende bende.. Paraya ihtiyacı bile yok benim başvurduğum işe koşmuş hemen , sınıfın ortasında rezil etmeyi planlıyorumKadına tepkini belli et öncelikle.
Adamı arama çok üstüne düşüyor gibi olma. Beklemede kal. Ama başka yerlere de başvurmaya devam et bence. Kadına da çok gıcık oldum.
Teşekkür ederim, ufaktan bakınayım benOlumlu olsa idi ararlardı Genel de oyle olur ya olumlu olursa ararız derler aramazlarsa olumsuz demek zaten. Sizin aramanız uygun olmaz. Arkadasınızında olmamıs zaten. Bence 2 gun bekleyin Yenı iş bakının
Bende bende.. Paraya ihtiyacı bile yok benim başvurduğum işe koşmuş hemen , sınıfın ortasında rezil etmeyi planlıyorum
Var böyle tipler bu tarz insanlar başarı kıskanırlar, sülük gibi yaşamayı severler. İyi görünüp hasetlenirler. Karşıdakini salak mı sanıyorlar? Aklıyla dalga mı geçiyorlar karşıdakinin? Bir de tesadüf gibi söylemesi. Dersi hakediyorlar, yoksa seviye atlıyorlar dersleri verilmedikce. En nefret ettiğim insan tipi. Dediğinizi yapın.Bende bende.. Paraya ihtiyacı bile yok benim başvurduğum işe koşmuş hemen , sınıfın ortasında rezil etmeyi planlıyorum
Hocamdan tavsiye almıştım iş görüşmesi için,soracak kesin sınıfta bende “Şule abla da gitmiş” diye sıkıştıracağım araya çok sinir oldum çünkü benim buldum işe gitmesineVar böyle tipler bu tarz insanlar başarı kıskanırlar, sülük gibi yaşamayı severler. İyi görünüp hasetlenirler. Karşıdakini salak mı sanıyorlar? Aklıyla dalga mı geçiyorlar karşıdakinin? Bir de tesadüf gibi söylemesi. Dersi hakediyorlar, yoksa seviye atlıyorlar dersleri verilmedikce. En nefret ettiğim insan tipi. Dediğinizi yapın.
Kadın senle vakit geçirmek için uğraştığında da yanına falan geldiğinde de yüz verme bence. Umarım olumlu sonuçlanır.Hocamdan tavsiye almıştım iş görüşmesi için,soracak kesin sınıfta bende “Şule abla da gitmiş” diye sıkıştıracağım araya çok sinir oldum çünkü benim buldum işe gitmesine
İş görüşmesinden 4-5 gün sonra arayıp süreç nasıl ilerliyor diye sormak uygundur.
Yanlış bir durum yok, aksine isteklilik olarak algılanır ik tarafından
Kadın senle vakit geçirmek için uğraştığında da yanına falan geldiğinde de yüz verme bence. Umarım olumlu sonuçlanır.
Ben olsam 5. gün haber gelmezse arardim yoksa ilgisiz oldugun düsünülebilir
Hayırlısı olsun, sıkmayın canınızıAradım az önce, 1-2 görüşme daha yapacağız ben haberdar edeceğim sizi dedi adam. Bakalım teşekkür ederim yorumlarınız için
Konu benim de dikkatimi çekti.
Bu bekleme süreci nasıl ilerliyor ben de bilmiyorum.
Ama arayıp sormakta bir zarar görmüyorum aksine bence istekli olduğunuzu gösterir siye düşünüyorum. Ama aricaz diyip aramayan işverenler hakkında ne düşünür bilmiyorum. Gerçekten arıyorlar mı yoksa ayak mı yapıyorlar?
adam sana şu kadar günde döneriz demediyse 4 gün aramak için erken. bence bi hafta bekleyin en az.
Eylülde nasipse.. Kurumsal bir yere başvursam söylemem bu yüzden bende fakat meslek gereği ofislere başvurduğum için açıkcası biraz iş verenle aramdaki çizgiyi korumak için sorduklarında söylüyorum çünkü yüzüğüm yokken daha önce 1-2 iş görüşmesinde çok rahatsız oldum belki doğru, belki yanlış ama bir yerden nasip çıkar inşallahHayırlısı olsun, sıkmayın canınızı
Ne zaman evleniyorsunuz? Bence bu bilgiyi paylaşmayın
Kadına ön yargı bitmiyor, evlenince de çocuk yaparız diye almayacaklar
Maalesef iş hayatındaki eşitsizlik yüzünden ben böyle şeyleri söylememe taraftarıyım
Tam arkadan vuran insan tipi, adam bosanip kurtariyor kendisini demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?