iş başvurusu değil metreslik başvurusu

Erkek arkadasin seni sevseydi evlenirdi kismi feci komik. Kendi evliligi ne oluyor bu durumda? Dinime kufreden musluman olsa .

Eğer mail atmaya devam ederseniz polise şikayet edeceğinizi söyleseniz gerçi kanunen bir yaptırımı var mı bilmiyorum ama gerçekten çok büyük ahlaksızlık........ Ayrıca hala mail atmaya devam ederse ailenize yada erkek arkadaşınıza mutlaka söyleyin...Size ve konuyu okuyan herkese en azından hayat dersi oldu bilinmeyen tanınmayan firmalara daha dikkatli olur inşallah herkes. Allahtan sizin durumunuz daha iyi inanın uzaktan bir tanıdığım çalışmaya başladığı bi avukatın bürosunda avukat tarafından tecavüze uğramış kimbilir bilmediğimiz neler oluyor dünyada allah herkesi böyle insanlardan uzak tutsun onları da ıslah etsin inşallah

şoklardayimmm aman Allah'im.
Yaziklar olsun adi herif.birde utanmadan evliyim diyor.gerizekali.

Hadi Allahtan korkmuyorsun(belki ateistsin)
Kuldandami utanmiyorsun be adam.ne cesaret hiç korkusuda yok ya karşimda ki tanidik çikarsa diye
Kizla olmaz demeyin olabilir dünya kücuk yani...

Aklima ne geldi?.
Küçügum daha 13-14 yasindayim.
Abim msn falan kullandigimi ögrenirse beni öldurur o derece karşi düsunun.

Neyse bir gun msnden birisi eklemis beni bende kabul ettim ki normalde tanimadiklarimi kabul etmiyorum
neyse olacak ya kabul ettim.sohbet muhabbet.bu anlatiyoda anlatiyoo.

Konu döndü dolaşdi camera acmaya geldi.
Ben açmam dedim açiyorsan sen aç.

Neyse israr kiyamet ayni anda acacaz dedik.
Açtik ama ben camerayi yere cevirmistim.kurnazim hani
abowwww o da nekarşimda ki abiiimm

nasil korktum nasil anlatamam.internet cafeden nasil ciktim eve nasil vardim
yemin ederim hatirlamiyorum....

Son düzenleme:

ay öldürdün beni gülmekten
ee sonra ne oldu eve gidince seni işletmek istedi dimi yoksa tesadüfen mi oldu :))

aanaaaa kafayı yedirtir bu millet
valla ne diyeceğimi bilemedim birde pazarlığa giriyo te allam ya

ay öldürdün beni gülmekten
ee sonra ne oldu eve gidince seni işletmek istedi dimi yoksa tesadüfen mi oldu :))

Yookkk kiiz ne işletmesi.o da bilmiyor benim oldugumu.
Ama bende ki akla bak sen msn adresim memleketimin ismi ve benim ismim örneğin bursali_ecrin gibi.

Bu kadarmi tesaduf olur.....

Aksam geldi anne bu bugun disari ciktimi? Diyo
bende anneme işaret ettim yook dedi.
.sonra gelmiş mutfakta bana anlatiyo kizi... bende heee öylemi diye dinliyorum.

Bana bir anda demesin mi yoksa o kiz senmisin yok abi benim ne işim olur.
Hem ben bütun gün evdeydim ulan bir anda sordu az kalsin yakayi ele verecektim

Son düzenleme:
savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsin.çalışmak için görüşmek isteyen insanları başka amaçlar için kullanmak istiyormuş,amacı farklı.savcılık halleder gibime geliyor.

şu erkeklerden nefret etmemek için bi neden istiyorum ya

sağımı dönsem sapık solumu dönsem kişiliksiz, artık bayanlar iş başvurusunda da bulunamayacak heralde, hep cinsellik objesi olarak görmeleri faalan çok sinir bozucu kendi kızları kardeşleri böyle olsa namusumsun derler ama şerefsizler

ortalık resmen sapık kaynıyor..

bu ülkede bayanların işi gerçekten çok zor benim başıma da daha önce bu tarz şeyler geldi adamın biri hiç durmadan bıkmadan usanmadan aynı şeyleri yazıp durdu tersledm olmadı cevap vermedim olmadı, ozamanlar yalnız ve başka şehirde yaşıyordum ve korktum açıkçası en son şikayet edicem deyince tutuştu sonuçta sonunda rezil olmak var

bence şikayet edin sizde ama hiçbir şekilde tartışmaya girmeyin cevap vermeyin daha çok sinir olursunuz..

aahahaha ay çok şirinsin ya gülmekten kırıldım

aahahaha ay çok şirinsin ya gülmekten kırıldım

Bi film izlemiştim, onu hatırladım şimdi, gerçek bi hikayeymiş. Kız uzun süre bi adamla konuştuktan sonra buluşmaya bi gidiyo ki babasıymış meğer Ondan sonra gelsin travma. Çook fenaydı töbe Allahım sen koru oy oy.

ahahaha
kızsa kime kızacak
kızsa suçlu kızmasa suçlu
çok gülüyorum böyle şeylere nedense erkekler açısından çok rezil bir durum

Guldurunuz beni de

İnternet gercekten cok tehlikeli bir ortam. Bence de sikayet etmelisiniz. Siz ucuz atlattiniz ama bir baskasi bu kadar sanlsi olamayabilir.

Hadım cezası niye yok sanki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…