Hanımlar merhaba.
Öyle bişi yaşadım ki inanın ne yapacağımı bilemedim. Part time eleman aranıyor diye bi ilan gördüm, kpssye hazırlanırken boş bi kaç saat bulabilirim diye mail attım.
Adamın dediği 31 yaşındayım mimarım açık konuşayım haftada 2 gün bana arkadaşlık etmeniz karşılığında aylık 2000 lira maaş vericem. Bi de şartlar koymuş yok benden başka kimse olmayacak yok kimse bilmeyecek vs. Böyle bi arayışım yok iş arıyorum erkek arkadaş arasam kariyer sitelerine değil arkadaşlık sitelerine üye olurdum dedim ayrıca sözlüyüm diye de belirttim tekrar mail atmasın ve sorun yaşamayalım erkek arkadaşımla diye. Cevap olarak bir kişi olabilir önemli değil bende evliyim zaten dedi!! Bi de utanmadan ilişkim hakkında erkek arkadaşın seni sevse seninle evlenirdi diye ahkam kesmiş. Dayanamadım her seven evlenseydi karını aldatma girişiminde bulunmazdın diye cevap verdim.
Daha sonra yazmayı kestim ama sürekli beni tanımanı isterdim yok nasılsın vs mailler atıyo. Şimdi napıcamı bilemiyorum mail atmasını nasıl engelleyebilirim hanımlar?
Allah kahretsin ki böylelerini görünce herkese olan güvenim yerle bir oluyo!