İş başvurusu görüşmesindeki tuhaflık

Yönetici pozisyonu. İletişimim çok güçlü diyemem. Dış görünüşümde iddialı değil. Adam niye suni övgü yapıyor. Ama bir kaç kişiden masum br görünüşüm olduğunu duymuştum adam buna dayanarak beni saf mı zannetti diye düşündüm
Yönetici pozisyonu gayet kalifiye eleman aranılan bir pozisyon. Ay bilemedim biz bu kızı elimizde oynatırız gözüyle mi baktılar acaba?

Yani ya CV'nizi incelediler ve beğendiler, ya da insan sarrafı olmuşlar =)
Ben de eski iş yerime gittiğimde öyle havadan sudan muhabbet ettik müdürle, hemen sözleşmeyi getirdi 5 dk sonra.
Kendisi daha sonra beni her gördüğünde "seni görür görmez ne kadar çalışkan olduğunu anladım, bak beni hiç yanıltmadın" falan derdi.

Yönetici pozisyonu gayet kalifiye eleman aranılan bir pozisyon. Ay bilemedim biz bu kızı elimizde oynatırız gözüyle mi baktılar acaba?
Şöyle bir şey olabilir..
İmzayı bu vatandaşa attırıp bütün ihaleyi ona bırakma çabası içerisine girebilirler.
Sonuçta yönetici olmak için fazla sakın,fazla uysal sanki konu sahibi..

Yok o zaman niyetleri farklı.
Yöneticinin cevval, tuttuğunu koparan biri olması lazım. Hanım hanımcık diye alınmaz. Hatta hanım hanımcık olması pasif olması gibi bir şey.
En iyi ihtimal deneme süresi koyarız, beğenmezsek çıkarırız diye düşünmüş olabilirler.

Evet bana da çok tuhaf geldi. Beş dakikada beni gözü nasıl tuttu. Bir de bu mülakkatta söylenecek bir şey değil. Karşıdaki adama da beni övüyor. Çok tuhaf. İhtiyacım var ama tereddütlerim de var.
Bence gitmeyin. Bı nit yeniği vardır. Benimde çok çok gençken başıma gelmişti. Gitmemiştim. Neymiş gencmisim tecrübesiz misin daha iyi kavrarmisim. Ama sonra o günü baştan sona düşününce iyi ki gitmemisim. Çok başka dolaplar vardı bence orda

Yok o zaman niyetleri farklı.
Yöneticinin cevval, tuttuğunu koparan biri olması lazım. Hanım hanımcık diye alınmaz. Hatta hanım hanımcık olması pasif olması gibi bir şey.
En iyi ihtimal deneme süresi koyarız, beğenmezsek çıkarırız diye düşünmüş olabilirler.
Bir değerlendirmeye falan alalım demeleri gerekmez mi? Başvuran bir çok kişi de var. Bana borçları falan da yok yani. Bilmiyorum çok karışık

Bence gitmeyin. Bı nit yeniği vardır. Benimde çok çok gençken başıma gelmişti. Gitmemiştim. Neymiş gencmisim tecrübesiz misin daha iyi kavrarmisim. Ama sonra o günü baştan sona düşününce iyi ki gitmemisim. Çok başka dolaplar vardı bence orda
Normal verecekleri maaşın biraz daha üstünü verecekler hatta

Şöyle bir şey olabilir..
İmzayı bu vatandaşa attırıp bütün ihaleyi ona bırakma çabası içerisine girebilirler.
Söylenen miktarın bir tık üstünü vereceklerini söylediler hatt 🤣

Şöyle bir şey olabilir..
Bu olabilir. Usulsüz işler yapıyorlarsa başlık sahibini mesül müdür atarlar. İhale de ona kalır.

Şöyle bir şey olabilir..
Olabilir. Benim kuzenime de öyle yaptırıyorlarmış. O şikayetçi değil gibi ama bir şey olsa ilk yanacak o.

Bu olabilir. Usulsüz işler yapıyorlarsa başlık sahibini mesül müdür atarlar. İhale de ona kalır.
Nihalcim..
Bir deponun envanterini verirler..
Biz saydık,sizde şu tutanaklari imzalayın müdürüm diyerekten sayım çıktısını getirirler.
E yeni baslamis,nereden bilsin envanter süzüp açık profilli takibi.
Ativerir imzayı,o depoyu 3 günde talan ederler.
1 sonraki sayımda kimse alamaz ellerinden bu kızı :(

Back
X