- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
YöneticiHangi pozisyona başvurdunuz? Yani ingilizce, bilgisayar programı vs donanım gerektiren bir iş mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YöneticiHangi pozisyona başvurdunuz? Yani ingilizce, bilgisayar programı vs donanım gerektiren bir iş mi?
Yönetici pozisyonu gayet kalifiye eleman aranılan bir pozisyon. Ay bilemedim biz bu kızı elimizde oynatırız gözüyle mi baktılar acaba?Yönetici pozisyonu. İletişimim çok güçlü diyemem. Dış görünüşümde iddialı değil. Adam niye suni övgü yapıyor. Ama bir kaç kişiden masum br görünüşüm olduğunu duymuştum adam buna dayanarak beni saf mı zannetti diye düşündüm
Çok garip geldi bana daBen de anlayamadim bunlar ne ayak boyle
![]()
Bilindik de bir firmaBen de anlayamadim bunlar ne ayak boyle
![]()
Şöyle bir şey olabilir..Yönetici pozisyonu gayet kalifiye eleman aranılan bir pozisyon. Ay bilemedim biz bu kızı elimizde oynatırız gözüyle mi baktılar acaba?
Yok o zaman niyetleri farklı.Yönetici
Bence gitmeyin. Bı nit yeniği vardır. Benimde çok çok gençken başıma gelmişti. Gitmemiştim. Neymiş gencmisim tecrübesiz misin daha iyi kavrarmisim. Ama sonra o günü baştan sona düşününce iyi ki gitmemisim. Çok başka dolaplar vardı bence ordaEvet bana da çok tuhaf geldi. Beş dakikada beni gözü nasıl tuttu. Bir de bu mülakkatta söylenecek bir şey değil. Karşıdaki adama da beni övüyor. Çok tuhaf. İhtiyacım var ama tereddütlerim de var.
Bir değerlendirmeye falan alalım demeleri gerekmez mi? Başvuran bir çok kişi de var. Bana borçları falan da yok yani. Bilmiyorum çok karışıkYok o zaman niyetleri farklı.
Yöneticinin cevval, tuttuğunu koparan biri olması lazım. Hanım hanımcık diye alınmaz. Hatta hanım hanımcık olması pasif olması gibi bir şey.
En iyi ihtimal deneme süresi koyarız, beğenmezsek çıkarırız diye düşünmüş olabilirler.
Normal verecekleri maaşın biraz daha üstünü verecekler hattaBence gitmeyin. Bı nit yeniği vardır. Benimde çok çok gençken başıma gelmişti. Gitmemiştim. Neymiş gencmisim tecrübesiz misin daha iyi kavrarmisim. Ama sonra o günü baştan sona düşününce iyi ki gitmemisim. Çok başka dolaplar vardı bence orda
Kurumsal bir firmaYonetici ama hangi pozisyonda yonetici? Magaza yoneticisi ile kurumsal bir firmada insan kaynaklari mudurlugu mulakati bir olmaz ki.
Söylenen miktarın bir tık üstünü vereceklerini söylediler hattŞöyle bir şey olabilir..
İmzayı bu vatandaşa attırıp bütün ihaleyi ona bırakma çabası içerisine girebilirler.
Sonuçta yönetici olmak için fazla sakın,fazla uysal sanki konu sahibi..
Bu olabilir. Usulsüz işler yapıyorlarsa başlık sahibini mesül müdür atarlar. İhale de ona kalır.Şöyle bir şey olabilir..
İmzayı bu vatandaşa attırıp bütün ihaleyi ona bırakma çabası içerisine girebilirler.
Olabilir. Benim kuzenime de öyle yaptırıyorlarmış. O şikayetçi değil gibi ama bir şey olsa ilk yanacak o.Şöyle bir şey olabilir..
Kurumsal bir firma
Bilindik köklü bir firma bulunduğum şehirdeBu olabilir. Usulsüz işler yapıyorlarsa başlık sahibini mesül müdür atarlar. İhale de ona kalır.
İşte bence gitmeyinNormal verecekleri maaşın biraz daha üstünü verecekler hatta
Nihalcim..Bu olabilir. Usulsüz işler yapıyorlarsa başlık sahibini mesül müdür atarlar. İhale de ona kalır.