İş beğenmeyen arkadaş...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Eşimin yakın bir arkadaşı var abi gibi sayar eder.Bu adam iyi hoşta iş beğenmez 10 gün çalışır bir ay yatar modda.Geçende eşimden motorunu istemişti şehir dışına çıkmak için eşime lazım olduğu için vermemiş sonrada görmüş senin yüzünden gidemedim demiş yakalansa hem o ceza yiyecek hem eşim bunuda düşünmüyor.Dünde eşime faturalarını ödetmiş sözde borç demiş ne zaman verir Allah bilir çalışmadığı için yakın bir tarihte o paranın geri geleceğini sanmıyorum.Bu aralar masrafımız çok oldu bize göre ciddi borca girdik önümüz bayram adam bile bile bunları bekliyor ne yapmalı ne etmeli eşimin evlendiğinin farkında olmadan beklenti içinde sizce bu durumdan nasıl sıyrılırız?

Eşinizin dur demesi gerekiyor adam buna alışmışsa rahatsız olmaz. Kendi akrabalarımız bizi dolandırıyor bu devirde, arkadaş neden düşünsün ki?

Eşinizin dur demesi gerekiyor adam buna alışmışsa rahatsız olmaz. Kendi akrabalarımız bizi dolandırıyor bu devirde, arkadaş neden düşünsün ki?
ben bugüne kadar sustum ama bir yıldır evliyiz yeni borca girdik şu saatten sonra ona verecekleri malesef ki bizi etkiler istememesi lazım bende benden ardım isteyen birini geri çevirmek istemem ama bu rahatlık rahatsız ediyor artık beni

Eşime ne diyeyim diye mi konu açtın?

Her gün farklı bir dertle pr yaptın kısa zamanda.

Keşke borç vermeseydin de geç, ne yapçan başka

Hanım kızıyor veremem desin , kendi utanıp sıkılıp hayır diyemiyorsa topu sizin üstünüze atsın.
Bizim evde işe yarıyor genellikle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…