Akşam vardiyasına kalmama gibi bir seçeneğiniz yok mu? Gününüz gidiyor böyleMerhaba arkadaşlar,
Uzun bir süredir büyük bir mağazada kasiyer olarak çalışıyorum. Artık yoruldum. Sürekli ayaktayım. Vardiyalı sistemde çalışıyoruz genelde akşam vardiyasında kalıyorum. 12.30 evden çıkıyorum akşam 11'e doğru evdeyim. Ayak ağrısıyla uyanıyorum artık.
Farklı bir meslek öğrenmek istiyorum bir türlü başlayamadım.
Annem ve kardeşimle yaşıyorum fakat yalnız yaşamak isterdim belli bir yaştan sonra aile yanı çekilmiyor kaç yaşına geldim kendimi özgür hissetmiyorum. Kendi düzenim olsun isterdim.
Özel hayatımda kimse yok, arkadaş ortamı da yok. Sadece iş yerinde sosyalleşiyorum.
Sizin iş ve özel hayat dengeniz nasıl?
Maalesef yok.Akşam vardiyasına kalmama gibi bir seçeneğiniz yok mu? Gününüz gidiyor böyle
mesleğiniz ne ?Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir süredir büyük bir mağazada kasiyer olarak çalışıyorum. Artık yoruldum. Sürekli ayaktayım. Vardiyalı sistemde çalışıyoruz genelde akşam vardiyasında kalıyorum. 12.30 evden çıkıyorum akşam 11'e doğru evdeyim. Ayak ağrısıyla uyanıyorum artık.
Annem ve kardeşimle yaşıyorum fakat yalnız yaşamak isterdim belli bir yaştan sonra aile yanı çekilmiyor kaç yaşına geldim kendimi özgür hissetmiyorum. Kendi düzenim olsun isterdim.
Özel hayatımda kimse yok, arkadaş ortamı da yok. Sadece iş yerinde sosyalleşiyorum.
Annemle yaşıyorum diyene kadar sizi kız kardeşim sandımMerhaba arkadaşlar,
İçerik editörlüğü nedir? Benim çok fazla vaktim var ve merak ediyorum.İçerik editörlüğüne de bakabilirsiniz, biz iş yerinde arıyoruz ama bir türlü bulamıyoruz mesela çok yazar olsa da öne sıyrılanını çok bulamadık. İmlanız düzgün görünüyor o yüzden önerdim sever misiniz bilmem. Birkaç içerik sitesinde deneyim kazanabilirsiniz ilk başta çok para kazandırmasa da.
Onun dışında sizin kadar fiziksel bir çalışmam yok, 6-7 gibi işten çıkıyorum ama mental olarak çok yorulduğum için yığılıp kalıyorum genelde bu aralar ben de. Özel hayat iş dengemin terazisi bozuk maalesef :)
Selamlar, içerik yazarlığını duymuşsunuzdur, bazı içerik siteleri var bununla ilgili ve birçok farklı şirkete içerik akışı sağlıyorlar. Atıyorum onedio, bazı magazin içeriklerini kendi yazmıyor da satın alıyor bu içerik sitelerinden. İlk önerdiğim bu içerik yazarlığıydı, ilk başta belki zorlar ama el alışınca daha kolay içerikler yazılabiliyor.İçerik editörlüğü nedir? Benim çok fazla vaktim var ve merak ediyorum.
Vaktiniz olduğunda cevap verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?