İş bulamamak ve hastalık

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.635
287
123
Kızlar Istanbul'da yaşıyorum iki yıldır is bulamıyorum artık ne iş de secmiyorum ama o kadar başvuru yaptigim halde ne arayan var ne soran depresyon tedavisi görüyorum boş durmak olumsuz etkiliyor beni sürekli kafamda kuruyorum kaygılarim artıyor bu yüzden de tam olarak iyileşemiyorum çalışmayı çok istiyorum en azından kafam meşgul olur aksama kadar düşünmem iş bulamadığım için de çok üzülüyorum boşlukda hissediyorm kendimi bir yaştan sonra da babadan para istemek çok zor niye yazdım buraya bilmiyorum ama içimi dökmek istedim sadece

öncelikle yeni bir nik bulmayı dene:)

Üniversite mezunuyum

Üniversite mezunuyum

Mesleğiniz var mı

Yani üniversite mezunusun da avm mağazalarında çalışan kızların çoğu örgün işletme iktisat mezunu desem

KPSS kursundan arkadaşlarımın bir bölümü yıllarca o işi yapıp bunalıp KPSS çalışmaya başlamışlardı

Yine telefim operatörü çalışanları vs de üniversite mezunu

Ne mezunusunuz ?
İstanbul'da olup da iş bulamamak imkansıza yakın.

Yaptığıniz başvurular büyük ihtimalle bölümünüz ile alakalı. Başvuru yapmaya devam edin de boş durmaktan bunaldıysanız en azından asgari ücretli geçici bir iş arayabilirsiniz. Istanbul'da marketlerde vs. Çok rahat bulabilirsin. Kendi alanında iş çıkana kadar evde oturmazsın hem de biraz para girer cebine.

Üniversite mezunuyum
Benim anladığım ünv mezunuyum o işleri yapmam gibi bir şey
Valla iki ünv mezunuyum 10senedir çalışıyorum
Şuan asgari ücretle çalışıyorum daha iyisini bulana kadar da çalışacağım galiba beğenmeme lüksüm yok

Begenmemek yapmam asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…