öncelikle yeni bir nik bulmayı dene:)Kızlar Istanbul'da yaşıyorum iki yıldır is bulamıyorum artık ne iş de secmiyorum ama o kadar başvuru yaptigim halde ne arayan var ne soran depresyon tedavisi görüyorum boş durmak olumsuz etkiliyor beni sürekli kafamda kuruyorum kaygılarim artıyor bu yüzden de tam olarak iyileşemiyorum çalışmayı çok istiyorum en azından kafam meşgul olur aksama kadar düşünmem iş bulamadığım için de çok üzülüyorum boşlukda hissediyorm kendimi bir yaştan sonra da babadan para istemek çok zor niye yazdım buraya bilmiyorum ama içimi dökmek istedim sadece
İskurdada kaç milyon işsiz başvurusu bekliyor ben iki yıldır başvuru yapiyorum ,kaç kere gittim hala dönüş yok..iskurun da işi bittiİş kur a başvurun
Kaç kere başvurdumİş kur a başvurun
Tek sıkıntı o olsun degistiririmöncelikle yeni bir nik bulmayı dene:)
Kariyer. NetKaç kere başvurdum
Haklısınız işsizlik çok fazlaİskurdada kaç milyon işsiz başvurusu bekliyor ben iki yıldır başvuru yapiyorum ,kaç kere gittim hala dönüş yok..iskurun da işi bitti
Hepsini denedim iki yıldırKariyer. Net
Yenibiriş. Com
Ücretsiz belediyenin kursları
Bunları dediniz mi
Üniversite mezunuyumMesleğiniz var mı
Yoksa gidin 3 harfli marketlere avm giysi mağazalarına
Hepsinin kapısında eleman arıyoruz yazıyor
Asgari ücretle akşama kadar ayakta ama evde oturmamış olursunuz kafaya birşey takacak zamanınız da olmaz
Hangi bolumden mezunsun canim?Üniversite mezunuyum
Üniversite mezunuyum
Ne mezunusunuz ?Kızlar Istanbul'da yaşıyorum iki yıldır is bulamıyorum artık ne iş de secmiyorum ama o kadar başvuru yaptigim halde ne arayan var ne soran depresyon tedavisi görüyorum boş durmak olumsuz etkiliyor beni sürekli kafamda kuruyorum kaygılarim artıyor bu yüzden de tam olarak iyileşemiyorum çalışmayı çok istiyorum en azından kafam meşgul olur aksama kadar düşünmem iş bulamadığım için de çok üzülüyorum boşlukda hissediyorm kendimi bir yaştan sonra da babadan para istemek çok zor niye yazdım buraya bilmiyorum ama içimi dökmek istedim sadece
O eskidendi artık istanbuldada iş yokNe mezunusunuz ?
İstanbul'da olup da iş bulamamak imkansıza yakın.
Benim anladığım ünv mezunuyum o işleri yapmam gibi bir şeyÜniversite mezunuyum
Malesef öyle biliniyor çoğu kişi de öyle diyor bana Istanbul da yaşıyorsun nasıl is bulamıyorsun gelsin bi sokak da sorsunlar bakalım kaç tane işsize rast geliceklerO eskidendi artık istanbuldada iş yok
Begenmemek yapmam aslaBenim anladığım ünv mezunuyum o işleri yapmam gibi bir şey
Valla iki ünv mezunuyum 10senedir çalışıyorum
Şuan asgari ücretle çalışıyorum daha iyisini bulana kadar da çalışacağım galiba beğenmeme lüksüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?