Ecet anket başı 33.50 tlÖdeme anket başına mı oluyor SGK yoksa kaça anlastiniz?
Amin çok teşekkür ederimHiç bilmiyorum.
Allahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.
Merhaba evden mi çalışıyordunuz?Üniversite döneminde gelirim olsun diye anketörlük yapardım. Çalıştığım ajans çalışacağım günler günlük sigorta yapardı. Sizden herhangi bir şey istememeleri bilemedim...
Hayır ama sigortanın ev ya da dışarı çalışması ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.Merhaba evden mi çalışıyordunuz?
Çoğu kişi anketi duyunca telefonu kapatıyor zaten. Günde kaç kişi cevaplayacak ki? Anketler kaç soru ya da kaç dakika oluyormuş konu sahibi? 1 hafta dene istiyorsan ama bu işten pek bir şey çıkmaz gibi. Evdeyim ondan SGK yok diye bir şey de yok bu arada çakal bunlarAnydeskte bi sey yok. Onu sorun etmeyin. Ama Sigorta olmamasi cok sacma. Evden calisinca sigorta yapilmaz diye bir sey de yok. Ve para da cok dusuk degil mi? Gunde kac anket yapacaksiniz. Insanda kafa birakmayip az odeyen bir is bulmussunuz. Icinize de sinmemis. Bana anlamsiz bir is gibi geldi. Koydesiniz anliyorum is kayniyor da ben bunu mu sectim diyeceksiniz. Baska alternatif arardim ben sanirim. Kurumsal yapida bir cagri merkezi mesela. Cagri merkezi yorucu bir istir zaten ama bu hepten bitirici gibi. Yok az anket yapsan e o zaman da eline bi para kalmiyor dogru duzgun.
slm ne yaptınız başladınızmı bende yatın başlıyorum aynı tedirginliklerim var bana ulaşabilşrmisinizMerhaba evden mi çalışıyordunuz?
Merhaba ben de başlıyorum aynı tedirginlikteyimslm ne yaptınız başladınızmı bende yatın başlıyorum aynı tedirginliklerim var bana ulaşabilşrmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?