- 14 Ekim 2020
- 628
- 506
- 33
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
dizi film izlemeye devam edin..Vay be bizim de hiç aklımıza gelmemişti dil öğrenmek. İlginç bir öneri, bunu değerlendirelim arkadaşlar sjsjsjs
Doğup büyüdüğünüz ülkenin dilini bilmeniz sizin ayrıcalığınız değil. Sanki çabanızla oluşmuş bir durum gibi bahsediyorsunuz. Türkiye’de doğup büyüyüp dil öğrenmekle sizinki aynı şey mi Allah aşkına? Siz Almanca bildiğiniz için İngilizceye de hakimsinizdir mesela. Cümle yapıları, kelimeler benzer çünkü aynı dil ailesinden geliyorlar. Bunlar size bir artı katıyor elbet, ne güzel ama ahkam kesmeniz çok garip. Aynı şartlarda değiliz.
Ben bir de Azerbaycan Türkçesi biliyorum.Calci ben Türkçe biliyorum biliyor musun ?
Kıprıs?Ben bir de Azerbaycan Türkçesi biliyorum.
Uuuuuuu çox yaxşi baby.Ben bir de Azerbaycan Türkçesi biliyorum.
Video önerisi beni benden aldı nfjskfkDil bilmenin ayrıcalık olmadığını söylediğim bir cümle yok? Siz Almancayı ana diliniz gibi bilmeniz çok doğal ve normal bir durum. Burada kalkıp da markette çalışıp iş arayan kıza yok ben Almanca biliyorum bu benim ayrıcalığım Türkiye’dekilerin bir ayrıcalığı yok demek ne kadar doğru?
Neden döndünüz Almanya’dan bu kadar kalifiyeli elemansanız daha iyi şartlarınız olabilirdi. Ama size düşen kendi ülkenizdeki gençlere “hepiniz aynısınız ne vasfınız var video ile cv hazırlayın :) “ demekmiş.
Düşünsene 3 harfli marketlere videolu cv gönderiyorsun JDHhjdjdjhdVideo önerisi beni benden aldı nfjskfk
Şu bizim bazı gurbetçiler varya böyle gerim gerim anlatıp cennet vatanım Turkish dedikten sonra boklamaya geçen aynısı iştedizi film izlemeye devam edin..
Zaten onu düşününce benim tip şöyle oldu=Düşünsene 3 harfli marketlere videolu cv gönderiyorsun JDHhjdjdjhd
What ?
Keşke ben de Almanya'dan gelip beatbox yapsaydımŞu bizim bazı gurbetçiler varya böyle gerim gerim anlatıp cennet vatanım Turkish dedikten sonra boklamaya geçen aynısı işte
Tabi canım.dizi film izlemeye devam edin..
Babam Karlsruhe’de işçiydi yahu, hiç gözümüz olmadı, son bir yıl hariç shsjsj. Adamı zorla döndürdük ülkeye. Neyse.Degerlendiremezsiniz cunku dile yatkinliginiz yok. Dalga gecmenize de gerek yok. Benim yerimde olmak icin bircok kisi can atarken siz kiskancliginizdan catliyorsunuz
Totonla flüt çalsaydın şuan paraya para demez benjamin money derdin bebeğimsu.Keşke ben de Almanya'dan gelip beatbox yapsaydım
Dizi film de izlerim, Marmara’da yüksek lisans da yaparım. Kime neTabi canım.
Şurada sana laf anlatmaya çalışan herkes yalı çapkını izlemiyorsa n'olim.
Margaret bebeğim telefonca callcenterlik yapan bir Alamancı kızı kıskandıgın için teessüflerimi iletiyorum.Babam Karlsruhe’de işçiydi yahu, hiç gözümüz olmadı, son bir yıl hariç shsjsj. Adamı zorla döndürdük ülkeye. Neyse.
Evet dile yatkınlığımız yok sizin kadar, kendinizce aşağılamanız yersiz zaten ben de bundan bahsediyorum. Eşimin abisi liseyi de üniversiteyi de dereceyle bitirmiş. Yüksek lisans yapmış, kültürlü donanımlı bir adam. Doktoraya girmek için dil puanı lazımdı. Kaç sene uğraştı onun için. Sonunda aldı puanı, doktorasını bitirdi. Şimdi akademisyen. İstediğin kadar yetkin birey ol, bu ülkede bu eğitim sisteminde dil açığını tek başına kapatmak hiç kolay değil. Bu profilde bir adam zor kapatıyorken sizin markette kasiyer bir kıza verdiğiniz öneri çok dahiyane gerçekten.
Paraya para bile diyemiyorum, o dereceTotonla flüt çalsaydın şuan paraya para demez benjamin money derdin bebeğimsu.
Bırak beatboxu
Calci ben Türkçe biliyorum biliyor musun ?
Hepinizi kadın düşmanısınız. Kadın yabancı dil biliyor tercih ediliyor diye çat çat çatlıyorsunuz. Püüüü yazıklar olsunDegerlendiremezsiniz cunku dile yatkinliginiz yok. Dalga gecmenize de gerek yok. Benim yerimde olmak icin bircok kisi can atarken siz kiskancliginizdan catliyorsunuz
Camiada adımı Kaşgarlı Mahmut Divanu Lugatit Türk koydular biliyor musun ?O zaman 1 -0 öndesin. Yarın gel TDK olarak işe başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?