- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ana de Armas Friends izleyerek İngilizce öğrenmiş
Bir git bacim yaa.kendine sabah sabah sövdürüp duruyorsun.birsey değil nazar değecek maazallahDegerlendiremezsiniz cunku dile yatkinliginiz yok. Dalga gecmenize de gerek yok. Benim yerimde olmak icin bircok kisi can atarken siz kiskancliginizdan catliyorsunuz
Spoi vermeyim de ilk sezon heyecanı ve tadını bulamadım benGideyim de Kulüp’ü izleyeyim biraz tüm Türkiyeli fakirliğimle.
Ay ben de öyle yapıcam inanınGideyim de Kulüp’ü izleyeyim biraz tüm Türkiyeli fakirliğimle.
Televizyonun başına oturmuş değilim 20 yaşından beri, burda o kadar güzel aşağılarım, hiç dizi izlemekle aşağılamadım kimseyi, bunu diyen başından kalkmıyordur djdjfjjfDizi film de izlerim, Marmara’da yüksek lisans da yaparım. Kime ne
Ama Yalıçapkını da izlemem yaaa.
Ara eleman olmak için ne yapmak gerekiyor?kardeşim okuldan atılırsa bir meslek öğrenmesini istiyorum ama bunların kursu falan mı oluyor?çevremde herkes beyaz yaka yada memur.Herkes dil bilecek çok iyi konumlarda çalışacak diye bir kaide de yok aslında.
Şuan ciddi ara eleman sıkıntısı yaşıyoruz ülke olarak.
Çalıştığım sektörde 30 bin maaşlı atölye imalatında çalışacak eleman arıyoruz iki aydır ciddiyim yok.
Neyse bu ayrı bir sorun ama dedigin gibi videolu cv önerisi çook ciddi kalibreli sektörler için geçerli bir durum olabilir ama her meslek grubunda tutup videolu cv izletmek için adamın mailine ya da flash belleğe atıp eline tutuştursan ne alaka derler.
En azından kendi bulunduğum sektörde durum böyle :)
Konu sahibi anladığım kadarıyla üniversite mezunu değil. Muhtemelen açıktan kamu yönetimine girmiş ama bitirememiş. Dil öğrenmeyi kim istemez ki? Ama işte altyazılı film dizi izlemekle de olmuyor bu iş. Hatta iyi bir maddiyat gerektiriyor. Lise mezunu, market kasiyeri olan bir kız için hiç de kolay olmasa gerek bu iş.Market çalışanı evet ama market işinin zorluklarından bahsediyor. Yani market işini beğenmiyor ki bence haklı. Gerçekten çok zor şartlarda çalışıyorlar. Ama bunun içinde kendini geliştirmesi gerekiyor. Yani sadece üniversite mezunu olmak özel sektörde iyi pozisyonlarda çalışmak için yetersiz. Kendi öz eleştirimi de yapabilirim. Ben memur olmasam ki gerçekten çok çok çabalayarak kazandım özel sektörde çok fazla seçeneğim yoktu. Muhasebe mezunuyum o yüzden belki masa başı bi işim olurdu ama yinede başka bi artım yok. Dil öğrenmeyi çok isterim mesela bende.
Hah bak işte bu.Call centerda çalışıyorum diyor. Plazanın 20. katından piyasaya yön veren bir şirketi yönetirken viskimi yudumluyorum demiyor. Yabancı dil konuşan müşterilerle ilgileniyor.
Mevzu şu, Türkiye’den Amerika’ya göçen bir Türk’ün, iş bulamıyorum diyen bir Amerikana: Türkçe bilsen call center da iş bulabilirdin hem de kazanacağını umduğunun 5 katını kazanırdın, az çabalamalısın dediğini düşünün. Saçma değil mi?
Market çalışanı evet ama market işinin zorluklarından bahsediyor. Yani market işini beğenmiyor ki bence haklı. Gerçekten çok zor şartlarda çalışıyorlar. Ama bunun içinde kendini geliştirmesi gerekiyor. Yani sadece üniversite mezunu olmak özel sektörde iyi pozisyonlarda çalışmak için yetersiz. Kendi öz eleştirimi de yapabilirim. Ben memur olmasam ki gerçekten çok çok çabalayarak kazandım özel sektörde çok fazla seçeneğim yoktu. Muhasebe mezunuyum o yüzden belki masa başı bi işim olurdu ama yinede başka bi artım yok. Dil öğrenmeyi çok isterim mesela bende.
Kız dil kursları acayip pahalı, bundan 10 sene önce bu kadar sefil olmadığımız dönemde bile pahalıydıKonu sahibi anladığım kadarıyla üniversite mezunu değil. Muhtemelen açıktan kamu yönetimine girmiş ama bitirememiş. Dil öğrenmeyi kim istemez ki? Ama işte altyazılı film dizi izlemekle de olmuyor bu iş. Hatta iyi bir maddiyat gerektiriyor. Lise mezunu, market kasiyeri olan bir kız için hiç de kolay olmasa gerek bu iş.
Bizim için vasıfsız olmasının bir sorunu yok işi öğrenmeye hevesli olsun kafi diyoruz.Ara eleman olmak için ne yapmak gerekiyor?kardeşim okuldan atılırsa bir meslek öğrenmesini istiyorum ama bunların kursu falan mı oluyor?çevremde herkes beyaz yaka yada memur.
Ciddiye alıp kızamadım bile, cikcikten ona odaklanamadım sanırım ahsjsjskTelevizyonun başına oturmuş değilim 20 yaşından beri, burda o kadar güzel aşağılarım, hiç dizi izlemekle aşağılamadım kimseyi, bunu diyen başından kalkmıyordur djdjfjjf
Biliyorum eşimin abisinden.Kız dil kursları acayip pahalı, bundan 10 sene önce bu kadar sefil olmadığımız dönemde bile pahalıydı
Kızımı 1. sınıfa giderken vermiştim mesela kursa 2600 tl ödemiştim.Kız dil kursları acayip pahalı, bundan 10 sene önce bu kadar sefil olmadığımız dönemde bile pahalıydı
SussssssssssssSpoi vermeyim de ilk sezon heyecanı ve tadını bulamadım ben
Nuran zaten ne istiyor, ne bekliyor, onu da anlamıyorum. O kadar eğitimli insanlar ne zor şartlarda çalışıyor.Biliyorum eşimin abisinden.Kardeşim de Malta’ya dil okuluna gitmişti, o da pahalı. Sonuç olarak zor. Nuranka içinse ütopik.
Ay konu sahibi nuranka mıBiliyorum eşimin abisinden.Kardeşim de Malta’ya dil okuluna gitmişti, o da pahalı. Sonuç olarak zor. Nuranka içinse ütopik.
Bebeğimsu biz cumartesi de çalışmıyoruz NDAJHJKJKADHDDBeni alsanıza kızPazar günü çalışmam, ilk koşul bu jfjsjdk
Bu arada cidden videolu cv gönderenler şey falan bence, Ruşen amcanın oğlu Sedat
Dil kursu değil ama geçen yks için kursa yazılacaktı küçük kuzenim 40 bin demişler hayretle dinledimKızımı 1. sınıfa giderken vermiştim mesela kursa 2600 tl ödemiştim.
suan 15 yasında düşün.
Bşr kursa yazdırayım desen 20 binden merhaba diyorlar.
Bu ekonomik buhranda maddi durumu iyi olan aile dışında kaçı gönderebilir.
Ekmek aslanın ağzından, kuyruğuna inmişken hele.
Bir git bacim yaa.kendine sabah sabah sövdürüp duruyorsun.birsey değil nazar değecek maazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?