- 21 Kasım 2017
- 28.617
- 124.019
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Good morning babeAy konu sahibi nuranka mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Good morning babeAy konu sahibi nuranka mı
Rahatsız oldum, biz güler geçeriz, ama Nur kafaya takar, iyice kapanır. Almanya'da doğmuş birinin default özelliği olan Almancasını ballandıra ballandıra anlatması bu kızın ne işine yarayacak ya? Zorla öğretiyorlar zaten ağzından soka soka. Neyin tribi bu?Ciddiye alıp kızamadım bile, cikcikten ona odaklanamadım sanırım ahsjsjsk
Biliyorum eşimin abisinden.Kardeşim de Malta’ya dil okuluna gitmişti, o da pahalı. Sonuç olarak zor. Nuranka içinse ütopik.
Biz de onu dedik ama kıskanıyor olduk.Rahatsız oldum, biz güler geçeriz, ama Nur kafaya takar, iyice kapanır. Almanya'da doğmuş birinin default özelliği olan Almancasını ballandıra ballandıra anlatması bu kızın ne işine yarayacak ya? Zorla öğretiyorlar zaten ağzından soka soka. Neyin tribi bu?
Mervecik tüm ilgiyi üstüne toplayınca, nuran arada kaynadıAy konu sahibi nuranka mı
Lgs için daha 1,5 sene önce 6500 tl'ye yazdırdıgım kurs suan 50 bin olmuş yosunlu kek.Dil kursu değil ama geçen yks için kursa yazılacaktı küçük kuzenim 40 bin demişler hayretle dinledim![]()
Anladım bunu araştıracağım inşallah şu okulu bitirirde uğraşmayız kendisiyle daha fazlaBizim için vasıfsız olmasının bir sorunu yok işi öğrenmeye hevesli olsun kafi diyoruz.
Eskiden işi bilenle çalışmak istiyorduk ama artık masa bası işlere yönelim daha fazla oldugu için yeni nesil zorlanmaktan hoşlanmıyor, ne deyim haklılar da bir yerde ama herkes masa basında işlerde çalışamaz.
Bu ülkede her meslek grubunda çalışacak elemana ihtiyaç var.
İsmek kurslarına felan gidebilir mesela.
Sertifikalar alabilir.
Videolu cv hazırlamak? HshahahaDoğar doğmaz öğrendiğin dille ayrıcalığım bu diyorsun. Siz de bir şeyler yapıverinmiş mesela senin başka ne yaptığın var gurbetçi olup Almanca bilmekten başka?
Sana şu kadarını diyeyim finans muhasebe departmanında aldıgım maaş 20.000 tl+ yemek iken.Anladım bunu araştıracağım inşallah şu okulu bitirirde uğraşmayız kendisiyle daha fazlayalan yok bende kardeşimi masa başı işte görmek isterim ama olmuyorsada boş gezmesin iş öğrensin.boş gezen erkekten hayır gelmez.
Aynı durumdayım. Ara elemanın maaşı gerçekten çok iyi. Gençler bu işlerde çalışmak istemiyor ama ara eleman maaşları iyiSana şu kadarını diyeyim finans muhasebe departmanında aldıgım maaş 20.000 tl+ yemek iken.
Atölyedeki eleman 30 bin+ yemek alıyor.
Kendisini geliştirsin, iş öğrenmeye çalışsın.
Kesinlikle.Aynı durumdayım. Ara elemanın maaşı gerçekten çok iyi. Gençler bu işlerde çalışmak istemiyor ama ara eleman maaşları iyi
En ayırt edici özelliği ne ki? Mesela nuranka diyince aklımıza ne gelmeli? Ben tanıyamadım. SjsjsjsjAy konu sahibi nuranka mı
Kadın samimi değildi zaten diğer mesajında da patladı.burada zehir gibi kadınlar var. Selam versen anlarlar niyetini valla.ona tepki gösterdiler.Tamam yurt dışında doğmuş. Hayata önde başlamış. Ben o kadının şahsı için söylemiyorum. Ama gerçek bu. Özel sektörde aranan kişi olmak isteniyorsa artı özelliklerin olmalı. Dil bilmek bunların başında geliyor. Almancanın yanında ingilizcede biliyorum diyor demekki bi çabası da var kendini geliştirmek adına.
Sen ben cayır cayır cv hazırlarken bu heriflerin tilfonu susmuyor, aaabi ona gitme bana gel diye.Kesinlikle.
Hele ki şu dönem çoook daha iyi.
Bazen alay ediyorum kendimle.
Aşağı inip fitil çeksem daha çok kazanırdım diye.
Usta maaşları çok çok iyi.
Kendisini geliştirse iyi ekmek yer.
Düşün bugün bir kombin bozulsa bireysel çalışsan adam tamir parası 1500 tl diyor o da malzemesiz.
Eve usta çagırdık 3 saatlik bir iş için 4 bin aldı mesela malzemesiz.
İyi para.
Günde iki iş yapsa aylık kazancı muhteşem.
Ay ne büyüksün ablacım.Almanyadan gelen gurbetci olarak SOyle bir durum sezdim. Yani sizin gibi ayni ozellikleri vasiflari olan milyonlarca genc veya kisi var. Yani herkesin arasindan sizin ayricaliginiz, bir ozelliginiz olmali. 6 yildir turkiyedeyim bir kez bile is aramadim. Herkes beni ariyor is teklifi sunuyor. hatta bazen bunaliyorum gelem telefonlardan. Almanca bilene 1500 eurodan basliyor callcenter isi bir de primi var. Yani dusunun nerdeyse 55.000 tl 60.000 tl ayda kazaniyoruz.
Dil bildigimiz icin bizim ayricaligimiz bu. Siz de biseyler yapin okadar eleman arasindan bir ozelliginiz olsun ve sizi secsinler. Cv yerine guzel bir video hazirlayabilirsiniz mesela :)
50 yere başvuru yaptım bir yer aramadı beniSen ben cayır cayır cv hazırlarken bu heriflerin tilfonu susmuyor, aaabi ona gitme bana gel diye.![]()
Yahu bu kadar kalifiyeysen çok sevdiğin ve dil öğrenmenin sağlayan ülkeden neden döndün?Degerlendiremezsiniz cunku dile yatkinliginiz yok. Dalga gecmenize de gerek yok. Benim yerimde olmak icin bircok kisi can atarken siz kiskancliginizdan catliyorsunuz![]()