- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.835
- 53
- Konu Sahibi Pulver2016
-
Tatil yaparım bir dk. bile düşünmem.
Tatil yapmak daha akıllıca geliyor bana. Yerinize başkasını alamazlar mı hem? Siz gidince illa çalışan gerekecek.
Ufak bir Update daha yapayim: yarin itibariyle firmaya Yeni bir yaptirimci geliyor. Kisaca departmanlarin tikir tikir islemesi gerekiyor. Bu nedenle Bana "lutfen bize destek ol" dediler.Hiç düşünmeden tatilimi yaparım. Bence en azından izninizin 1 haftasını kullanın, tatilinizi yapın. Evde bile olsanız kafanız, bedeniniz dinlenir. Yeni işe alışma süreci zaten yeterince stresi geçecektir. İnsanın deşarj olmaya da ihtiyacı var. Kalanının da arasını versinler.
Vicdan yapardım muhtemelen ve ben çalışırdım. Bu benim salaklığım yalnızUfak bir Update daha yapayim: yarin itibariyle firmaya Yeni bir yaptirimci geliyor. Kisaca departmanlarin tikir tikir islemesi gerekiyor. Bu nedenle Bana "lutfen bize destek ol" dediler.
Bu 5 gun cidden ok, ama aralik sonuna kadar enerjim de lazim, 6 gunu dediginiz gibi evde bile otursam, beynimi resetlemem gerekiyor.
Yeni eleman eylul ortasi ya da sonu gelecek. Bu arada gecen subat ayindan beri zaten 2 kisi , yogunluktan canimiza disimize takip calisiyordur, zaten 1 kisi daha lazimdi. Simdi ustune Ben de yokum
Iste ayni vicdandan dolayi, ve yalan degil fazla gelecek paradan dolayi acaba mi dedimVicdan yapardım muhtemelen ve ben çalışırdım. Bu benim salaklığım yalnızSiz beni kaale almayın
Bilemedim. 5 gün çalışmaya tamamlarsa zor durumda kalmamaları için çalışabilirdim.Iste ayni vicdandan dolayi, ve yalan degil fazla gelecek paradan dolayi acaba mi dedim
5 gunu ben de kabul ediyorum. Ama yaziktir bana da yahu, 6 günüm de benim olsun di mi? Burasi icin kendimi paraliycam, sonra diger tarafa yorgun gidecegim.Bilemedim. 5 gün çalışmaya tamamlarsa zor durumda kalmamaları için çalışabilirdim.
Tatil planınızı yapın. Belki daha kısa süreli tatil yapabileceksinizdir; yolculuk için bilet bulamama, rezervasyon sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Tatil yapmayacağınız günlerde çalışabilirsiniz.
Daha ne kadar kullanabilirim eti sütü kemiği yağı ne varsa sömürüyorlar haklısın valla5 gunu ben de kabul ediyorum. Ama yaziktir bana da yahu, 6 günüm de benim olsun di mi? Burasi icin kendimi paraliycam, sonra diger tarafa yorgun gidecegim.
Empati yapip kabul etmeleri gerek, ben nasil vicdan yapiyorsam, "yazik essek gibi calisti, tatil haktir" demeleri gerekir Not: hahaha saka yaptim, hicbir isveren boyle ince dusunceli olamaz elbet :)
He bu arada, Eger istersem ve dersem ki tamamini tatil olarak aliyorum, yasal hakkim oldugu icin de catir catir vermek zorundalar. Ben de orta yolu bulmak istedim, maalesef salakca bir vicdanim var. Belki de enayilik diyelim. Ama tabi karsiligi odenecekDaha ne kadar kullanabilirim eti sütü kemiği yağı ne varsa sömürüyorlar haklısın valla
Tabiki yasal hakkın neyse alırsınHe bu arada, Eger istersem ve dersem ki tamamini tatil olarak aliyorum, yasal hakkim oldugu icin de catir catir vermek zorundalar. Ben de orta yolu bulmak istedim, maalesef salakca bir vicdanim var. Belki de enayilik diyelim. Ama tabi karsiligi odenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?