• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ DEĞİŞTİRME FİKRİ

MIKT

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
24
0
1
34
Selam kızlar.Ben 7 aydır bir firmada sekreterlik yapıyorum.Etiket basıyorum barkod bazen çay kahve ikramı yapıyorum çaycı cok nadir de olsa işi varsa.Sabah 8.30 akşam 6.00 ctesi 3'e kadar çalışma var.Büyük patron biraz sinirli geçinmesi zor biri pek düzen yok bu yerde.Daha önce hep cumartesi çalıştığım için artık ctesi olmayan bir yer istiyorum.Çünkü 1 gün yetmiyor insana.Ayrıca yol parası da yok.Sizce ne yapmalıyım?

Şimdi değiştir ya da değiştirme demememiz için bir sürü faktör var.
Kısa sürede en azından aynı kalitede bir iş bulabileceğine inanıyor musun?
Paraya ihtiyacın var mı? (Ola ki hemen yeni iş bulamazsan.)
Bunları bilmeden bişey denemez ki.

maaş ne kadar?
yeni iş bulana kadar isşizlikte ne ile geçineceksin, yani ilenle mi yaşıyosun, maaşa ne kadar ihtiyacın var?
eğitim duyurumu vs nedir, yeni iş bulman kolay olacak mı?

Paraya ihtiyacım yok ama şartları iyi olan bir yer istiyorum.

istanbulda yaşıyorum maddi durumumuz iyi ailemle yaşıyorum 1400 maaş

istanbulda yaşıyorum maddi durumumuz iyi ailemle yaşıyorum 1400 maaş
E o zaman mutsuzsan değiştir.
Koşulların yeni iş bulana kadar seni idare eder.
Kaybedeceğin de asgari ücret.

Bugün bir firma beni görüşmeye çağırdı yol parası var dünya ticaret merkezinde bir firma idi.haftasonu yoktu ama görüşmrye gidemedim.

Sence değiştirmeli miyim argenta birşey kaybetmem.

Ne yapmalıyım sizce kızlar?

paraya ihtiyacın yoksa çık. zaten asgari ücrete çalışıyormuşsun. yol parasını da düşünce pek bişey kalmıyor.

İşin pek zor gelmedi bana.fiizksel olarak çok yorulduğunu düşünmüyorum.bu açıdan avantajlısın.yalnız cumartesi gününde çalışılması ve servisinin olmaması olumsuz yanı. Bundan daha iyi koşullar sunan bir yer varsa git bence.

Aynen yol parası yok ve daha önce iki işyerimdede ctesi çalışıyordum o yuzden sıkıldım artık arkadaslarım ctesi olmayan yerde çalışıyor 2 gün istediklerini yapabiliyor.

nasıl bensanademiştim naz derken.

Sevmiyorsan ve aile gecirdirmiyorsan çık bence.

Bencede ayrıl daha iyi yerler bulursun

Back
X