Is degistirmeyle ilgili kararsizlik

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Merhaba hanimlar,
KPSS tercihleri yapilmaya devam ediyor.
Bende yaptim. Toplam 6 tane.2 3 universite de var.Simdi size sormak istedigim sey. Suan calistigim sirket ozel.Alaninda tek ve unlu.Yaptigim isi seviyorum, maasimda iyi. Patronlarimda aile gibiyiz. Ama ortamimda calisanlarda iyi ama biraz evleri gibi kullaniyorlar. Sesli esniyorlar falan. Simdi Allah nasip ederse atanirsam kafam karisik.Kalmali miyim?
Simdiden tesekkur ederim.

Merhaba hanimlar,
Bende yaptim. Toplam 6 tane.2 3 universite de var.Simdi size sormak istedigim sey. Suan calistigim sirket ozel.Alaninda tek ve unlu.Yaptigim isi seviyorum, maasimda iyi. Patronlarimda aile gibiyiz. Ama ortamimda calisanlarda iyi ama biraz evleri gibi kullaniyorlar. Sesli esniyorlar falan. Simdi Allah nasip ederse atanirsam kafam karisik.Kalmali miyim?
valla atanırsan gt derım cunku daha atanacagın kesın degıl once bır atan ozaman ıyı bıyerde gıdersın yoksa kalırsın

Atanırsan git.Atanamazsan da durumun iyiymiş.
Şirket patronları ile aran iyi.Sana zararları yoksa bırak esnesinler ,böğürsünler boşver :D

Evleri gibi davrandığı için mi tereddütlüsün :)
ben de devlette iyi bir kurumda çalışıyorum, buraya gelebilmek için tam 3 sınavdan geçtim
bulunduğum bina evden iş yerine çevrilmiş ve evet senin dediğin şeyleri ben de yaşıyorum.

devlette de oluyor yani

ama onun dışında atanırsan durma çık

Evleri gibi davrandığı için mi tereddütlüsün :)
ben de devlette iyi bir kurumda çalışıyorum, buraya gelebilmek için tam 3 sınavdan geçtim
bulunduğum bina evden iş yerine çevrilmiş ve evet senin dediğin şeyleri ben de yaşıyorum.

devlette de oluyor yani

ama onun dışında atanırsan durma çık
Çok sicak bi ortam evet.Ama ne bilim, kafamda deli sorular. Sizin gibi tecrubeli hanimefendilerden fikir almak istiyorum :))

Merhaba hanimlar,

Canım benim fikrini etkilemek istemem ama ben de yıllarca Özer'le çalıştım sana tavsiyem ne kadar aile gibi deselerdi öyle olmuyor şuan bir tercih hakkım olsaydı özel mi devlet mi diye kesinlikle devlet seçerdim çünkü özel işin bir geleceği yok net bir geleceği yok sana yıllar sonra onun garantisini veremez bunun için devlet diyorum ama yinede sen bilirsin şimdiden hayırlı olsun ☺️

Bunu keşke tercih yapmadan düşünseydiniz, varsayalım ki atandınız gitmediniz belki o kadroya çok ihtiyacı olan biri sizin acebalarınız yüzünden açıkta kalacak.

Back
X