İş fırsatı. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?

Ben net 2 yi seçerdim. Türkiye'de uzun süre Euro bazlı maaşla çalıştım. Yıllık arttırım çok azdı ama kur sayesinde maaşım inanılmaz katladı

2.İste maaş 1000 Euro mu yoksa atıyorum 5 bin de siz 6 bin istediniz ona mı çok dediler ,maaşı iyiyse 2.isi seçin derim.

Sağlık sigortası muhakkak olmalı.Yoksa sevdiğiniz işi yapın yazacaktım.Calistiginiz yerde sabredin bence.

Euro asla düşmez. Bugüne kadar hiç düştüğünü gördünüz mü?
2. Seçeneğe karar verirdim. Sağlık sigortanızı kendiniz ödeyebilirsiniz. Euro ile maaş her zaman iyidir. Eve yakın olması,sabah geç uyanmak,akşam erken gelebilmek paha biçilemez bence.

Benim için önemli olan mutluluk. Bir işte mutsuzsam motivasyonumu kaybediyorum. Bu sebeple bir çok insanın çalışmak istediği bir yerden istifa ettim 2019 yılında. Çünkü içten içe ölüyordum. Maddi olarak sıkıştığın zamanlarda bile bu kadar mutsuz olmamıştım. 1 veya 2 hangisinde mutlu olacaksanız orayı seçmelisiniz. Ki saatlerce yolda zaman harcamak kimseyi mutlu etmez. Bir de eur bir daha asla düşmeyecek merak etmeyin. En azından bu yüzyılda.

Hayır almam bence hemen karar verme eğitimlerine katılıp kendini geliştirmeye bak ama bu arada da yeni iş araştır önüne çok daha iyi bir iş çıkacaktır o zaman değerlendirirsin

1000 eur verene git.

Almazdım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…