iş gezisine eşin gelmesi

Hic profesyonel degil. İs gorusmesine 8 yasina kadar cocuguyla gelenler haric yaninda birisiyle gelenleri her zaman eledim.

İsin bu boyutunu gectim de; Bakanligisize tahsis edecegi odada mi kalacak? Cevap evet ise konaklama giderini neden Bakanlik odesin?

Ayri bir oda tutacaksa ve siz de ucretini kendi odeyeceginiz bir odada kalirsaniz Allah korusun basiniza bir is gelse is kazasi bile sayilmaz.

Esim turizmci. Pandemi oncesi sehir sehir, ulke ulke dolasti. Cogu zaman bacak boyu benden uzun kizlarin oldugu insan ustu varliklar da oldu o seyahatlerde. Bir kez olsun ben de geleyim demedim.

Evlendiğimiz sene, eşim teklif ettiği için beraber gitmiştik ama Elazığ gibi bir şehir değildi. Ona rağmen 3 günde sıkılmıştım ben. Bir daha gelmem senin is gezine demiştim hatta 😂

Bir hafta ne yapacak eşiniz Elazığ'da? Düşününce bile sıkıldım ben şuan.

gelsin canım ne olacak gündüz siz işteyken etrafı gezer otelde takılır.çok gerekli değil ama bi köşede dursun zararı yok :KK70:gideceğiniz yer sapa bir yer diye endişelenmiş sanırım. bunun için kalp kırmayın diye düşünüyorum. sizinle teftişe toplantıya gelecek hali yok zaten.

Ben bir kere gittigimde patronum kendisi demisti esini de götür cok güzel bir sehir diye. Yani siz calisirken kendine oyalanacak birsey bulsa isiniz bittikten sonra imkan varsa beraber gezersiniz..biz öyle yaptik. Esim seminere felan gitse imkan olsa bizi de götürüyor. Farkli sehirleri geziyoruz öyle cocuklarla beraber

Daha önce iş için çok kere şehir dışında bulundum, hatta bir keresinde bir devlet kurumuna eğitim ayarlamistik Antalya'nın güzel bir otelinde. Tüm Türkiye'den yüze yakın insan gelmişti. Karısını,ailesini getirmek isteyenler günde 100 dolar kadar otel parası ödeyip getirmisti, 10-16 onlar eğitim alırken eşleri,çocukları tatilin tadını çıkarirdi. Öğlen molasında yemeği aileleriyle havuz basinda yerlerdi. Böyle bir şey olacaksa mantıklı .
Bir de bir başka devlet kurumuyla bazı köylere gittiğim bir proje işi vardı. O zaman sabah gün aymadan kalkar, 8.30da yola koyulur,ogle yemeğini o köye yakın bir yerde yer, hava karınca başka bir yerde akşam yemegi yer,otele geçer uyurduk. Öyle bir işse (ki sizinki böyle bir işe benziyor) çok mantıksiz. Ben olsam gelsin istemezdim. Yozgat'ta ne yapacak adam?

öyle de benim eşim meslektaş

zaten benden önce de söz konusu yerde çalışmış

yani benden önce orada olan bir tık üstteki herkes onu çok sever sayar

hatta bir gittiğimizde taaa İstanbul ofisten onu tanıyanları bulmuştu

bir baktım birileri ile konuşuyor ama ben bu kişileri tanımıyorum

neyse bana seslendi

seninle tanışmak istiyorlar vs

adamlar adlarını söylediler ismen tanıyorum, o dönem mail ve gmailden yazışmak vardı o şekilde tanışıyoruz telefonla vs de arada konuşuyoruz, eşimi şahsen tanıyorlarmış vs

(ofisin kaynaşma etkinliği bu kadar işte, eşim aracılığı ile tanıştık :KK76::KK76:)
Ben de erkek arkadaşımla aynı meslektenim. İş seyahati olsa, eşle gitmek o yüzden anormal gelmedi okurken. Meğer kendi ilişki dinamiklerime göre yorumlamışım kafamda 😅 işi benimle alakasız olsa sanırım istemezdim gelmesini.

Bende sacma buldum gelmek istemesini elazigin nesini geziceksiniz yeni ise basladiniz yanlismi anladim bu isyerinde yanlis izlenim olusturur ben olsam yanimda istemezdim

Eşiniz de sık sık başka yerlere iş gezisine gidiyormuş ya , ben de seninle x şehrine geleyim diyin alakasız bi zamanda, üç ay sonra da y şehrine gelirim , düşünsene senin sayende ne çok gezmiş olucam harika deyin, zaten o vazgecer Elazığa gelmekten 😂

Bu arada devlet memuruysa kimse yanlış anlamaz bence, özel sektörden dinamikleri farklı, sadece biraz uzak kalmak için tek gitmeyi daha uygun görüyorum

Ben de erkek arkadaşımla aynı meslektenim. İş seyahati olsa, eşle gitmek o yüzden anormal gelmedi okurken. Meğer kendi ilişki dinamiklerime göre yorumlamışım kafamda 😅 işi benimle alakasız olsa sanırım istemezdim gelmesini.

konuda teftişe gidiliyor sapa bir yer

bir hafta kalınacak eş geliyor

yani şöyle düşün

ısısız bir Yatılı Bölge Okulu

okulda yolsuzluk yapılmış, ekmek ihalesinde sıkıntılar olmuş taaa bakanlıktan, Ankara dan müfettişler gelmiş

işte konu sahibi o müfettiş kadın, yanında da bir kaç iş arkadaşı

eşi de gelecek

o nedenle sordum nerede kalacaksınız diye

verdiğim örnekte ilçedeki öğretmen evinde kalınır muhtemelen eşi nerede kalacak

ya da Bayındırlık Bakanlığı ise çalıştığı onların misafirhanesi var

mesela barajı denetime gidecekse en yakın DSİ misafirhanesinde kalınır gibi

benim örnekteki özel sektörde az motivasyon, az eğitim ve bolca vergiden düşme etkinliği idi :)))

Asıl oralar da yalnız kalmaması lazım eniştenin :KK70:
Geçen ben bilmem eşim bilir de soruyor sunucu yurtdışına geziye gidebilir miyiz diye, hepsinin eşi gidemeyiz dedi.
Bende benimkine döndüm ben gidebilirim dedi :KK70:
Adam da özgüven tavan :KK70:

Ama Rusya Ukrayna bilemedim Kudra :KK70:
Ya ben de yurt dışına bensiz gitmesini istemem. Ama kıskançlıktan değil, ben de gezeyim göreyim, sevdiğim insanla vakit geçireyim düşüncesiyle. Daha hiç yurt dışına çıkmadık ikimiz de. Öyle bir imkan olur da beni götürmezse çok pis bozulurdum :KK70:

Abartmayın arkadaşlar 5 aylık evliler adam gidiyor olsa kadında gitmek isteyebilir birlikte vakit geçirirler ne güzel işte kimse velisi diye düşünmez yeni evliler diye düşünür ne bunlar liselimi ki veli olarak düşünsünler ben olsam yeni çiftler ayrilamamislar derim enfazla

Ya ben de yurt dışına bensiz gitmesini istemem. Ama kıskançlıktan değil, ben de gezeyim göreyim, sevdiğim insanla vakit geçireyim düşüncesiyle. Daha hiç yurt dışına çıkmadık ikimiz de. Öyle bir imkan olur da beni götürmezse çok pis bozulurdum :KK70:

Evet yurtdışı sıkıntı olabilir.
Bizi de götürürlerse sorun olmaz ama maksat gez toz :D

işte zaten olay bu

adam geçen dövünüyor

bekarken oralara gittim ama bir şey yapamadım vs diye

sonra geçen yazlardan birinde yine o tarz bir otele gittik

Ruslar ve Ukraynalılar çok

dedim sıkıyorsa becerebilirsen ayarla

kadınların hepsi çoluklu çocuklu idi :halay: :halay:

şaka bir yana o da bir beceri işi

yani ben beceremem otelde 2 gece kalıp hemen birilerini ayarlamayı

bakacaksın gözüne kestireceksin tanışacaksın da mutlu sonla bitecek

hem de yabancı, tarzanca konuşacaksın

birine masaj yapan kadınla geçen bir diyaloğu anlattım

kadın beni Filipinli sanmış vs diye anlattım işte, "nasıl Türkçe öğrenmişsin ki yabancı olsan" dedi yanımdaki Profesör tiltli arkadaş

masaj yapan kadınla İngilizce konuştuğumuzu ilave etmek zorunda kaldım :)))

Damdan skdlsl :D
Seninle karşılıklı kahve içmek istiyorum :D
Kız benimki yalan da söyleyemez safım hemen kızarıyor :D

Teftiş edeceğiniz kurumu merak ettim. Umarım meb e bağlı değildir😌
Eşinizin gelmesini istemiyorsanız açıkça konuşun neden bahane arıyorsunuz?

Bence her şehrin gezip görülecek güzel yerleri vardır. Ben kültür gezilerini deniz tatilleri kadar severim.
Eğer eşiniz iş saatlerin dışında bir yerlere gideriz, bize de değişiklik olur düşüncesiyle bu teklifi yaptıysa iyi fikir bence.
Gerçi pandemi de var şu anda.
Kıskançlık sebebiyle yapıyorsa güzel bir açıklama yaparsınız.
İleride zaten alışacak bu iş gezilerine teklif edeceğini sanmam.
az evvel konuştuk, pazartesiden cumaya ben teftişte olucam, cuma günü yanımıza gelicek kültür ve gastronomi gezisi yapıcaz. Sonunda orta yolu bulduk :) Kıskançlık değil de koruma iç güdüsü bi de özlediği için yapıyor bence. Kendisi de 3 hafta sonra yurtdışında olucak bir kaç aylığına o yüzden vakit geçirmek istedim dedi.

Teftiş edeceğiniz kurumu merak ettim. Umarım meb e bağlı değildir😌
Eşinizin gelmesini istemiyorsanız açıkça konuşun neden bahane arıyorsunuz?
Mühendisim meb kurumları değil :) kırılmasından çekindim açıkcası bi de dedim ya hiç ona beni de götür demedim onun böyle yapması beni şaşırttı ne diyeceğimi bilemedim.

Siz kirmayim diye cekiniyorsunuz da, is yerindeki insanlarin gozunde sizi ne kadar kuculttugunun farkinda degil. Cocuk gibi pesinden gelirse, insanlarin size saygisi olmaz ki. Hep cocuk gibi davranirlar, ezerler sizi ilerde.
ya aynen öyle zaten ben ekibin en küçüğüyüm. Bi de eşim elimden tutup götürse teftişe iyiden çocuk muamelesi görücem. Çok haklısınız.

Bizim ki de bir tanesinde daha söz bile yoktu aramızda.
Antalya'ya gitti aynı böyle 5 yıldızlı otel.
Tüm şirket kadınlı, erkekli falan.
Bana sürekli fotoğraflar atıyor yanlarında kadın çalışanlar da var.
Normal masa yani yemek yenilen, arada alkol alınan.
Hatta sonrasında otelin barına gittiler.
O gece sabah 5 ta falan bana yazmış yatıyorum gibisinden.
Pazar günü de tekrar geldi İzmir'e.
Sorunsuz geçmişti.
Evlendikten sonra yine gitti.
Yine gidebilir bensiz :KK70:

Aynı yer de çalışıyor olsak tamam ama sektör farklı, meslek farklı bana saçma geliyor eşlerin her durumda dip dibe olması.
benimki de biz sevgiliyken ukraynaya kübaya rusyaya hep gitti. Hiç demedim ben de gidicem diye halbuki gayet gezilesi yerlerdi, eski sevgilisi ukraynalı olduğunu bildiğim halde bi kez trip yapmadım. Az düşünse demezdi böyle.

Back
X