Hangi bölümden mezunsunuz?
Nerden mezunsunuz ?
'Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı' bölümü
KPSS ye girdiniz mi? bir tanıdığım da bu bölümden mezun, bu sene KPSS ye girecek ve atanma umudu baya var'Büro yönetimi' bölümünden.
Acaba iş görüşmesinde mi bir şeyler ters gidiyor. Sonuçta çağırılıyorsunuz. Belki çok özgüvensiz davranıyorsunuz belki çok konuşuyorsunuz belki çok heyecanlı panik bir hal sergiliyorsunuz bilemedim. İş görüşmesini daha sağlıklı kaliteli yapabilmek için destek alsanız mesela. Belki problem buradadır. Kapı kapı cv bana mantıklı gelmedi.
Evet cv, önyazı başarılı bir şekilde hazırlıyorum bunun hem eğitimini aldım hem de netten çok araştırma yaptım. Ben de görüşmelerde bir problem olduğunu düşünüyorum biraz heyecanlanıyorum ve kendimi tam olarak ifadece edemiyorum galiba. Ama benim 3, 5 yıllık tecrübem yok işverenler en çok tecrübeye bakıyor.
ne zamandır arıyorsunuz peki ?
KPSS ye girdiniz mi? bir tanıdığım da bu bölümden mezun, bu sene KPSS ye girecek ve atanma umudu baya var
Nerde yaşıyorsunuz
Tecrübe aura organizasyon becerisi tavır tarz konuşma yetisi ses tonu mesleğinize önemli kriter
Hangi şehirKüçük bir yer değil şehirde yaşıyorum.
Tecrübe tabi ki önemli ama tecrube edinmek için tecrübeye ihtiyacınız olduğunu ve kendinize güvendiğinizi hem sözlerinizle hem beden dilinizle vermeniz gerekir diye düşünüyorum. Tecrübesiz birini neden işe alır işveren? Çünkü geleceğininparlak olduğunu ve başarılı olacağını öngörür. Böyle bir öngörüsü yoksa tecrübesine bakar. İkisi de yoksa almaz.
Siz beden dili, diksiyon, özgüven konusunda kendinizi geliştirin. Mutlaka eksikler vardır. Göz teması, ses tonu, kılık kıyafet, yaydığınız enerji, bunlar da etken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?