dilinizi geliştirip executive assistant ilanlarına başvurmanızı öneririm, ingilizce dışında bir dil bilmeniz(rusça ya da ispanyolca gibi çok yaygın olmayan diller) size avantaj sağlar. ben olsam öss ye hazırlanmak yerine 1 sene iyi şekilde dil öğrenirdim.
Daha önce hiçbir yerde çalışmadınız mı? Konuşma sırasında üni. okuyacağınız ve geçici olarak aradığınızı söylüyor musunuz?
Tek sorun tecrübe ise Armağan Çağlayan'ın "Deneyimsiz Eleman Aranıyor" Tedx konuşmasını dinleyin. Karşı tarafı daha kolay ikna edersiniz belki. Diyordu ki deneyimsiz insan öğrenmeye, değişime daha açıktır.
Mezun olduğunuz bölüme göre KPSS Sınavına girseniz Avukatlık SMMM ofislerinde size ihtiyac olabilir ya da hastanelerde danışman olarak görev alabilirsiniz . Çağrı merkezleri çok eleman alıyor bunlara da başvurun özellikle bankaların Çağrı merkezler .
Daha önce hiçbir yerde çalışmadınız mı? Konuşma sırasında üni. okuyacağınız ve geçici olarak aradığınızı söylüyor musunuz?
Tek sorun tecrübe ise Armağan Çağlayan'ın "Deneyimsiz Eleman Aranıyor" Tedx konuşmasını dinleyin. Karşı tarafı daha kolay ikna edersiniz belki. Diyordu ki deneyimsiz insan öğrenmeye, değişime daha açıktır.
Geçici olarak aradığımı söylemiyorum tabii ki. İşverenler tecrübesiz eleman pek istemiyor. Daha önce bir büroda 4 ay çalıştım sigortasız ve düşük ücretle. 6 ay da başka bir sektörde çalıştım.