İş görüşmemde kilom yüzünden demediği kalmadı adamın.... :(:(

hadi adam beyenmedigi bazi seyleri acikca sorular sorarak yüzüne vurmus ama orada kabullenip susup burada adam arkasindan konusmak dogrumu? birazda bunda kendi sucu yokmu? 12 yasinda cocuklar bile kendisini savunabiliyor

hadi adam beyenmedigi bazi seyleri acikca sorular sorarak yüzüne vurmus ama orada kabullenip susup burada adam arkasindan konusmak dogrumu? birazda bunda kendi sucu yokmu? 12 yasinda cocuklar bile kendisini savunabiliyor

Tamam kendisini sawunsa iyi olurmus ama sawunmadı diye bu karsı tarafa hakaret hakkı wermez. Bir kere bu yüzüne wurmak deqil düpe düz terbiyesizliktir. Benim bildiqim bu kadarda acık sözlü olunmaz..

Tamam kendisini sawunsa iyi olurmus ama sawunmadı diye bu karsı tarafa hakaret hakkı wermez. Bir kere bu yüzüne wurmak deqil düpe düz terbiyesizliktir. Benim bildiqim bu kadarda acık sözlü olunmaz..

burada hic o adam dinlenilmeden suclaniyor, bu dogru degil. Anlatan kendi gördügü duydugu gibi anlatiyor, bir de karsisindakine sorum onu dinlesek daha dürüstce olur. Olay tek tarafli anlatilmis ve tek tarafli anlatimlarin cesitleri var
1. objektiv anlatim
2. subjektiv anlatim

objektiv anlatim olmadigi kullandigi kelimeler gösteriyor zaten. Bir olay yasandiginda suc duyrusunda bulunulmadan 24 saat bekleniyor, subjektiv anlatimi minimuma indirmek icin ve 24 saat sonra aliniyor. Bir subjektiv anlatimin her sözüne inanip o adami suclamak cok yanlis. Belki o adam bu laflarin cogunu demedi? belki farkli dedi ? bu sorulari, eger konuyu acanin anlatim sekli objektiv olsaydi, sormama gereksinim duymazdim.

hayatım takma kafana adamın niyeti belli. kendine eleman değil başka bişe arıyomuş. baktı ki sen temiz dürüst bi insansın . ondan bu terbiyesizliği yapmış. ii olmuş girmediğin.

belliki adam isci degilde gözünü süsliyecek birlerini ariyor. hem iscim olsun hemde güzel olsun bakayim.hasir nesir olayim. bari is ilaninada boy kilo ysida yazaydi. ahlaksiz adam isle kilonun ne alakasi var. kendini adama begendirmeye gitmiyosun. bosver canim üzülme azinin payini verseydinn sana hakki yoktu bu laflari demeyee.

Erkeğin odun hali böyle bir şey demek ki

Şunu unutma kimse için kendini harap etme saçının teli kadar değerli değiller ki

inci tanelerini dökesin şimdi böyle düşünüyorsun ama zaman geçtikçe acıyacaksın

üzülerek ağlayarak geçirdiğin zamana

Son düzenleme:
Hadi bakalım yeni konumuz bu;adam mı doğru söylüyor,konu sahibi arkadaşımız mı? Yoksa konu face mi??

Neyse ne,sonuçta biz bu topiğe girip arkadaşımızı teselli ediyoruz ve destek oluyoruz bazı konularda.Adam gerçekten demiş ya da dememiş bize ne? Belki adam daha fazlasını dedi ama arkadaşımız dile getiremedi,nerden biliyoruz ne olduğunu?? Şimdi bir de o adam için mi üzülelim arkasından konuşuluyor diye?? Cevap yazmayacaktım ama dayanamadım..

Konu sahibi arkadaşım; şunu unutma ki ucuz kurtulmuşsun.Sonuçta iş görüşmesine hangi alan için gittiğin belli, dış görünüşle ne alaka? Mankenlik ajansına gitsen anlarım fakat dediğin iş için zayıy ya da şişman, süslü ya da sade gitmen farketmiyor. O beyfendinin ne aradığı belli..Kendini üzme ve insanlara güvenin sakın kaybetme.Herkes onun gibi değil.İnşallah dilediğin gibi bir yerde iş bulursun.Zaten ekmeğin oradan gelmeyecekmiş belli,demek ki ekmeğin başka yerde ve en kısa zamanda senin için olan yere gideceksin

bende annemle iş görüşmesine gitsem,öyle bir kıro ile karşılassam ya sırf annem üzülmesin diye susardım yada böyle bir dengesizle karşılacağımı bilmediğim için basiretim bağlanır cvb veremezdim.bu zamanda dalkavukların yeri var.baksana adamın avukatlığını yapan arkadaşlar var burada.o arkadaşada lafım kadınlar kulübünde takılmasın ozaman.gitsin mağdur,kendini savunamayan erkekler kulübü bulsun,filozof ça süslü kelimeleri orada kullansın.

Arkadasım ona bakarsak bu forumda herkes yasadıqını anlatıyor. Karsı taraf böyle dedi söyle dedi diye biz karsı tarafa qercekten öylemi dedin diye soramıyoruz. o zaman burda yazılanların hicbirini ciddiye alıpta cewap yazmayalım.

Ben yazan arkadasın düsüncelerine qöre yorum yazıyorum. ister inanır cewap yazarsın, ister inanmayıp karsı düsüncelerini yazarsın yada okuyup qecersin bu senin kendi tercihin. kimse seni inanman icin zorlamıyor.

Tartısmayada hic qerek yok.. İster yazan arkadasa inanırsn ister adama hak werirsin bu senin kndi düsüncen. senin olaya nasıl baktıqın beni ilqilendirmiyor acıkcası..

hiç.....illa biryerde birileri sivrilip çıkacak.

hiç.....illa biryerde birileri sivrilip çıkacak.

kızlar bu ayşe hatun önal bu bildiğimiz ayşe hatun önal mı.profiline girdim sanatçı yazıyor....

valla ben onun ayşe hatun önal hayranı bir erkek olduğunu düşünür oldum buradan yöneticilere duyurulur. türk kadını anaçtır böyle saldırıya geçer gibi yazılar yazmaz. yazarsa da çok kızmıştır bir veya iki kere yazar. Bu arkadaşın diğer konularda da tüm cevapları tuhaf bize benzemediği kesin!!!

evet benimde dikkatimi çekti.hep agresif cevaplar.açtığı konularada baktım niye 100 msj hakkı sınırı var uzun değilmi diye hesap sormuş.editöe yağmurluk var.yağmur yine beni atacak tarzı şeyler yazmış.ama milletle dalga geçmiş her konuda

1.cisi ben kimsenin arkasından hiçbir zaman atıp tutmadım.
2.cisi karşı tarafı dinlemek sana kalmış o zaman bu sitede kimse doğruyu yazmıyor hepsi senaryo.
ben yapım gereği insanlara pat pat cevap verebilen bi insan değilim. çok ağır kavgalarda bile karşı tarafa hep ekmek atan ben oldum. adamın bana dediği ama burda söylemediğim bikaç cümlesi daha vardı. bilgisayar kullanımıyla ilgili. ben onu söylemedim bile. gel çok istiyosan görüştüreyim seni. herkesi kendinle karıştırma. ona buna saçma sapan yorumlarda bulunuyorsun sırf mesaj hakkın dolsun diye. senin erkek olduğun her halinden belli ama ben neden bunu dile getirmedim?
sinirden elim ayağım titredi ya ne kendini lafını bilmez insanlar var. hayret ediyorum içindeki fesatlığa. hemen konu fake. eğer fake konu açmak isteseydim çok daha güzel senaryo yazardım ki ben roman yazan biriyim. aslında ayşe hatun onal mıdır nedir bu nickle profil alan birine birşey söylemek çok gereksiz...
kızlar inanın bana söylediklerim tamamı gerçek. asla fitne yok anlattıklarımda. ben insanları kandırıp kendime acındırmayı hedefleseydim eğer senin o katı kalbini bile sökerdim yerinden haddini bil inanmıyorsan konuma yorum yazma!!!

bazı ülkelerde fotoğraflı özgeçmiş istemek bile suç sayılırken ülkemizdeki duruma bakın. ve maalesef ben şaşıramadım bu dış görünüş takıntısına -ha densiz konuşmalara nutkum tutuldu orası ayrı- çünkü bizim iş yerine zeka seviyesi deniz seviyesinin altında ama takmış takıştırmış sürmüş sürüştürmüş bayan personel alma oranı hızla artıyor son yıllarda. tabii bunlar direk satış amaçlı kişiler.

ya o adam orada olmayaydı sen o işe gireydin sonradan ne stresler yaşardın, verilmiş sadakan varmış. kumaş pantolon giymişsin üzerine üstünü, birçok ik cı, temiz ve özenli olsun, bir kumaş pantolon üzerine bisiklet yaka düz renk body benim için yeterli diye fikir beyan ede dursun, böyle densiz insanlar da işte yetkili diye gezsin ortada.

arkadaşlara katılıyorum bu stresi kendin için olumlu yönde kullan lütfen. bak çok az yiyorum demişsin, bu konuda tecrübeli biri olarak sana altını çizerek söylüyorum, az az sık sık yemeden kilo veremezsin! işe buradan başlayabilirsin. aç kaldığın takdirde vücudun yağ depoluyor, vücudunu şaşırtman lazım!

sonra da diyeceksin ki, ah o ... adamdan allah razı olsun bak nasıl sinir etti beni, kilomu azalttım sağlığıma katkısı oldu haberi olmadan diyeceksin

çok çok haklısın canım dediklerinde. sporumu hiç bırakmadım bırakmıcam da artık bu 8 ay mı olur 8 sene mi bilmiyorum ama vericem. herkes küçümsesin dursun şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…