Niye bu kadar üzülüyorsunki canım adamın yaptıqı terbiyesizlik. Tam bir mewki sahibi olmayı öqrenmis ama adam olmayı öqrenememis acıkcası.. O mewki ona insanlara hakaret etme hakkını wermez ki kim olursa olsun size böyle seyler söyleme qbi bir hakkı yok.
Tamam kilondan rahatsız oluyorsan wer tabi bir sekilde ama o adamın dediklerini düsünüpte kendini üzme. Onun yaptıqı tam bir terbiyesizlik..
hadi adam beyenmedigi bazi seyleri acikca sorular sorarak yüzüne vurmus ama orada kabullenip susup burada adam arkasindan konusmak dogrumu? birazda bunda kendi sucu yokmu? 12 yasinda cocuklar bile kendisini savunabiliyor
Tamam kendisini sawunsa iyi olurmus ama sawunmadı diye bu karsı tarafa hakaret hakkı wermez. Bir kere bu yüzüne wurmak deqil düpe düz terbiyesizliktir. Benim bildiqim bu kadarda acık sözlü olunmaz..
burada hic o adam dinlenilmeden suclaniyor, bu dogru degil. Anlatan kendi gördügü duydugu gibi anlatiyor, bir de karsisindakine sorum onu dinlesek daha dürüstce olur. Olay tek tarafli anlatilmis ve tek tarafli anlatimlarin cesitleri var
1. objektiv anlatim
2. subjektiv anlatim
objektiv anlatim olmadigi kullandigi kelimeler gösteriyor zaten. Bir olay yasandiginda suc duyrusunda bulunulmadan 24 saat bekleniyor, subjektiv anlatimi minimuma indirmek icin ve 24 saat sonra aliniyor. Bir subjektiv anlatimin her sözüne inanip o adami suclamak cok yanlis. Belki o adam bu laflarin cogunu demedi? belki farkli dedi ? bu sorulari, eger konuyu acanin anlatim sekli objektiv olsaydi, sormama gereksinim duymazdim.
Arkadasım ona bakarsak bu forumda herkes yasadıqını anlatıyor. Karsı taraf böyle dedi söyle dedi diye biz karsı tarafa qercekten öylemi dedin diye soramıyoruz. o zaman burda yazılanların hicbirini ciddiye alıpta cewap yazmayalım.
Ben yazan arkadasın düsüncelerine qöre yorum yazıyorum. ister inanır cewap yazarsın, ister inanmayıp karsı düsüncelerini yazarsın yada okuyup qecersin bu senin kendi tercihin. kimse seni inanman icin zorlamıyor.
Tartısmayada hic qerek yok.. İster yazan arkadasa inanırsn ister adama hak werirsin bu senin kndi düsüncen. senin olaya nasıl baktıqın beni ilqilendirmiyor acıkcası..
Arkadasım ona bakarsak bu forumda herkes yasadıqını anlatıyor. Karsı taraf böyle dedi söyle dedi diye biz karsı tarafa qercekten öylemi dedin diye soramıyoruz. o zaman burda yazılanların hicbirini ciddiye alıpta cewap yazmayalım.
Ben yazan arkadasın düsüncelerine qöre yorum yazıyorum. ister inanır cewap yazarsın, ister inanmayıp karsı düsüncelerini yazarsın yada okuyup qecersin bu senin kendi tercihin. kimse seni inanman icin zorlamıyor.
Tartısmayada hic qerek yok.. İster yazan arkadasa inanırsn ister adama hak werirsin bu senin kndi düsüncen. senin olaya nasıl baktıqın beni ilqilendirmiyor acıkcası..
hiç.....illa biryerde birileri sivrilip çıkacak.
bazı ülkelerde fotoğraflı özgeçmiş istemek bile suç sayılırken ülkemizdeki duruma bakın. ve maalesef ben şaşıramadım bu dış görünüş takıntısına -ha densiz konuşmalara nutkum tutuldu orası ayrı- çünkü bizim iş yerine zeka seviyesi deniz seviyesinin altında ama takmış takıştırmış sürmüş sürüştürmüş bayan personel alma oranı hızla artıyor son yıllarda. tabii bunlar direk satış amaçlı kişiler.
ya o adam orada olmayaydı sen o işe gireydin sonradan ne stresler yaşardın, verilmiş sadakan varmış. kumaş pantolon giymişsin üzerine üstünü, birçok ik cı, temiz ve özenli olsun, bir kumaş pantolon üzerine bisiklet yaka düz renk body benim için yeterli diye fikir beyan ede dursun, böyle densiz insanlar da işte yetkili diye gezsin ortada.
arkadaşlara katılıyorum bu stresi kendin için olumlu yönde kullan lütfen. bak çok az yiyorum demişsin, bu konuda tecrübeli biri olarak sana altını çizerek söylüyorum, az az sık sık yemeden kilo veremezsin! işe buradan başlayabilirsin. aç kaldığın takdirde vücudun yağ depoluyor, vücudunu şaşırtman lazım!
sonra da diyeceksin ki, ah o ... adamdan allah razı olsun bak nasıl sinir etti beni, kilomu azalttım sağlığıma katkısı oldu haberi olmadan diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?