gercekten cok terbıyesızmıs bunu yapan. öyle bile olsa bu sekılde konusmamalı farklı yontemle anlatabılırdı. ondan ık muduru fılan olmaz. bosuna okumus okumakla da adam olunmuyor lafıda dogru. valla sınırlerım tepeme cıktı.bu nasıl bır gorgusuzluktur ya . ama etme bulma dunyası kımse hıc bı yerde kalıcı degıl. elbet onunda karsısına cıkar. takma kafana canım benım. uzulme sende sakın. aksine kilo vermeye diyetine sporuna devam et. daha cok hırs yapmanı sağlayacaktır bu olayı dusundukce. fazlada kafana takma psikolojini bozma sakın. kilo vermek istiyorsan dukan diyetini öneririm. bizim sitede de var gayet başarılı bir diyet. kısa dönemde kalıcı kilolar verebiliyorsun.
bazı ıs ortamlarında dıs gorunus gercekten cok onemlı . o yuzden hemen adama tu tu kaka demeden once ,nasıl bır fırmaydı sormak ısterım .bazı fırmalarda sekreterlerın dıs gorunusu gercekten cok onemlı ,cunku katıldıgı toplanıtlarda olsun her seyde sag kolu gıbı sekreterıyle gıderler her yere .
bazı ıs ortamlarında dıs gorunus gercekten cok onemlı . o yuzden hemen adama tu tu kaka demeden once ,nasıl bır fırmaydı sormak ısterım .bazı fırmalarda sekreterlerın dıs gorunusu gercekten cok onemlı ,cunku katıldıgı toplanıtlarda olsun her seyde sag kolu gıbı sekreterıyle gıderler her yere .
bugün 2 tane iş görüşmesine gittim. keşke hiç gitmeseydim de evde işsiz de olsa otursaydım
bi sekreterlik işi için iş görüşmesine çağırdılar gittim.
adam il önce sorular sordu cevapladım. buraya kadar iyiydi.
ama sonra bana kendini analiz edemiyosun, analitik düşünce denen şey yok sende, iş görüşmesine geldiğin kıyafete bak iş hayatına yakısır mısın bu halinle falan neler neler dediannemde yanımda geldi ama o görüşmeye girmedi. anlamasın diye de rezillik çıkarmadım. orda çalışan kızların hepsi sosyetik ve çıtır çıtır. insan bakımlı olur tabi ama onlara boya küpüne girip çıkan yaraşıyor sanırım siyah pantolon kısa kol giyip gittim. gayet sade ve şıktım. sorduğu soruların hepsine sonuna kadar cevap verdim. ama adam bana kilolsun ve zeki değilsin dedi çok moralim bozuk çok ama çok kötüyüm. çok kilolu ve çirkinim. işe yaramazın tekiyim. ıo kadar okudum iş bulamayıp ailemin yüzüne nasıl bakarım. hergün spora falan gidiyorum ama yerimde sayıyorum. insanlar neden depresyona girer çok iyi anladım. bütün diyet ve spor motivasyonum, mutluluğumgitti. odamdan çıkasım yok. hüngür hüngür ağlayasım var.
bugün 2 tane iş görüşmesine gittim. keşke hiç gitmeseydim de evde işsiz de olsa otursaydım
ama sonra bana kendini analiz edemiyosun, analitik düşünce denen şey yok sende, iş görüşmesine geldiğin kıyafete bak iş hayatına yakısır mısın bu halinle falan neler neler dediannemde yanımda geldi ama o görüşmeye girmedi. anlamasın diye de rezillik çıkarmadım. orda çalışan kızların hepsi sosyetik ve çıtır çıtır. insan bakımlı olur tabi ama onlara boya küpüne girip çıkan yaraşıyor sanırım siyah pantolon kısa kol giyip gittim. gayet sade ve şıktım. sorduğu soruların hepsine sonuna kadar cevap verdim. ama adam bana kilolsun ve zeki değilsin dedi çok moralim bozuk çok ama çok kötüyüm. çok kilolu ve çirkinim. işe yaramazın tekiyim. ıo kadar okudum iş bulamayıp ailemin yüzüne nasıl bakarım. hergün spora falan gidiyorum ama yerimde sayıyorum. insanlar neden depresyona girer çok iyi anladım. bütün diyet ve spor motivasyonum, mutluluğumgitti. odamdan çıkasım yok. hüngür hüngür ağlayasım var.
Öncelikle iş görüşmesine siyah, kahverengi renkler giyilip gidilmezmiş. Beden dili uzmanları mavi, beyaz kıyafetlerle gidilmek gerektiğini söylüyorlar. Mavi özgüven demekmiş, huzur demekmiş, iş yaparım ben havası veriyormus. Beyazda asalet veriyormus, karsıdaki insan ister istemez saygı duyuyormus. Gri ve lacivertte çok önemliymiş iş hayatında. İnanılmaz özgüven veriyormus ve karsındaki de bu özgüveni farkediyormus.
Önemli şirketlerdeki yöneticiler kahverengi giyinen elemanları kovuyorlarmıs. Koc muydu sabancı mıydı. Neyse orda bir yerde. Gördüğüm yerde kovuyorum diyen birisi varmıs adını hatırlayamadım.
Sarıdan kaçının diyorlar. Çünkü sarı taksi gibiymş. Gelip geçiciymiş. O yüzden itici bir renk oluyormus.
Bence kilo falan önemli değil gri-lacivert-mavi-beyaz kıyafetler giyin ve son derece özgüvenle konus görüşmelerde. Sizin bana ihtiyacınız var benimde bu işe ihtiyacım var havası yaratmalısın.
Ayrıca kilo dediğin nedir ki? Verirsin. zamanla belki ama verirsin. Bence bu sözler seni üzmemeli. Güçlü kadınlar gibi yıllar sonra onlara ağzının payını vermek için tutun bi yerden. Çık dışarı, o odaya kapatma kendini. Depresyona da girme. Önce kendini sev ve kabul et. Sonra Bi değişime başlayabilirsin hem dolabında hemde kendinde. Kilo vermek gibi, saç rengini değiştirmek gibi. Mutlu et kendini yahu. Ve kimsenin sözünün altında da kalma.Hak etmemişsin sonucta.
Sevgiyle.
hehe atilali ben bu konu 18. sayfaya gelmis :) inanmiyorum
hala bu konuyumu konusuyorsunuz?
Siz bu fake konuda cidden bu konuyu acana inandinizmi?
o zaman su sorularima cevap verin
1. Madem dis görünüsünü beyenmedi adam, niye oturup dinledin bos bos? zaten alamayacak seni niye oturdun orada?
2. Madem adamin dedigi hosuna gitmedi niye sustun?
3. Madem zoruna gitti, adamin dedikleri en az cikarken bile niye cevap vermedin?
4. 18 sayfa olmus ve hala moralin bozuk, milletin sana acimasini mi bekliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?