İş görüşmemde kilom yüzünden demediği kalmadı adamın.... :(:(

boşver anladığım kadarıyla o eleman derdinde değil kendıne sevgılı arıyoherhalde bence niyeti bozuk bırıne benzıyo seni işe almadığı iyi olmus amacı iş olan kışinin amaçları ardıkları bu olmaz boşver sıkma canını ama kendı sağlığın için kılo ver dikkat et spor yap İNŞALLAH istediğin kıloya duser ve guzel bı iş bulursun

gercekten cok terbıyesızmıs bunu yapan. öyle bile olsa bu sekılde konusmamalı farklı yontemle anlatabılırdı. ondan ık muduru fılan olmaz. bosuna okumus okumakla da adam olunmuyor lafıda dogru. valla sınırlerım tepeme cıktı.bu nasıl bır gorgusuzluktur ya . ama etme bulma dunyası kımse hıc bı yerde kalıcı degıl. elbet onunda karsısına cıkar. takma kafana canım benım. uzulme sende sakın. aksine kilo vermeye diyetine sporuna devam et. daha cok hırs yapmanı sağlayacaktır bu olayı dusundukce. fazlada kafana takma psikolojini bozma sakın. kilo vermek istiyorsan dukan diyetini öneririm. bizim sitede de var gayet başarılı bir diyet. kısa dönemde kalıcı kilolar verebiliyorsun.

ramazanda pek fazla diyete sadık kalamıyorum. şimdilik hafif yemek ve sporlarla vermeye çalışıyorum. ama ramazan bitsin mutlaka deneyeceğim listeler arasında dukan da var. teşekkür ederim yorumun için...

bazı ıs ortamlarında dıs gorunus gercekten cok onemlı . o yuzden hemen adama tu tu kaka demeden once ,nasıl bır fırmaydı sormak ısterım .bazı fırmalarda sekreterlerın dıs gorunusu gercekten cok onemlı ,cunku katıldıgı toplanıtlarda olsun her seyde sag kolu gıbı sekreterıyle gıderler her yere .

cok onemlide niye onemli?? hangisinin bi ufacik tirnagi bile yaratma gucu var? yanlarindaki sekreterin kilolu ya da sade olmasi mi sorun olluyo?sekreterin niye goruntusu onemli? isi onemli degilmi? cok sacma geliiyo bana bu dusunce.. bu erkeklere aslinda biz bu kadar yuz veriyoruz.. o zaman bizimde sisko pos biyikli kro bi patronu istememe hakkimiz var... ne saniyo bunlar kendini.. !!!!

Terbiyesiz herifff..Senin yerinde olsam o herife derdimki..Benimde karşımda içi boş bi takım elbise var adam göremiyorum der kapıyı çarpar çıkardım...İşinede gücünede...Bırak güzelim yaaaa podyuma çıkmayacağına göre kiloda önemli değil..Hem ne hakla karışıyolar...İşte masya oturan kendini bişi sanıyo..

Bazen böyle manyaklar buluyor insanı.
Kime ne sizin kilonuzdan, kıyafetinizden, manken mi alıyormuş.
Beğenmemişse, işe layık bulmamışsa, almıyoruz desin yeter, haddini aşmış.
Boşverin böyle dengesizleri.
En kısa zamanda bir iş nasip etsin Rabbim size.

İş manken gibi olmayı gerektiriyor olsaydı bile bu adamın karşıdakine böyle davranmaya hakkı yok.
Beğenmemişse, iş manken gibi olmayı gerektiriyorsa, işe almıyoruz der biter.
Karşısındakinin fiziksel özellikleriyle, hatta zekasını eleştirme hakkını kim kime veriyor.

sakın sakın bir densizin kendini bilmezin bu saçma sapan laflarına bakıp kendinizi üzüp yıpratmayınn o kendine başka bişey arıyormuş hiçkimse bir başkasıyla kıyaslanamaz ki bu ne olursa olsun tamam bazı işler vardır görsellikte gerektirebilir ki bir insan kilolu olsa dahi çok da şık ve zeki olabilir o adamın zekasızlığı kilona bakıpta mı anlamış senin zekanı tamamen kendi egosunu tatmin etmek istemiş görünüş o ki birde ağlayasım var diyorsunuz kendinize gelin okadar okudum diyorsunuz adama haddini bildirseydiniz keşke neyse olan olmuş ama bir densizn söylediklerine bakıp kendinizi hırpalamayın bukadar

canım büyük bir firma değil. yani sadece telefonlara baktıracak bikaç yere üst yazı yazdıracakmış hepsi buyfu. o kimki beni kilom yüzünden eleştiriyor.
yakışmıyorsam onun iş yerine biz sizi ararız diyip geçseydi.
asla hiçbirşey bana o söylediklerinin mazereti olamaz.

bu iş görüşmesi yapanlar ya da patronlar ne sanıyorlarki kendilerini.. bizim için uygun değilsiniz desinler insan gibi, kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok... keşke cevabını verseydin...

Bence o adamın psikolojik sorunları var tüm bunlar doğru olsa bile iş görüşmesi için gelen bir bayana bunlar söylenmez, o işe girsen de ilerde sorun çıkardı bence..

tatlım sen neler diosun ya çok merak ettim hangi şirkete gittin görüşmeye terbiyesizlere bak ay acayip sinirlendim keşke konuşmaları kaydetseydin hakaret davasından dibe vurdururdun onları hem sen neden kendine böyle şeyler demesine müsade ettin allahım ya önce kendine güven seni önce sen begenmezsen başkaları hakaret edince böle sadece dinlersin kendine gel hemen önce sen kendini kabullen begen allahın yarattığı hiç bir kul çirkin değildir sadece kendileri kendilerini çirkin yapabilir unutma

hehe atilali ben bu konu 18. sayfaya gelmis :) inanmiyorum

hala bu konuyumu konusuyorsunuz?
Siz bu fake konuda cidden bu konuyu acana inandinizmi?
o zaman su sorularima cevap verin

1. Madem dis görünüsünü beyenmedi adam, niye oturup dinledin bos bos? zaten alamayacak seni niye oturdun orada?
2. Madem adamin dedigi hosuna gitmedi niye sustun?
3. Madem zoruna gitti, adamin dedikleri en az cikarken bile niye cevap vermedin?
4. 18 sayfa olmus ve hala moralin bozuk, milletin sana acimasini mi bekliyorsun?

Öncelikle iş görüşmesine siyah, kahverengi renkler giyilip gidilmezmiş. Beden dili uzmanları mavi, beyaz kıyafetlerle gidilmek gerektiğini söylüyorlar. Mavi özgüven demekmiş, huzur demekmiş, iş yaparım ben havası veriyormus. Beyazda asalet veriyormus, karsıdaki insan ister istemez saygı duyuyormus. Gri ve lacivertte çok önemliymiş iş hayatında. İnanılmaz özgüven veriyormus ve karsındaki de bu özgüveni farkediyormus.

Önemli şirketlerdeki yöneticiler kahverengi giyinen elemanları kovuyorlarmıs. Koc muydu sabancı mıydı. Neyse orda bir yerde. Gördüğüm yerde kovuyorum diyen birisi varmıs adını hatırlayamadım.

Sarıdan kaçının diyorlar. Çünkü sarı taksi gibiymş. Gelip geçiciymiş. O yüzden itici bir renk oluyormus.

Bence kilo falan önemli değil gri-lacivert-mavi-beyaz kıyafetler giyin ve son derece özgüvenle konus görüşmelerde. Sizin bana ihtiyacınız var benimde bu işe ihtiyacım var havası yaratmalısın.

Ayrıca kilo dediğin nedir ki? Verirsin. zamanla belki ama verirsin. Bence bu sözler seni üzmemeli. Güçlü kadınlar gibi yıllar sonra onlara ağzının payını vermek için tutun bi yerden. Çık dışarı, o odaya kapatma kendini. Depresyona da girme. Önce kendini sev ve kabul et. Sonra Bi değişime başlayabilirsin hem dolabında hemde kendinde. Kilo vermek gibi, saç rengini değiştirmek gibi. Mutlu et kendini yahu. Ve kimsenin sözünün altında da kalma. Hak etmemişsin sonucta.

Sevgiyle.

Ne Kadar Güzel Anlatmışsın.
Bende Kahverenginden Nefret Ederim..
Alışamadım Şu Renge Gitti Arkadaş..

Son düzenleme:

siz kimsiniz arkadaşım?
ne saçma sapan yorum yapıp duruyosunuz.!
aklınızdan zorunuz olduğu burdan görünüyor kanıtlamaya çalışmanıza gerek yok.
ben size hala üzgünüm depresyondayım mı dedim.?
anlayan anlıyor yazıyor yorumunu.
rica ederim kendinize gelin hasta etmeyin insanı
töbe töbe yaaa

Adamın yaptığı düpedüz terbiyesiz. Bence Allaha şükretmelisin. Ya o adam gibi terbiyesiz bir insan olsaydın. Ayrıca kilon konusundada hiç üzme kendini. Ama tavsiyem bir diyetisyen yardımı alabilme ihtimalin varsa mutlaka yardım al. Çünkü verdiğin kilolar sağlığına zarar vermesin. İnsanlar 150 kilodan 70 80 kiloya düşüyolar sen neden yapamayacaksın. Bence çok rahat yaparsın. Hem verdiğin kiloları küçümseme 3ler 5ler birleşip 20 30 kiloları oluşturur unutma

canim keske sende asil siz bana göre degilsiniz ben sizin sekreter aradiginizi sanmistim siz beden olculerine takildiginiza göre baska bisey ariyosunuz belliki,siz oldukca zekisiniz ki benimde bunu yapamayacagimi hemen anladiniz deyip vurup kapiyi ciksaydin.Bence böyle aptal bi adam icin kendini sakin uzme kilo verirsen tabiki senin sagligin icin iyi olur ama bu bi baskasina kendini begendirmek icin olmamali hele böyle aptallara

Niye bu kadar üzülüyorsunki canım adamın yaptıqı terbiyesizlik. Tam bir mewki sahibi olmayı öqrenmis ama adam olmayı öqrenememis acıkcası.. O mewki ona insanlara hakaret etme hakkını wermez ki kim olursa olsun size böyle seyler söyleme qbi bir hakkı yok.

Tamam kilondan rahatsız oluyorsan wer tabi bir sekilde ama o adamın dediklerini düsünüpte kendini üzme. Onun yaptıqı tam bir terbiyesizlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…