bütün sağlam şirketlerde çalışan arkadaşlarım hep aynı şeyi söyler
ilk günden itibaren bakımlı olacaksın güzel giyinip makyaj yapacaksın k
ısacası çok iyi bir firma da çalışmak istiyorsan ilk kural dış görünüşüne önem veriyormusun bu oluyor malesef cnm
başarılı ve bakımlı olmak
bende kariyer netten kayıt yaptığımda şirketler beni arayıp dış görünüşünüze önem veriyormusunuz diye soruyorlardı hep
normaldir bu
ve bende büyük bir firma yöneticisi olsam tercihim başarılı aktif bakımlı ve sosyal
(yani herrrr ortama ayak uydurabilecek)kişilerden yana olurdu
Tamam haklısın ama bunu insan gibi ifade ederdin değil mi.Saygı erdemdir ne durumda olursan ol.iş adamın işi keyfi bilir ama karşısında bir insan,bir bayan var
neyse sevgi_melegi hadefler koymuş kendine ilk şoku atlatmış sevindimçok daha iyi olacağına inanıyorum ben
İşte saygısız insanlardan bir tane daha. Boşver canım sen bu tür kişileri kafana takma.
Senin kilolarından sıkıntı çekiyorsa adam kibarca olumsuz olduğunu belirtirdi.
Kimsenin kimseye o şekilde konuşmaya hakkı yok. Adam gibi olacaksa olacak de olmayacaksa olmyacak de.
Sana ne ki milletin kilosundan ? elemanın mı ? değil. İşe alıyo musun? hyır. O zaman derdin ne yani.
sana mı kaldı yorum yapmak.
Terbiyesiz. :95:
Ayrıca konuşma tarzından belli oluyor kendisinin zeka düzeyi. ,)
Bence de canım bencedeböyleleri de iş sahibi oluyor ya o gıcığıma gidiyor.
bana kibarca hayır dese almıyorum tamam derim umrumda olmazdı.
ama kalkıp bu şekilde yargılaması dokundu. keşke oraya hiç gitmeseymişi. tarzan kılıklı herif..
Zaten bu zekayla devam ederse elinde o iş de kalmaz
Dengesiz stabil ök*z
Şekerim gittiğin yer zaten profesyonel bir iş yeri değilmiş, seni işe almadıkları için yat kalk dua et, üstüne de şükür namazı kıl. Asıl seni işe alsalar daha çooook üzüleceğin vardı. Baksana adamla 1 kere görüştün, bu kadar üzüldün, ya işe alınıp da her gün görseydin?? Verilmiş sadakan varmış. Ayrıca kiloya çözüm var ama öküzlüğe çözüm yok :)
secimleri hic adil degil.. aslinda gerekli olan, yetenekli insanlarida kaybdiyolar farkinda degiller.. kiside kendini ifade etme sorunu olabilir fazla kilo olabilir daha cok cesit sorun olabilir.. ben mesela stresli ortamlarda kendimi kolayca ifade edemiyorum.. bu haketmedigim anlamina mi geliyor? makyaj bana hic yakismaz ne giysem ustumde sade durur cekiciligim yoktur.. napim yani ben simdi.. cok yanlis dusunuyolar eleman secerken.. barbilikte nereye kadar.. adalet yok peh.. hic sevmiyorum oyle suslu puslu biblo tipli ortamlari.. sade ve iyi insanlarla dolu olsun yeterli.. bide adina bakim derler... bakim disini fircalamak temiz giyinmektir kisacasi temiz olmaktir.. boya kupune dusmus sahte bakimi ben napim..maske suratlar ne isime yarar... gulen temiz yuzler gerekli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?