İş görüşmemde kilom yüzünden demediği kalmadı adamın.... :(:(

böylelerinde kişilik bozukluğu var bence. benim yanımda çalışan bayanda aynı kompleksli milletin kıyafetini saını ayakkabısını eleştirir. kendisi kokoş giyinir ama akıl yok hoca günde on defa azarlar ama yarabbi şükür der oturur hoca beni azarladı bu işi öğreneyim demez. milletide kıyafete göre felan yargılar. dön bi bak kendine demi ama bakmazlar ama. psikolojisi bozuk insanlardan uzak durmak en iyisi susmak asalettendir boşver allah bilsin. senin için hayırlı kapılar açsın mevlam.

Tamam haklısın ama bunu insan gibi ifade ederdin değil mi.Saygı erdemdir ne durumda olursan ol.iş adamın işi keyfi bilir ama karşısında bir insan,bir bayan var
neyse sevgi_melegi hadefler koymuş kendine ilk şoku atlatmış sevindim çok daha iyi olacağına inanıyorum ben

orda kesinlikle haklısın ya hiç söylemyecek klasik biz sizi ararız diyecek ya da kibarca kırmadan belirtmeyi öğrenecek böyle insan ruhundan anlamayan tipleri niye insan kaynaklarına alırlar anlamıyorum

boşver sevgi meleği üzme kendini o onun terbiyesizliği yaptığı şey hiç normal değil kendisi insan olamamış bence zayıflamalısın ama kendin için ayrıca kimse seni kilon olduğu için zekasızsın diye yargılayamaz bence o kendi zekasına baktırmalı sanırım kendisi idiyot

İşte saygısız insanlardan bir tane daha. Boşver canım sen bu tür kişileri kafana takma.
Senin kilolarından sıkıntı çekiyorsa adam kibarca olumsuz olduğunu belirtirdi.
Kimsenin kimseye o şekilde konuşmaya hakkı yok. Adam gibi olacaksa olacak de olmayacaksa olmyacak de.
Sana ne ki milletin kilosundan ? elemanın mı ? değil. İşe alıyo musun? hyır. O zaman derdin ne yani.
sana mı kaldı yorum yapmak.
Terbiyesiz. :95:

Ayrıca konuşma tarzından belli oluyor kendisinin zeka düzeyi. ,)

Son düzenleme:

Bence de canım bencede böyleleri de iş sahibi oluyor ya o gıcığıma gidiyor.
bana kibarca hayır dese almıyorum tamam derim umrumda olmazdı.
ama kalkıp bu şekilde yargılaması dokundu. keşke oraya hiç gitmeseymişi. tarzan kılıklı herif..

Zaten bu zekayla devam ederse elinde o iş de kalmaz
Dengesiz stabil ök*z

geçen yıllarda bir sıfır beden takıntısı vardı ..şimdilerde de insanların dış görünüşü sorun oldu..insanlar kıyafetleriyle gelip yaptıkları işlerle uğurlanırlar! ben de kiloluyum ama konuşmam kültürüm zarifliğimle o çıtırların çoğunu alt ederimm kendime guvenıyorumm sen de böyle ol ve sakın üzülme..onun beynii zayıfsa senin kilolarından dolayı zayıf değil unutma sen kiloları verebilirsin ama onun beynii zayıflığından kurtulamaz:)

Canım, sen hiç üzülme ve canını sıkma. Bu kadar densiz bir insanın işe müracaat edenlerle görüştüğü bir iş yerine girmiş olsan inan daha çok mutsuz olurdun.

Sen kendi sağlığın için kilo vermen gerekiyosa ver, ama şişman insan çalışamaz diye bir kural olsaydı en başta ben işsiz kalırdım.

Böyle tuhaf konuşmalarla bir daha karşılaşırsan sen bitir o iş görüşmesini, bu iş yeri bana uygun değil, burada çalışmak istemem diyerek. Tamam, iş bulmak kolay değil, ama sen de bir işe müracaat ettin diye, şartlar ne olursa olsun o işi kabul etmek zorunda değilsin ki. Görüşme sırasında işveren seni tartarken, sen de işvereni tartacaksın, işveren seni işe uygun görebilir, ama sen o işi kendine uygun görmeyebilirsin, unutma senin de böyle bir hakkın var, bu iş karşılıklı. Güven kendine, en önemlisi o.

ah agzini payini vermeliydin.. ben buraya dis gorunusumu degil yetenegimi sergilemeye geldim deseydin keske kadesim.. olmamasi inan hayirli olmus senin acindan adamin niyeti baska demekki.. Allah onudna cezasini verir merak etme hic uzme kendini.. rabbims ana en hayirlisindan cok guzel bi is cikarsin .. iyi imanli insanlarla karsilas insallah bu mubark gunler hurmetine..

sagligin icin kilo ver.. baskasi icind egil..

secimleri hic adil degil.. aslinda gerekli olan, yetenekli insanlarida kaybdiyolar farkinda degiller.. kiside kendini ifade etme sorunu olabilir fazla kilo olabilir daha cok cesit sorun olabilir.. ben mesela stresli ortamlarda kendimi kolayca ifade edemiyorum.. bu haketmedigim anlamina mi geliyor? makyaj bana hic yakismaz ne giysem ustumde sade durur cekiciligim yoktur.. napim yani ben simdi.. cok yanlis dusunuyolar eleman secerken.. barbilikte nereye kadar.. adalet yok peh.. hic sevmiyorum oyle suslu puslu biblo tipli ortamlari.. sade ve iyi insanlarla dolu olsun yeterli.. bide adina bakim derler... bakim disini fircalamak temiz giyinmektir kisacasi temiz olmaktir.. boya kupune dusmus sahte bakimi ben napim..maske suratlar ne isime yarar... gulen temiz yuzler gerekli..

Şekerim gittiğin yer zaten profesyonel bir iş yeri değilmiş, seni işe almadıkları için yat kalk dua et, üstüne de şükür namazı kıl. Asıl seni işe alsalar daha çooook üzüleceğin vardı. Baksana adamla 1 kere görüştün, bu kadar üzüldün, ya işe alınıp da her gün görseydin?? Verilmiş sadakan varmış. Ayrıca kiloya çözüm var ama öküzlüğe çözüm yok :)

öküz ararsak çok sağol canım gerçekten hakkımda hayırlısı buymuş. ben o ortamda çok fazla duramazdımz aten diğer arkadaşların ve seninde dediğin gibi. konuyu açınca daha net farkına vardım.

çok haklısın ama şunu anladım bu zamanda insanlar parası varsa birşeyler olabiliyor ve herşeyi elde edebileceğini zannediyor. yani param var herşeyim var mantığı. daha bunun ne kadar saçma ve bencilce düşünce olduğunu farkedemeyecek kadar geriliyor insanlarımızın zekaları. az önce bir reklamda farkettim istanbul yazısının t si haç işaretine benzetilmiş. artık türklüğümüzden inançlarımızdan değerlerimizden vazgeçtik. toplumumuz için zekadan bilgiden çok giyim kuşam 0 beden arayışında. çok yazık bizim gibiler de asla özel sektörde yapamayacak duruma geldi sayelerinde. yılışmadan gömleklerinden 4 düğme açmadan sekreter olunumayacağı gibi...

Canim hic takma, aksine hirs yap bence.
Keske adama böyle kafa sallayip "cok üzüldüm simdi" deseydin.
"Yalnis anlamayin ise alinmadigima degil, aksine ona cok sevindim, sadece sizin insanliktan hic nasibinizi alamamis olmaniza üzüldüm"
Ondan sonra cekip gitseydin.

Canim mevlana derki üzülme birsey olmuyorsa, ya daha iyisi olacaktir, yada gercekten olmamasi gerektigi icin olmuyordur

İstediğin Kadar Kilolu, İstediğin Kadar Çirkin Giyinebilirsin..
Vasıflarımıza Uygun Değilsin Diyebilirdi..

Senin Kilolu Olman, Olduğun Gibi Görünmenin Kimseye Bir Zararı Yok..
Bence Görüştüğün Adam Hadsizin Tekiymiş..

Sen Hiç Üzülme..

Sen Seni Biliyorsan Gerisini Boşver..

Koskoca TR'de Bir Tek Orası mı Var Sanki Eleman Arayan..
Önündeki Maçlara Bak ve Bugünü Unut..

Herşey Güzel Olacak..
İnan Bana..

Ah canim ya ...
Kafana hic takma boylelerini ,ben bu gibi insanlara hala evrimlesememis gozuyle bakiyorum ,yazik cok yazik gercekten...
Aslinda yazacak cok sey var ama, dilime ,elime hakim olamam diye korkuyorum...

Yazik aciyorum boyle insanlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…