Kadının ses tonu sanki bunun altında çalışmazmısın olmazmı yani tarzındaydı.Eee karşısında esnek olmayan biri görürlerse bu olumsuz bir izlenim bırakır diye düşünüp öyle dedim.Ama 3000 kesinlikle yapacağım işin yakınından geçmiyor.2 sene önce bıraktığım işten 3600 tl alıyordum.Başım ağrıyor,üzgünüm.Mütevazilik yapmışsın ama beklenen maaş sorusuna doğru cevap kriteri nedir ben de bilmiyorum.
Belki sonucu olumlu olur, kendini üzme.
Kabul edilme ihtimalim çok yüksek.Kabul edilmedin ki daha
Kendini bosuna üzüyosun
Kurumsal bir firma diyorsunKabul edilme ihtimalim çok yüksek.
Öyle değil ,çok spesifik bir görev tanımı ve bu işi yapan firma az.Olsun en asından bir işin olacak kurumsal tecrübende olacak öyle düşün.
Maaşını düşük bile teklif etseler 6 ay 1 sene çalışırsın sonrasında da baska iş bakarsın
Olsun yine de üzülmeyin. Işsiz kalmaktan iyidir.Öyle değil ,çok spesifik bir görev tanımı ve bu işi yapan firma az.
9 sene kurumsal tecrübem var zaten ne bileyim.
İse kabul edilir maaş az gelirse pazarlığa oturursunuz.Kızlar bugün kurumsal bir firma ile mülakatım oldu.3 saat boyunca sürdü.Bir İngilizce konuştum bir Türkçe.Sunum yaptım falan derken sordukları tüm mesleki sorulara doğru yanıt vermeme rağmen maaş konusunda büyük aptallık ettim.Maaş beklentim 3750 TL oldu.Bir kaç senedir çalışmadığım için bu yönde talep ettim.İşe devam etseydim 4500lere varan bir maaşım olurdu.Her neyse kadın beni sıkıştırdı.Bunun altında bir rakama çalışamam diyor musunuz?Hayır bunu diyemem dedim.Peki sizce en az nekadaa bu iş yapılır diye sordu.3000 TL nin altında yapılmaz dedim.Yani 3000 tl altında çalışmam demiş oldum.Ama bin pişman oldum bukadar düşük bir ücret söylediğime.Ya bana bu rakam üstünden teklif yaparlarsa diye içim içimi yiyor.Çok üzgünüm.İş zor bir iş.Deneyim gerektiren bir iş.Bende deneyim var ama pazarlık gibi bir akıl yok..Ah aptal kafam ah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?