- Konu Sahibi nefeskesen
merhaba hanımlar, cuma gunu bir iş teklifi aldim.. salı gunune randevulasıldı... pozisyon satın alma personeli ... pozısyonu arastırdım az cok bılgım var .. sahıp oldugum donanımlarla yapabılecegım bır meslek.. butun sartlara uyuyorum lakın bana telefonda İK ; net ucret beklentınız nedır dedı
(telefonda) muhtemelen ona gore secım yapıcaktı, bende sizin ucret aralıgınız nedir diye sordum.. tabıkı İK soylemedı bende gorusmede yuzyuze konuruz dıyerekten gecıstırdım.. Ama arastırdım arastırdım bulamadım pozısyon yogun, yurtdısında da olmam gerekıyor ..
satın alma pozisyonunda calısanlar bana yardımcı olabılırmı maas durumları hangı aralıklarda ... ucret pazarlıgı oldugunda hangi limitin altına ınmemem gerekıyor.. kafam cok karıstı ... neredeyse bazı durumlarda eve bıle ıs getırebılecegım yogun ama guzel bır meslek cok ıkıleme dustum
yardımcı olurmusunuz sımdıden cok tesekkurler

satın alma pozisyonunda calısanlar bana yardımcı olabılırmı maas durumları hangı aralıklarda ... ucret pazarlıgı oldugunda hangi limitin altına ınmemem gerekıyor.. kafam cok karıstı ... neredeyse bazı durumlarda eve bıle ıs getırebılecegım yogun ama guzel bır meslek cok ıkıleme dustum
yardımcı olurmusunuz sımdıden cok tesekkurler