- 14 Haziran 2022
- 29
- 3
- 6
- 46
- Konu Sahibi Miranda giydi
Merhaba kızlar,işden geçen hafta ayrıldım anlaşarak çıkdım.iş görüşmelerine katıldım bu süreçte bir tanesi ile 2,görüşmeyi yaptık salı günü, sonuç olarak bu hafta içinde karar vereceklerini birkaç aday daha varmış ve cuma günü sonuçlandırılacağını söylediler.Görüşme detaylarını aktarayım size daha sonrasında da sizden de düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum,cuma günü ilk görüşmeyi yaptık çok güzel geçti çalışacağım birim sorumlusu ile görüştüm mutlaka 2,görüşme için aranacaksınız dedi ve pzt günü arandım,salı günü genel koordinatör ile görüşme yaptık aynı şekilde güzel geçti ve sizi çok anlattı x bey dedi ve bende tanışmak istedim dedi ve benim için de olumlu geçti cuma günü aranırsınız dedi koordinatör,şimdi bu durumda çok merak ediyorum kurumsal bir firma ve çok istiyorum orayı evime yurume mesafe 15 dk o derece avantajı var , işveren de aynı şekilde düşünüyor bence ,şimdi sizce ne olabilir bu durumda acaba.yani benim içinde olumlu geçti demek bir sinyal midir ilk görüşmede ki gibi nasıl düşünmeliyim,aranmazsam da çok çok üzülürüm birkaç aday var demişti