eğer çok ağır tempoda çalıştığım bir işim olmasaydı bende işten ayrılmayı şimdilik düşünmezdim ,..ama çalıştığım iş hamilelik için hiç uygun değildi malesef..Arkadaşım 40 yaşında ikiz bebek sahibi oldu. Üstelik çalışmaya da devam etti. Sizin de mutlulukla sonuçlanır inşallah.
Genel anlamdada çok saglıklı degilim kırılgan bir yapım var birkaç saglık sorunumda mevcuttu zaten..Sizin genel saglik durumunuzlu alakali birşey.
Cevremde ( almanyada) çoğu kadin 35+ yaşlarında ilk gebeliklerini yaşıyorlar.
Hatda bir arkadaşım 43 yaşında dogurdu. Kendi zaten turp gibiydi, cocukda maşallah turp gibi.
Genel anlamda sağlığınız nasil?
Doktor zaten direk aldırmayı düşünüyor musun diye sordu..Annem kardeşimi 42 yaşında doğurdu. Tüm ev işlerini falan da aynı tempoda yapıyordu. Hatta o da yaşından çekindiği için kimseye söylememiş, son bir kaç aya kadar hamile olduğunu bile bilmiyordu insanlar.
Bizim doktorda anneme edilmedik laf bırakmamış. Bu yaşta ne hamilelik diye...sizin özel bir durumunuz var mı bilemiyorum, ama bazı doktorlar cins olabiliyor... nüfus kontrol memuru gibi..2 çocuğun varsa 3. ye ne hacet tavrında.
Olur sana vereyim, kobay olarak kullan cenini, tıbba hizmet etsin deseydin.Doktor zaten direk aldırmayı düşünüyor musun diye sordu..
NE MÜNASEBET CANIM nasıl bir doktor mus o öyleDoktor zaten direk aldırmayı düşünüyor musun diye sordu..
Doktorumu değiştirmem gerekecek galiba çünkü psikolojik olarak ta bana hiç iyi gelmedi hayata küstüm resmenNE MÜNASEBET CANIM nasıl bir doktor mus o öyle
ablamın görümcesi iki yetişkin evladından sonra üçüncüyü dogurdu 43 yasında kızı oldu iki oglu vardı
masallh sapsaglam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?