iş hayatı acımasız :( 2.

polar16

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
113
19
13
merhaba arkadaşlar ..
(daha öncesinde hiç bir sorun yaşamadığım takım arkadaşım birden bana cephe aldı iş yerinden bir kişi ile .. nedenini o kadar sormama rağmen cvp alamadım . istifa etmeye kalktı sonra vazgeçti yani öyle bir duruma getirdi ki sessizce ya sen gidiceksin ya ben demek istedi sanki ikisi birden cephe alıp resmen bana karşı durdurlar , sebebini hala bilmiyorum çok düşündüm acaba ne yapmış olabilirim diye ama bir türlü bulamadım patrona sordum neden böyle yapıyor diye oda konuşmadım bilmiyorum dedi . yani şöyle bir durum var ben bilerek bir şey yapmış olsam bu kadar peşine düşüp öğrenmeye çalışmazdım .. neyse iş yerinde 3 günü dar ettiler bende en sonunda çıldırdım nedir bu böyle diye sinir krizi geçirdim hastanelik oldum , sonrası daha enteresan ben hastanelik olmuşken yani berbat durumdayken hadi o ikisi ile sorun var onu anladım iş yerindeki diğer insanlar bile cephe almış benimle konuşmuyorlar . ve kimseden bir şey öğrenemiyorum , bir şey var ama çözemiyorum , patron benim oradan kimse ile konuşmamı istemiyor çözüm olarak da benim oradan alıp beni başka bir yerde çalıştırmaya karar verdi ,, bu sürgün mü yok iyi bir sey mi inanın anlamadım )

Merhabalar
daha önce yukarıdaki konuyu açmıştım ve çeşitli tavsiye yorumlar almıştım
iş yeri sahibine yeni iş yeri açılana kadar evde mi bekleyeceğim yoksa iş yerine geçip orada mı bekleyeceğim dedim . Evde dedi
Acaba beni oyalama gibi bir ihtimali söz konusu olabilir mi
kendimce olamaz diyorum ama inanın bilemiyorum

Bütün iş yeri sana cephe almış. Ama sen bilmiyorsun. Bu garip geldi.

Bu evde bekleme meselesi eğer önemli bir pozisyonda değildeniz yada uzun zamandır çalışmıyorsan işten çıkartılmaya hazır ol. Haklı yada haksız bu durumda işten çıkartılmanız işveren tarafından haklıdır

Valla bu durum beni çok rahatsız etti işin kötü tarafı herkes cephe altında oluyorsunuz adam tazminat vermemek için yapiyor olabilir şu kısımda 3 gün üst üste gitmeyince 3 Sahit eşliğinde ise çağrılma ihtar çekiliyor işten çıkartma oluyor bence işverenden yazı almalisin imza sirku birlikte

Bilmediginiz birsey var bunu bilin.

Normalde patronlar çalışanını sürekli çalıştırmak ister.
İlginç baya, eski yerine gitmemen için elinden geleni yapıyor.
Yeni yer de hazır değil, evde dur diyor.
Bir patronun çalışanına gelme diyecek kadar garip bir durum var demek ki

Hala çözülemedi mi ya ben de takip ediyordum konunu, yazmamıştım ama meraktayım hala

İnşallah bir iftira falan yoktur ortada.

ilk konunuzu biliyorum. artik bende merak etmeye basladim. cok ilginc ve sacma bir durum.. psikolojik siddet gibi böyle belirsizlikler bence. siz en iyisi biraz daha is ortaminizdan bahsedin bize ve bu olaylardan öncesi neler oldu vs diye.. ona göre belki biz birseyler görebiliriz

Genelde sebep kıskançlık

Ben bile merak eder oldum, bu ne devlet sırrı gibi ..
Nasıl söylemiyorlar, nasıl bir iş yeri hayal edemedim doğrusu

Bütün iş yeri sana cephe almış. Ama sen bilmiyorsun. Bu garip geldi.

Bu evde bekleme meselesi eğer önemli bir pozisyonda değildeniz yada uzun zamandır çalışmıyorsan işten çıkartılmaya hazır ol. Haklı yada haksız bu durumda işten çıkartılmanız işveren tarafından haklıdır

işin o tarafıda var elbet tabii ama bilemedim sonuçta yeni yer açma planları vardı diğer türlü olsa işten çıkartırdı böyle uğraşmazdı diye düşünüyorum kafam çok karılık yaa

ilk konunuzu biliyorum. artik bende merak etmeye basladim. cok ilginc ve sacma bir durum.. psikolojik siddet gibi böyle belirsizlikler bence. siz en iyisi biraz daha is ortaminizdan bahsedin bize ve bu olaylardan öncesi neler oldu vs diye.. ona göre belki biz birseyler görebiliriz

aynen dediğiniz gibi belirsizlik insanın içini kemiren şey ..off ..
aslında ilk yazdığım şey konunun özeti en özet hali ile yazdım zaten onun dışında bir şey yok öncesi sonu herşey içinde neden derseniz herşey aynen böyle bir anda oluverdi 3 gün içinde düşününce aklım almıyor hani flimler de izleriz insanın hayatı bir anda değişir ya aynısnı yaşadım diyebilirim

Normalde patronlar çalışanını sürekli çalıştırmak ister.
İlginç baya, eski yerine gitmemen için elinden geleni yapıyor.
Yeni yer de hazır değil, evde dur diyor.
Bir patronun çalışanına gelme diyecek kadar garip bir durum var demek ki

Hala çözülemedi mi ya ben de takip ediyordum konunu, yazmamıştım ama meraktayım hala

İnşallah bir iftira falan yoktur ortada.

İnşallah öyle umuyorum ..
Bana da işin ilginç tarafı o geliyor ama bir yandan diyorum ki ciddi bi kriz yaşadım hatta hastanedeki kadın 1 hafta izin verin sinirleri bozuk falan demiş acaba krizden dolayı orada çalışmamı mı istemiyor yoksa onlar mı etken bilemiyorum

kızım orda çok ciddi bişeyler dönüyor haberin olsun.
öte yandan hiç mi bir tahminin yok onu da anlamadım yani?

yürüttüğüm tahminler çok basit yani sonuçları buna sebep olabilecek tahmin değil .. başka bir durum da olmasa şu an böle olmaz dı demek ki

Back
X