İŞ HAYATI BANA GÖRE DEĞİL GALİBA:(

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,

Benim sorunum şu ki iş hayatında başarılı bir insan değilim..Sürekli ya hata yapıyorum ya eksik yapıyorum ve benden bir şey istendiğinde hemen kavrayamıyorum..Sürekli dikkat etmeye çalışsam da olmuyor!!
İşyerinde hata yapma demeleri hergün daha artıyor..Bir ara istifa mı etsem diye düşündüm ama ihtiyacım var.Ne yapmalıyım ben artık işten çalışmaktan soğudum çünkü :KK43:(

Son düzenleme:
Dikkat dağınıklığı falan mı var acaba
Yada böyle düşünerek kendi kendini şartliyo musun?

Maalesef oluyor bazen öyle dönemler.
İnsanın başka bir işe canı sıkkın oluyor,önemli ailevi bir mesele oluyor ister istemez işe yansıyor.
Yapılmaması gereken hatalarla karşı karşıya gelir.
İşi işte,evi evde bırakmak kolay değil hele ki mühim meseleler varken.
İzin alsan,biraz dinlenmek,uzaklaşmak iyi gelebilir.

İşe gireli ne kadar oldu?İlk bir sene alışma sürecidir hat yapman normal.Ancak daha uzun süre çalışıyor olup aynı hataları yapmanız sizin adınıza çok kötü.

Benim sorunum da devamlı bazı şeyleri unutmaktı. Bilgisayar ekranımın üzerinde dünya kadar post it olurdu. Bir de masanı topla. Dağınık masada kafan da karışır. Not al sürekli yaptığın yanlışları. Ben yazarak çalıştığım zaman hata yapmazdım. Her ay sonu listem vardı (mali işlerde çalışırken) o listede yaptığım işleri kontrol ederdim. Çözüm bul. Çalışmak bana göre değil diye bir şey yok. Belki işini sevmiyorsun?

Merhabalar,

Benim sorunum şu ki iş hayatında başarılı bir insan değilim..Sürekli ya hata yapıyorum ya eksik yapıyorum ve benden bir şey istendiğinde hemen kavrayamıyorum..Sürekli dikkat etmeye çalışsam da olmuyor!!
İşyerinde ceren hata yapma demeleri hergün daha artıyor..Bir ara istifa mı etsem diye düşündüm ama ihtiyacım var.Ne yapmalıyım ben artık işten çalışmaktan soğudum çünkü :KK43:(
ne tür bir iş yapıyorsun?
aklında istifa düşüncesi oldukca işine sarılamazssın.
madem çalışmak zorundasın işine asılacaksın.
genel bir dikkat eksikli vs problemin var mı?
ailevi yaşantın nasıl?
bunlar mı etkiliyor snei?

iş hayatında sana destek veren biri olursa bunu atlatırsın. en iyi si olsan bile sürekli birileri hata yaptın deyip duruyorsa o iş yerindeki papağanlar kovulmuyorsa yakında batar orası demektir. koskaoca iş yerinde illa herkes herşeyde uzman olamaz seninde daha kolay ve güzel yaptığın bir iş vardır.önemli olan patronun bunu bulup seni oraya yönlendirmesi. böyle patron var mı diyorsan. bana göre yok herkes köyünün ağası gibi.

Benim sorunum da devamlı bazı şeyleri unutmaktı. Bilgisayar ekranımın üzerinde dünya kadar post it olurdu. Bir de masanı topla. Dağınık masada kafan da karışır. Not al sürekli yaptığın yanlışları. Ben yazarak çalıştığım zaman hata yapmazdım. Her ay sonu listem vardı (mali işlerde çalışırken) o listede yaptığım işleri kontrol ederdim. Çözüm bul. Çalışmak bana göre değil diye bir şey yok. Belki işini sevmiyorsun?

Çalışmaktan soğudum sürekli hata yaparken.. Aslında çoğunlukla not alıyorum ama anlamadım neden böyle oluyor :(

ne tür bir iş yapıyorsun?
aklında istifa düşüncesi oldukca işine sarılamazssın.
madem çalışmak zorundasın işine asılacaksın.
genel bir dikkat eksikli vs problemin var mı?
ailevi yaşantın nasıl?
bunlar mı etkiliyor snei?

Küçüklükten gelen ailevi sorunlarım tabi ki var kötü bir ailede büyüdüm psikolojim bozuk büyüdüm ama bu bahane değil bence bu tarz olan arkadaşlarım var onlar zehir gibi...

iş hayatında sana destek veren biri olursa bunu atlatırsın. en iyi si olsan bile sürekli birileri hata yaptın deyip duruyorsa o iş yerindeki papağanlar kovulmuyorsa yakında batar orası demektir. koskaoca iş yerinde illa herkes herşeyde uzman olamaz seninde daha kolay ve güzel yaptığın bir iş vardır.önemli olan patronun bunu bulup seni oraya yönlendirmesi. böyle patron var mı diyorsan. bana göre yok herkes köyünün ağası gibi.

Burada 2 patron 1 müdürüm var .. Ve dip dibeyiz ondan sebep hatalarım ilk onların gözüne batıyor.Bununla alakalı patronum bana bir ton cümlede kurdu tabi ki .. Kovsa daha iyiydi dediğim zamanlar oluyor burada...

Back
X