İŞ HAYATI BANA GÖRE DEĞİL GALİBA:(

Aksine kurumsal olmayan firmalarda böyle şeylere tahamül edemezler ve fazla bi opsiyon tanımadan yol verirler. Ama kurumsal firmada işe göre insan olayı esastır. ve eğitime kadar her türlü bilgi önce size yüklenir. Kurumsal olduğundan da hemen harcamazlar merak etme.
O zaman kafanı mı meşgül eden bişey var senin. Yani senin konsantrasyonunu etkileyen mutlaka bişey var. Aklın evde mi kalıyor, başka bi problemin mi var??

Bazen aklım evde kalıyor ama bunun çok etkilediğini düşünmüyorum.. Sanki beynim bilgiyi kabul etmiyor gibi..
Berki de haklısın kurumsal yerler daha farklıdır hiç tecrübe edinmediğim için bilemiyorum

Canım benimde böyle problemlerim oluyordu. Çok bunalıp sıkılıyor kendimi aptal gibi hissediyordum. Tabi biraz mesleğimin stresi yoruculuğu ve başka problemler de etkiliyordu beni. Psikoloğa gittiğimde ise anksiyete olduğunu söyledi. Bende işten ayrılırsam bütün sorunlar biter diye düşünüyordum. Başka bir nedenle bir süre sonra işten ayrıldım ama günlük hayatta dahi beceriksizliklerimin olduğunu gördüm:110:İç Hastalıklarına gidip tahlil yaptırdım eksik vitaminlerimi aldım ve yediklerime dikkat etmeye başladım. Niaheyetinde, daha iyiyim işimde eskisi gibi hata yapmıyorum.
Bu nedenle sana tavsiyem öncelikle doktora bir görün belki vitamin değerlerinde eksiklik olduğundan dalgınlıkla hata yapıyor olabilirsin. Bu nedenle işten çıkmayı düşünme, şuan en verimli yaşımızdayız çalışarak geçirmeliyiz diye düşünüyorum. :hamarat:

Ben doktorada gittim tahlil yapıldı hiç birşey yok dediler!! Psikologa da gittim onlar zaten bir ilaç verip yolladı o kadar..

Bence devam et henüz usta olamamışsın sana püf noktasını ve eğitimini tam verememişler iş yeride değişik dalları varsa oraya geç derim bence insanları idare etme kabiliyetin varsa işi becerirsin en büyük becerisizlik insanları idare etme eksikliği zamanla iş öğrenilir diye düşünüyorum yeterki çalışanlar iyi niyet göstersin ve seninle sabırlı olsunlar kimse anasının karnında öğrenmiyor

Ama 2 sene oldu yani.. Artık en azından çok fazla hata yapmamam lazım ama ben yapıyorum :( Bir ofisin içerisindeyiz sadece başka bölüm yok ondan sebep burada çalışmak zorundayım.. En basit bir malzemenin ortalama fiyatını bilmeme rağmen müşteriye yanlış fiyat yazıp yollamam :( Faturaları yanlış işlemem onun üzerine laf yemem ..
Yakında kovulurum sanırım...

Ben hem satın alma,satış ve ön muhasebeye bakıyorum.Müşterilere fiyat verme konusunda sana şu şekilde yardımcı olabilirim.
Bir klasör aç PC masa üstüne.Ve her müşteri için ayrı ayrı dosyalarda fiyatlarını yaz.Benim her müşteriye verdiğim fiyat farklı olduğundan sonuçta kimisi nakit,kimisi 120 gün vadeli olması nedeniyle fiyatlarda farklı oluyor.
İlk bunları toparlaman zor olur ama sonrası çok rahat.
Atıyorum z müşterisi fiyat mı istedi aç klasörden z müşterisine verdiğin fiyatlara bak.

Bunu deneyebilirim aslında ama bizim fiyatlarımız her gün değiştiği için net bir fiyat yok..

sen yazılanları da, verilen fikirleri de yokuşa sürüyosun:kusmuk:o zaman taktik değiştiriyorum gerçekten doktora git.. beyin bigi kabul etmiyor diye bişey yok

Herseyi aklında tutamayabilirsin
not tutma alışkanlığın olsun
rutin işlerini erteleme mesela

bende iş yapmaktan bunalmıştım.
keyifli hale getir ortamı.

Merhabalar,

Benim sorunum şu ki iş hayatında başarılı bir insan değilim..Sürekli ya hata yapıyorum ya eksik yapıyorum ve benden bir şey istendiğinde hemen kavrayamıyorum..Sürekli dikkat etmeye çalışsam da olmuyor!!
İşyerinde hata yapma demeleri hergün daha artıyor..Bir ara istifa mı etsem diye düşündüm ama ihtiyacım var.Ne yapmalıyım ben artık işten çalışmaktan soğudum çünkü :KK43:(
Merhaba bir soru sorabilir miyim is yerindeki calisma arkadaslarinla aran nasil onlar sana nasil davraniyorlar

Back
X