İş hayatı

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Mrb
Eşinden ayrılmış çocuklu bir kadınım. Bazı işlere girdim çıktım ilk iş tanıdığımız biri zor durumda onu senin yerine alacaz deyip 2 ay sonra çıkardılar.
Diğeri patron çok zengindi eşimle evli sandığı halde sarkıntılık yaptı 2 hafta sonra ben çıktım
Daha çok kişinin çalıştığı bir yerde başladım
Ordada kızlar çekemeyip kuyumu kazdı dayanamadım cıktım
Sonra bir yere daha girdim orda da yine aynı fesatlık kıskanclık kadın patrona aşırı yalakalık yağcılık yapıp beni attırdılar işten
Bir tek benmiyim bunlaı yasayan
Benim halim nolacak

Siz değilsiniz Türkiye’de iş hayatı BÖyle . Kadınlar Arkadan dolap çevirir, herkes ayak kaydırır, ekonomi niye böyle sanıyorsunuz ?

Sanki bir tek bana oluyo gibi hissediyorum
sanki hep kötü kıskamç fesat ikiyüzlü sapık insanlar beni buluyo gibi
öyle olmalı çünkü daha normali çıkmadı karşıma
Yoksa bütün insanlar böylemi artık

Çalıştığınız yerlerde insanlarla mesafeli olun. Yaptığınız iş ister temizlikçilik ister finansal direktör olsun profesyonel davranın.
Ve sanırım kadın olarak biraz ters ve soğuk olmamız gerekiyor.
Ben yaşadıklarını yaşamadım ama eskiden sürekli saçma dedikodular duyardım.
Kendime bir çizgi belirledim ve kimseyi umursamadım sonra baktım ki ben yükseliyorum ve onlar hala aynı yerde.
Bu onları küçültmek için kurulan bir cümle değil sadece hedefinizi belirleyin ona yürüyün diğer herşeye kulak tıkayın anlamında.
Umarım düzgün bir iş bulursunuz.

Düzgün insanlarda var kesinlikle bizim iş yerinde 3-4 kişi inanılmaz bilgili ve yardımcı oluyordu ama diğerleri iyi görünüp insan zehirleme peşindeydi hani bunu bir yere not alın konu sahibesi :) Yurtdışına geldim burada böyle bir şey yok ama burada da aileden uzak kalmış oluyorum.

Ters ve soguk olunca da soğuk kaynaşmıyo aramıza girmiyo asık suratlı oluyo adım
Biraz yaklasımca da suyunu cıkarıyolar
Ayagını kaydırıyolar her turlu sogukta dursan yakında olsan

sanırım güzel bir kadınsınız...

Ters ve soguk olunca da soğuk kaynaşmıyo aramıza girmiyo asık suratlı oluyo adım

Soğuk diye mi dedikodunuz çıksın ya da farklı bir şekilde mi çıksın istersiniz ?
Çünkü bunlar hiç bitmeyecek. Siz sadece seçim yapacaksınız.

Çalıştığınız yerler büyük kurumsal mıydı, patron şirketleri mi ? Kurumsallarda bazen İK ortamlara müdahele ediyor.

Kadınlar kızlar dışlıyo iş ortamında eğer onlar samimi ve sen daha uzak duruyosan
Dışlandığı yerdede insan haftada 60 saat nasıl çalışsın

Kadınlar kızlar dışlıyo iş ortamında eğer onlar samimi ve sen daha uzak duruyosan
Dışlandığı yerdede insan haftada 60 saat nasıl çalışsın

Dışlanmak nedir, benim ofiste selamlaştığım günlük rutin hava su muhabbeti yapmam dışında 10 yıldır hiç arkadaşım olmadı.
Zaten asosyal bir insanım bu bende eksi bir durumda yapmadı.
Çalışmak için girdim, yakınlığın yaktığını farkettim ilk dönemlerimde.
Dipnot: Ben de hafta en az 60 saat çalışıyorum.

Yüksek bi pozisyonda claısıyosanız farklı olabilir benden durumunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…