İş hayatı

Ben iş hayatına girmeden önce insanlar arası tatlı kıskançlık var sanıyordum sadece ama gördüm ki alakası Yokmuş
iş hayatında insanlar gerçekten çok değişiyorlar...kadınlara benimde güvenim yok..doktora giderken bile erkek olanı tercih ediyorum...

Iste bende bunu soruyorum 30 senelik omrumde karsima cikan insanlar hep boyle
Kiskanc fesat ikiyuzlu ayagimi kaydiran cekemeyen neden hep beni bulur boyleleri

iş hayatında insanlar gerçekten çok değişiyorlar...kadınlara benimde güvenim yok..doktora giderken bile erkek olanı tercih ediyorum...
Kadınlar konusunda üzülerek katılıyorum, Elif Şafak diyor Ya tam biriyle fena halde arkadaş oluyorum biraz tanıyınca geçiyor diye aynen öyle...

Yasınız kac ?
KPSS Sınavları'na girip memur olun çok rahat edersiniz. Ya da bankalara başvurun. En azından kurumsal biryerde çalışmış olursunuz.

35
Kpss yle
Memur olabilirmiyim yas siniri yok demi 2 yillik buro yonetimi mezunuyum
Gerci torpil donuyo hep mulakatta

Hayir tek size olmuyor inanin. Hepimizin başına geliyor. Insanlar çok manyak oldu.
2 ay deneme süresi diye bisey var. Gözünün üstünde kaşın var diyip atıyorlar. İnsanlar da kıskanç fesat oldu iş ortamından bikıyorsun. Ama mecbur çalışmak da zoeundayız... benim de başıma geldi

Uf napcam ben bikac aydir is ariyorum kac mulakata girdim ciktim geri donen olmadi hos olsada iste sorun cikiyo maasi az oluyo vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…