Özel güvenlik gorevlisiögg nedir
Ben de kusuyor sandimÖzel güvenlik gorevlisi
Yeni transfer olacak kişi de. Çok kötü adam kayıran bırı benı hıc sevmezValla zor bir durum okulda ögretmen takardi ya bir ögrenciye bu ona benzemiyor insanin hayatini etliliyor
Bırakmıcam ama en ufak bir ılerleme yok bütün departmanların kahrını ceksemde olmayacak bellı adam yok arkamdaSakın bırakma işini.rahatmışsın zaten.maasin düzenli ödeniyorsa git gel işte. En azından bir süre daha bekle , yeni yönetimi gözlemle. Çoğu zaman işyerlerinde dengeler değişiyor hiç sevmedigin insanlar en yakın olabiliyor. İşe de ihtiyacın varmış, bu devirde iş kolay bulunmuyor, birkaç üni bitiren birkaç yabancı dil bilenler bulamiyor
HaklısınıBiraz akışına bırak zor biliyorum ama ne kadar streslensek de olacağına varıyor
Bu gibi durumda Allah'a sığınmak teslim olmak en doğrusu, senin için en hayırlısnı Allah bilir
HaklısınızBu gibi durumda Allah'a sığınmak teslim olmak en doğrusu, senin için en hayırlısnı Allah bilir
Öyle yapacağı. Ama siz beni anladınız ..Sakın bırakma işini.rahatmışsın zaten.maasin düzenli ödeniyorsa git gel işte. En azından bir süre daha bekle , yeni yönetimi gözlemle. Çoğu zaman işyerlerinde dengeler değişiyor hiç sevmedigin insanlar en yakın olabiliyor. İşe de ihtiyacın varmış, bu devirde iş kolay bulunmuyor, birkaç üni bitiren birkaç yabancı dil bilenler bulamiyor
Biraz akışına bırak zor biliyorum ama ne kadar streslensek de olacağına varıyo
Sadece tek bir kışı dedım hırsızları savunduğu ıcın sıksywt ettım ondan sevmezAbartmayin ne arkasi olucak ya sanki dunyanin en onemli isi de herkes arka bekliyor ? kimin iş hayatinda arkasini yaslayacagi biri var ? Hepimiz calisiyoruz iste. Kendinize zorlastirmayin bi seyleri . Ve neden sizi sevmiyor sorun nedir ? Oyle kafalarina gore cikarabiliyorlar mi insanlari ?
Su da var başka yerde ıse başlasam bıle korkularım var ya beğenmezlerse çıkmış verirler de burdan da olurum ıse de ıhtıyadım var ..Daha gençsiniz belki de ilk işiniz. Biraz bir şeylere katlanmadan mükemmel iş kucağımıza düşmüyor. Katlanınca da düşmüyor gerçidaha iyi bir fırsat çıkana kadar para kazanmak için buradaki çileye devam diyorum ben. Sonra daha iyi bir fırsat çıkarsa başka yerdeki çileyi çekmeye geçersiniz yaşandı...yaşanıyor...yaşanmaya devam edecek...
Biraz çalışıp tecrübe edinin. Sonra kendinize de güvenirsiniz zaten.Su da var başka yerde ıse başlasam bıle korkularım var ya beğenmezlerse çıkmış verirler de burdan da olurum ıse de ıhtıyadım var ..
Haklısınız ..Biraz çalışıp tecrübe edinin. Sonra kendinize de güvenirsiniz zaten.
ynen öyle ..Bu durumlar gerçekten insanın motivasyonunu her şeyini mahvediyor. Benim de aynı birimde çalışıp aynı maaşı aldığım ama benim yarı işim kadar iş yapmayan biri var. Bu durum beni çok etkiliyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?