• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş hayatı

rroseli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
57
33
3
30
Merhaba isim vermiyorum yaklaşık iki yıldır kurumsal bir şirkette taşeron ögg olarak çalışıyorum.uni mezunuyum yaptığım ıs harıcınde ıkı yıldır ofis destek gibi farklı departmanlara da destek verıyorum telefonlara bakıyorum santral ,çoğu konuda alanımın dışında bir iş yüküm var .benden sonra ofise bir kişi aldılar aldılar kadroya ve sadece yaptığım ışın bır kısmını yapıyor ve kadroda .o günden beri bazı şeyler zoruma gidiyor.baglı olduğum Bırim kesınlıkle ne kadar iyi çalışırsan çalış yukseltmıyor suan yenı bır yapılanma süreci var ve müdürüm va degosecek ,benı sevmeyen müdür yardımcısı da benim bırımıme gecıyor .yani bir destegım yok.belkı işten bile yollayabılır .baska bırısı mudur olacak beni sevmeyen yardımcı ıle konuşma yaptık en azından taşörenden çıkalım dedım pek olumlu bakmadı arkamda birisi yok destek anlayacağınız ne yapayım yenı gelen müdüre mı gıdığ konuşayım ışe de çok ihtiyacım var başka bir yerlere geçmek istemiyorum korkuyorum ya beğenmezlerse vs dıye ama burda hıc bır sekılde yukselemıyorum .haksızlıklar zoruma gidiyor .aslısn aslında acık pozısyon var ,ama dışardan degerlendırecekler gibi benım sevmedıgım mudur yardımcısı da guvenşık koordinatörü yada idari işler olarak gelecekmıs aslında guvenlık belgesı bıle yok ..haksızlıklar vs vs ama rahatım ıste çok şükür ama böyle sorunlar da var yaşım genç hep aynı selılde ılerlemeden hayatım boyunca bu sekılde çalışmak istemiyorum.işe de çok ıhtuacım var ısım de rahat açıkçası bel fıtığı vs var başka yere gıtmeye cesaretim de yok kpss çalışıyorum en azından ama ne yapayım arkadaşlar ?? Sız olsanız ne yapardınız??

Valla zor bir durum okulda ögretmen takardi ya bir ögrenciye bu ona benzemiyor insanin hayatini etliliyor

Biraz akışına bırak zor biliyorum ama ne kadar streslensek de olacağına varıyor

Sakın bırakma işini.rahatmışsın zaten.maasin düzenli ödeniyorsa git gel işte. En azından bir süre daha bekle , yeni yönetimi gözlemle. Çoğu zaman işyerlerinde dengeler değişiyor hiç sevmedigin insanlar en yakın olabiliyor. İşe de ihtiyacın varmış, bu devirde iş kolay bulunmuyor, birkaç üni bitiren birkaç yabancı dil bilenler bulamiyor

Sakın bırakma işini.rahatmışsın zaten.maasin düzenli ödeniyorsa git gel işte. En azından bir süre daha bekle , yeni yönetimi gözlemle. Çoğu zaman işyerlerinde dengeler değişiyor hiç sevmedigin insanlar en yakın olabiliyor. İşe de ihtiyacın varmış, bu devirde iş kolay bulunmuyor, birkaç üni bitiren birkaç yabancı dil bilenler bulamiyor
Bırakmıcam ama en ufak bir ılerleme yok bütün departmanların kahrını ceksemde olmayacak bellı adam yok arkamda

Öyle yapacağı. Ama siz beni anladınız ..

Abartmayin ne arkasi olucak ya sanki dunyanin en onemli isi de herkes arka bekliyor ? kimin iş hayatinda arkasini yaslayacagi biri var ? Hepimiz calisiyoruz iste. Kendinize zorlastirmayin bi seyleri . Ve neden sizi sevmiyor sorun nedir ? Oyle kafalarina gore cikarabiliyorlar mi insanlari ?

Biraz akışına bırak zor biliyorum ama ne kadar streslensek de olacağına varıyo

Abartmayin ne arkasi olucak ya sanki dunyanin en onemli isi de herkes arka bekliyor ? kimin iş hayatinda arkasini yaslayacagi biri var ? Hepimiz calisiyoruz iste. Kendinize zorlastirmayin bi seyleri . Ve neden sizi sevmiyor sorun nedir ? Oyle kafalarina gore cikarabiliyorlar mi insanlari ?
Sadece tek bir kışı dedım hırsızları savunduğu ıcın sıksywt ettım ondan sevmez

Daha gençsiniz belki de ilk işiniz. Biraz bir şeylere katlanmadan mükemmel iş kucağımıza düşmüyor. Katlanınca da düşmüyor gerçi:olamaz:daha iyi bir fırsat çıkana kadar para kazanmak için buradaki çileye devam diyorum ben. Sonra daha iyi bir fırsat çıkarsa başka yerdeki çileyi çekmeye geçersiniz:KK53:yaşandı...yaşanıyor...yaşanmaya devam edecek...

Daha gençsiniz belki de ilk işiniz. Biraz bir şeylere katlanmadan mükemmel iş kucağımıza düşmüyor. Katlanınca da düşmüyor gerçi:olamaz:daha iyi bir fırsat çıkana kadar para kazanmak için buradaki çileye devam diyorum ben. Sonra daha iyi bir fırsat çıkarsa başka yerdeki çileyi çekmeye geçersiniz:KK53:yaşandı...yaşanıyor...yaşanmaya devam edecek...
Su da var başka yerde ıse başlasam bıle korkularım var ya beğenmezlerse çıkmış verirler de burdan da olurum ıse de ıhtıyadım var ..

Bu durumlar gerçekten insanın motivasyonunu her şeyini mahvediyor. Benim de aynı birimde çalışıp aynı maaşı aldığım ama benim yarı işim kadar iş yapmayan biri var. Bu durum beni çok etkiliyor maalesef

Back
X