- Konu Sahibi Sirine_4553
-
kendimi mız mız sureklı sorunlu bır calısan gıbı hıssettım..
Canım bende sana tavsiye ağlama asla.
Şikayetinde bireysel olmasın mesela ''müşterimizin yanında böyle böyle oldu,nasıl böyle bir şey yaşanabilir'' gibi cümlelere başvur.
Yani kurumun adını,kurumsallık kimliğini zedeleme kozunu oyna.
Özel sektörde yemediği kazık kalmamış biri olarak sana tavsiyem budur.
Suratına evrak fırlatan bu yüzden işten dahi çıkarılabilir kendini tutamayarak zaten büyük bir hata yapmış farketmiş hemen şefini arkasına almış.
Sende ''bir yöneticinin müşterinin yanında gerçekleşen bu olay karşısında personelini uyarması yerine destek olması kurum için kadar faydalı böyle şeyler yaşanması burada sanırım gayet normal'' gibi cümlelerle müdürünün yanında onu sıkıştırabilirsin benzer durumlarda.
Ve asla asık suratlı,ters olma 1,2,3 derken bakarsın kuyunu kazmak isteyenler toplanmış sadece bu nedenle zor durumda bırakmışlar seni.
Bir arkadaş çok güzel anlatmış. İşi acele ise; ''tabi hallediyorum bir sn diyip'' hallet eğer senin işin daha acele ise ''sen bırak ben biter bitmez sana haber vereceğim'' de.Hakkında kullanılacak koz verme kimseye...
İşimiz,özel hayatımız herşeyimiz bir politika üzerine kurulu oluyor yavaş yavaş nefes alacak alanımız kalmadı malesef
kendimi mız mız sureklı sorunlu bır calısan gıbı hıssettım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?